VREAU SA SLABESC SUNT DISPERATA

VREAU SA SLABESC SUNT DISPERATA | Autor: pulsarxis

Link direct la acest mesaj

buna seara

va rog ajutati-ma trebuie sa slabesc 30 kg acumulate in timpul sarcinii.

Am auzit de la o amica ca a urmat un tratament naturist si a reusit sa slabeasca 23 kg, sunt niste pastile chinezesti ea le-a cumparat de la herbalshop.

Stiti ceva?
ce parere aveti?!
astept cu interes parerile voastre.
multumesc pentru ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

pai eu la capitolul teorie stau foarte bine;de vreo 2 saptamani insa stau bine si la practica. asa ca- multa miscare(iti taie si pofta de mancare)mai ales seara- fitnes, etc. la mine merge cu fitnes. ma duc la sala in fiecare seara cam 1 ora si in 2 sapt. 5 kile jos.trebuie neaparat miscare. mergi mai mult pe jos pe unde ai treaba. si fara dulciuri, sucuri etc prea multe. asa mai moderat. dar miscarea e unde e. eu nu sunt adepta pastilelor nici maca a ceaiurilor. daca ti-ai facut analizele si esti ok atunci apucate tare de miscare. macar in fiecare seara cate 1-2 ore daca nu poti in timpul zilei.succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Aici la "femina intim" sunt mai multe grupuri de suport pentru slabit. Citeste la inceputul fiecarui capitol, vezi cam ce dieta ti se potriveste, si alatura-te fetelor!
Intra si la "nou stil de viata", unde ai sa gasesti suport moral, de asemena. E greu, dar nu imposibil!
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

pulsarxis , o sa-ti povestesc ce am gacut eu sa slabesc ( cam 25 de kg ) . Am inceput cu o dieta sanatoasa ..dar la tonajul meu imi trebuia ceva sa ma stimuleze sa dau mai repede jos. Am incercat tot ce era pe piata ..toate dietele astea rapide , pastile numai spun , de la herbalife, heritage e-lite ( singurul care nu mi-a facut vreun rau ) reductil ..etc . Am gasit atkins pe net ( eu nu prea mananc carne ..dar am zis hai s-o incerc ) am slabit cu atkins 5 kg in prima sapt ( luam un complex d vitamine ) ia in a 2-a 3 kg .. apoi am tinut un regim cat de cat echilbrat :-) mai mancam si dulciuri si paste :-) . apoi am tinut Scarsdale ( pe care ti-o recomand din suflet ) cu care am slabit tot 8 kg in 2 saptamani . Acum tin din nou Scarsdale ( dupa un an si ceva ) si ma simt f. bine . Este cea mai buna cura tseata de mine .. am slabit si cu disociatul dar mult prea putin ..2 kg max pe sapt . Sa incerci sa faci si sport ..daca nu ai timp de sala .poti sa faci acasa ( dansezi , abdomene etc )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pulsarxis, te rog eu mult, nu apela la pastile gen "herbalshit"!!! reusesc doar sa te amgeasca! Eu am luat asa ceva, am slabit 5 kile dupa care am pus 10! este doar o chestie publicitara, menita sa vanda minunile astea, ca altfel cum sa traiasca si ei??? Tu daca ai vrea sa vinzi ceva, nu ai incerca cea mai tare chestie posibila? "Luati pastilele astea si fara efort si fara miscare slabiti 20 de kg intr-o luna!" Hai sa fim seriosi, ai auzit tu pe cineva care s-a mentinut macar 2 ani slab zicand ca a luat nu stiu ce si a reusit? atunci de ce sunt atatia oameni grasi?
Eu iti dau solutia pe care am aplicat-o si eu, si am slabit de la 74 la 53 de kile. Din pacate va fi ceva supersimplu, nu e fancy, nu e trendy, nu include ceva care trebuie cumparat, nu inseamna ca trebuie sa umbli prin casa imbracata in nishte pantaloni ciudati ca sa transpiri...Inseamna asa:
1. trebuie sa fii foarte hotarata sa slabesti. De exemplu, sotul tau mananca langa tine o super prajitura care tie iti place de mori. Ce faci, il rogi sa iti dea si tie o bukatika sau mananci un mar? Sau cand strangi masa dupa ai tai, ciugulesti resturile de la masa lor sau te abtii fiindca ti-ai mancat deja portia? Cand gateshti, gusti mancarea sau bagi in gura un orbit sugarfree? Toate astea si inca mai mult inseamna sa fii hotarat. Inseamna ca cel putin 3 luni de acum incolo sa nu mai gusti nimic dulce, gras, foietat, inclusiv in week-end.
2. Vei manca la discretie, efectiv, salate din legume, dar nu cartofi, tot felul de chestii verzi- salata, castrravete, varza, spanac, ridichi, roshii, sfecla, orice gaseshti pe piata. Legume care nu contin amidon.
3. Tot la discretie mananci fructe orice fel, chiar si banane. iti garantez ca o banana nu ingrasa cat un pateu cu branza sau cat o cioco.
4. Lactate slabe, mai putin smantana.
5. Piept de pui fiert, nu fingers, nu prajit...la cuptor cu multe mirodenii merge.
6. Eu nu am mancat paine , nu imi place si am preferat sa nu mananc, dar cred ca o felie de paine integrala dimineata nu ar strica.
7. Multe lichide, dar mai ales apa, sucuri naturale facute de manutza ta.
8. Regula de baza si cel mai greu de respectat este aceea ca intre mese ai voie doar lichide, nimic care se mesteca!Eventual, guma de mestecat...
Incearca sa te tii de regulile astea, mie mi-a fost foarte greu, cred ca in primele 3 sapatamani imi venea sa strang de gat pe careva, nu stiu ce imi venea sa fac...dar dupa astea 3 sapatamani, se inatampla ceva magic. Se obisnuieste si corpul, si mintea ca esti la dieta si totul ti se va parea mult mai usor...vi face singura alegerile potrivite.
trebuie sa ai incredere in tine si in ce poti face tu singura. e un lucru pe care il faci numai tu, nu il face altcineva in locul tau, nici nutritionistul, nici pastilele, nici sotul...doar tu.
Hai ca m-am cam lungit...iti povestesc din proprie experienta, slabitul nu e greu, e chiar foarte usor, numai ca trebuie sa vrei cu adevarat!
Iti doresc succes maxim, daca mai ai intrebari, pune-le! Eu te voi ajuta cat pot de mult!
te pupik!


"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Hai sa iti zic cum am slabit eu 4 kg in 2 sapt,fara mare efort si dieta daca te ajuta(nici nu trebuie sa te anemiezi si fiecare isi cunoaste organismul),plus ca eu nu pot minca numai verdeturi ,si in plus am constatat pe parcursul anilor metabolismul meu se schimba dupa aprox. 5 zile(deci pot sa rabd decit cu apa ca oricum nu dau nimic jos),deci:am mincat ieftin si comod ,numai snitele din piept de pui(deci prajeli),castraveti,una/doo felii de paine prajita numai dimi,iaurt degresat,am baut suc cu ceai verde si lemon/lime si nimic absolut decit apa dupa ora 17,ce ii drept pt per de vara ce urmeaza eu atit am nevoie...pt. kg mai multe de dat jos sincer as consulta un nutritionist.Succes!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In primul rand nu ne-ai zis cand ai nascut si daca mai alaptezi? E foarte important. Ca una e sa ramai cu 30 de kile la 6-7 luni dupa ce ai nascut alta e sa evaluezi situatia la 6 saptamani. Zic si eu

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Zici ft bine

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Rory, zici ca in 3 luni se poate slabi de la 74 kg la 53 doar urmand regulile alea? Mie mi se pare de bun simt ce ai scris tu acolo. Practic sunt regulile unei alimentatii sanatoase, dar eu sunt curioasa daca ai dat jos fara sport/miscare. Tinta mea este sa ajung la 52-53, pornind ca si tine de la 74. Acum am 68, dar mi-e greu sa cred ca fara sport voi ajunge sub 55. Tare as vrea ca raspunsul tau sa fie afirmativ .

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Amalisimona, cred si eu ca ai vrea ca raspunsul meu sa fie afirmativ. Dar nu e! Adica nu am slabit in 3 luni, ci in 6! In 3 luni am dat jos "grosu'", adica cele mai multe kile. Dupa aia am inceput sa slabesc mai incet, dar constant. Nu m-am anemiat pt. ca am mancat carne de pui, branza slaba, spanaci si alte chestii verzi. Stiu scuza asta cu anemia, am folosit-o si eu. Pana la urma, daca vrei sa nu te anemiezi, iei suplimente de vitamine...A, si mai e scuza aia tare de tot cu "nu mananc mai nimic si tot ma ingrash, cred ca am ceva cu glanda!" Cred, dar cu glanda aia care in loc sa iti zica STOP, iti zice "hai baga si batonelu'ala de cioco, hai si o manutza de chipsuri, ca am depus efort azi, am pus rufele pe sarma!Ce naiba, eu n-am trecut prin astea? Si eu la fel ziceam, aproape ca ma convinsesem singura ca am probleme de nu slabesc. dar cand am inceput efectiv sa constientizez cat bagam in mine...m-am speriat si abia atunci s-a deshteptat si glanda mea si a zis STOP!
Ceea ce vreau sa zic, Amalisimona, e ca, odata ce ai inceput sa mananci normal, ca un om cu silueta normala, nu te mai ingrashi si nici nu te mai tenteaza prostiile din comert. Omului gras i se zice mereu " nu manca aia, ingrasha!" si el se apara sireacu' si baga in el! Pe cand unu slab, sau ma rog, care a slabit, isi calculeaza el caloriile acolo incat sa nu se simta cioco aia pe care o mananca. Important e sa ajungi slab, sa te abtii cateva luni, iar apoi poti manca la fel ca un om normal: CU MASURA!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Rory, sunt de acord cu tot ce ai scris tu acolo. Dar n-ai zis nimic de sport/miscare. Daca ai dat jos cat zici tu, fara sa mergi la sala sau fara sa faci miscare special ca sa slabesti, adica ai reusit doar cu "regim"....eu sunt entuziasmata la maxim. Aveam convingerea ca fara sport nu se poate, dar tu acum m-ai pus pe ganduri.




Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput