Copii de 1995-1998 (15)

Copii de 1995-1998 (15) | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj



Poftiti la povesti copilaresti...inca!!!


Copii din 1996 (11), (12), (13), (14)

Diana-13 martie 1995 mami brendamitran
Dedi - 11 Oct 1995 - mami -MQQM
Andrei - 2 decembrie 1995 mami Andacos
Elliot-11 ian.1996; Matei-2 oct.1998 mami Sanca
Dany-13 ian.1996 mami gabi350
Stefan-19 ian.1996 mami descantec
Calin-ian.1996 mami Laura Takacs
Andrei-12 febr. 1996 mami micaels
Costelus-13 febr. 1996 Papadia
Alexandru-18 febr. 1996 mami Ana68
Nicholas-20 febr. 1996 mami ulisernic
Diana-23 febr.1996 mami alma
Anastasia-6 apr.1996 mami Maria2
Chris-20 apr. 1996 mami flexi
Andrada-30 apr. 1996 mami mirela68
Vali-16 iun.1996 mami Den
Andy-1 iul.1996 mami Rovki
Andrei -26 iulie 1996 mami MikiMihaescu
Robert-12 aug.1996 mami OanaDo
Radu-17 aug.1996 mami Lona
Maria Ruxandra-11 sept. 1996 mami madalina horsa
Andreea-14 sept. 1996 mami dady68-Tania
Mihai-25 sept.1996 mami Korinna
Alexandru-28 sept.1996 mami dany-dany
Robert-24 oct.1996 mami ralualexandrei
Diana-22 noi. 1996 mami mihaela_s
Andrei-30 oct. 1995, Ana-13 nov. 1997 mami agho
Robert-20 mai 1997 mami Gabi_K
Elena Laura-24 mai 1997 mami aurora56
Tiberiu Mares-14 aug. 1997 mami Mara-flower power
Ana-15 iulie 1998 mami Katy
Ana-29 iulie 1998 mami isabela
Dominik-29 oct. 1998 mami Mihaela
Roberto-28 iunie 1999 mami ricea





vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va multumesc mult, speram sa reusim sa luam casuta la care ne-a ramas gandul, parca tot mai bine suna o casa, cat de mica, fata de un apartament. Casa are dezavantajul ca e la o distanta mai mare de oras, adica de scoala, camin si spital(desi sunt si acolo foarte aproape scoala si camin nu mai vreau sa le mut pe fete pentru inca un an...Diana termina anul viitor cl.6-a si trebuie sa mearga la alta scoala, aici asa sunt scolile, iar Silvia la fel, maia re doar un an de camin, apoi incepe scoala cu clasa aceea pregatitoare). Avantajul este ca toate astea-scoala, cain si spital plus scoala mea, se afla foarte aproape unele de altele si dimineata nu ar fi nici o problema sa venim cu totii impreuna, Ovi si Diana incep la 8 iar eu la 8 jumate si pana atunci o pot lasa pe Silvia la camin. Circula autobuz pana acolo si intoarcerea n-ar fi nici aceea o problema. Stim suma aproximativa pe care o putem lua de la banca, insa cum aici se liciteaza pretul la case si apartamente, totul depinde de cat de mult e dorita casa de potentialii cumparatori si cat de mult urca pretul acesteia prin licitatie. Asta e, vom vedea ce si cum saptamana viitoare, luni avem o intrevedere cu ultima dintre banci sa vedem si oferta lor, desi nu cred ca e mare diferenta, dar si un 50.000 de coroane conteaza la o adica...

Noi-adica eu si fetele suntem in vacanta , Ovi a zis ca vrea si el ...

Va pup si va doresc we frumos, eu abia astept sa ies la plimbare, e o vreme minunata la noi, viiiiineeee primavaaaaraaaaaa . Imi cer scuze ca nu va iau din nou la rand, dar ca de obicei timpul isi spune cuvantul...


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Greu mai tin pasul cu voi, fetelor!
Ca ziceati de supararea mea... Nu m-ar fi racait atat de rau daca nu ar fi fost vorba si de viitorul meu profesional, oarecum. Eu am ajutat-o sa ajunga la noi in firma acum 1 an si ceva, iar acum trage sfori pentru un post pe care mi-l doresc si eu. Nici macar n-as fi banuit, daca n-as fi vazut ca de ceva timp ma evita si pare foarte nevinovata, ca si cand ea "n-a facut nimic, nu stie nimic". Eu nu sunt genul sa perii pe cineva ca sa-i intru in gratii, mereu am spus ca daca e sa am realizari, sa fie pe meritul propriu si personal, nu pe influenta altora mai mari. Nu doresc recunostinta ei, am vrut sa fac un bine si l-am facut, insa daca si ea isi doreste postul ala, sa pornim cu sanse egale intr-un concurs. Cam asta e oful meu, daca nu se poate face nimic, o sa ma resemnez pana la urma, desi o sa caut dreptatea pana la sfarsit.

Maine Diana are olimpiada la romana, apoi va merge cu cativa prieteni in oras, sa sarbatoreasca.
De la scoala li s-au dat niste proiecte, eu am ramas cam interzisa, nu stiu de unde sa fac rost de sectiuni de lemn, diferite esente. Dar nu orice fel de sectiune, ci circulara, pai eu ma apuc sa tai copacii de pe strada sa-i lipeasca ea pe placaj? Ciudat rau! Apoi la desen, profesorul vrea pictura pe sticla, icoane, unde gasesc eu bucata de sticla slefuita, sa nu se taie copilul in colturi? Eventual la o firma de geamuri, rame, si sa-i pun si o rama, dar nu stiu nici macar ce dimensiune ii trebuie, i-am zis sa intrebe azi.

Mihaela, tin pumnii sa castigati casa visata, mai ales daca va descurcati cu naveta si nu e foarte greu de ajuns unde aveti nevoie! Pupici Silviei, suedeza!

Ana, petrecere frumoasa! Tin minte ca v-ati mai intalnit voi si s-a lasat cu distractie pe cinste. Va duceti tot la taverna aia cu bucatar tanar si frumos?

Flower, imi aduc si eu aminte de o poveste ca a ta, exact cu o excursie in Grecia si tot intr-a 4-a. S-a lasat cu bocete, dar i-am spus clar ca eu peste hotare n-o las, fie ce-o fi! Mai ales ca am avut o experienta trista cu nepotul unei vecine, care si-a pierdut viata intr-o asemenea excursie, tot in Grecia.

Agho, nu mai zice de Andrei, ca si eu am devenit dependenta de jocul ala, am deja o suta si ceva de jocuri la activ de cand am aflat de el de la Miki. Pierd, castig, insa ma enerveaza mult de tot unele intrebari, care numai de cultura generala nu sunt. Si Diana imi calca pe urme, dar ea se supara cand pierde, asa de rau ca nu-mi vine s-o mai las sa se joace. E ambitioasa si patimasa!

Katy, baietii sunt obraznici si fetele vorbarete. De obicei, nu-i o regula. Fata mea se incadreaza, eu ii spun de multe ori sa mai taca, simt uneori nevoia sa n-aud nici un zgomot, dar in ultimul timp am fost si stresata.

Sanca, Elliot e varianta masculina a Dianei, 0 efort, rezultate multumitoare. Nu prea-mi place stilul asta de abordare, dar recunosc ca am obosit sa-i explic mereu si mereu ca e spre binele ei sa aprofundeze. Deviza ei e: repede si bine, dar nimic in plus! Binele asta insemnand uneori scris dezordonat, mazgaleli. Insa la romana vad ca se straduieste si scrie frumos si ordonat. Chestia cu viitorul o discutam si noi din cand in cand, ea credea ca a fi vanzatoare intr-un magazin de haine e o placere, mai ales ca ea are mania probatului.

Dana, probabil ca Andrei vede ca nu are rezultate asa cum ar vrea si se lasa pagubas. Nu-l lasa, incurajeaza-l, chiar daca nu va avea note maxime. Nu toti ne impacam bine cu limbile straine. Sotul tau se simte mai bine?

Mqqm, bravo pentru proiect! Una peste alta, efortul i-a fost rasplatit. Nici nu vreau sa aud de patrate perfecte, ca atat eu, cat si copila avem o placere deosebita cand auzim de matematica .

Andra, ai o familie frumoasa! Ai prezentul si viitorul plin de bucurie si armonie, incat trecutul e bine sa ramana acolo unde ii e locul.

Weekend placut!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

ALMA, poate gasiti ceva la un depozit de lemne, la o fabrica unde se prelucreaza lemnul...oricum, grea treaba! Sau la padurar... Dar geamul cred ca poti sa-l rogi pe geamgiu sa-l slefuiasca. Lupta pt. ceea ce crezi ca meriti!

Mihaela, o casa e o casa! Va doresc sa reusiti, sa fie a voastra! E stresanta, dar si frumoasa febra cautarilor si-a asteptarilor! Bafta!

Flower Power, mi-ar fi greu sa-mi las copilul atat de departe...dar Ana a fost cel mai departe in Maramures! Dar cum? Insotita de matusica ei (profesoara), asa ca n-am avut temeri. Ar fi trebuit sa mearga And., dar tocmai in ziua de dinaintea plecarii a facut febra mare, incat am despachetat bagajul lui si l-am pregatit pe-al Anei..
Iar in toamna trecuta, And. a ratat o excursie cu diriginta, de 2 zile (parca) din cauza ca avea mana in ghips (si cu tija in antebrat), cu toate regretele de rigoare, dar nu-mi face nicio placere sa petrec timpul prin spitale.

"Matusica" a facut si ea excursii cu copii in Grecia, dar erau mai mari, de la cls. a V-a in sus si stia de la nepotii ei (copiii nostri)cam cum sa trateze o febra, rau de masina etc. Pleca blindata cu medicamente si lamai. Chestia e ca si copiii sunt selectivi, nu merg cu orice profesor (asta stiu de la ea), ei vor sa mearga cu prof. care-i lasa sa se distreze, sa mearga in discoteci, sa fie de "gashca".

SANCA, bafta la invatat inmultirea! Dar nu mi s-a parut corect sa-l superi pe Matei ca numara pe degete. Fi-mea cred ca facea asta si mai tarziu.
Inmultirea cu ajutorul imaginilor vizuale, sigur e o metoda mai rapida. Nu stiu cum se preda acolo, dar stiu ca au inceput cu adunarea repetata, apoi au facut inmultirea.
Sa stii ca am intampinat aceleasi probleme. And. este mai tehnic, Ana...la origami e specialista. Totusi trebuie sa ai un alt tip de inteligenta (orientare spatiala) ca sa faci origami-camila care se executa prin cca 37 indoituri.

MQQM, CE SA MAI ZIC SI DE VOI CU "PATRATELE" NR. PANA LA 60?!...

ANDRA, pe langa cei "4" copii, am citit in alt loc, ca vei mai fi si nasa, deci iar parinti, numai ca de data asta spirituali. Bafta! De ala micu' ce sa zic? Nu stiu de unde atata putere si rabdare!

Katy, fetita ta arata minunat!

IZABELA, n-ai mai aparut pe-aici...
Va pup pe toate, inclusiv pe Ana68 care se pregateste de "petrecut"!

Weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

agho .Aia am vrut sa scriu si a doua oara dar m-am incurcat in atatea degete
Mihaela_s noi am trecut recent prin acceasi dilema.Un condo in pozitie centrala sau o casa tot cu pozitie buna dar nu mergi pe jos la magazine.Am ales casa desi la modul nostru de viata nu ne dezavantaja nici un apartament.Vremea ne permite aici sa stam foarte mult afara Ana are multe activitati fizice aproape in fiecare zi si nu am fi dus lipsa curtii.Dar parca tot mai bine e sa ai unde sta la soare macar si cateva minute daca vrei si apoi pamantul are si el valoare.Apartamentele care le-am vazut noi erau foarte mari,erau noi,foarte moderne,luminoase si totusi nu ne pare rau ca am ales casa.Dar daca ne luam apartament probabil am fi fost multumiti si cu el.In general noi luam o decizie si incercam sa fim impacati cu ea altfel motive sa regreti alegerea facuta gasesti oricand .Succes oricare ar fi decizia voastra.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Buna fetelor,nu s-ar zice ca somati

mihaela-s iti tin pumnii sa-ti gasesti casa care sa devina caminul vostru,sa va fie draga,sa o amenajati asa cum iti doresti si sa devina acasa.Cat despre potentialii colicitanti sa le dea Dumnezeu treburi mai importante,cat s-o puteti scoate la un pret cat mai bun.Sa stii ca si la noi vine primavara sau cel putin asa speram,azi a fost o zi superba si la noi parca ai alt tonus.Saptamana trecuta Tibi mi-a adus un buchet de ghiocei(in suedeza la fel ca in engleza snowdrop)


Asa e Andra,la ce bun toata suferinta daca nu reusim sa invatam ceva din asta,sa fim mai buni,capabili de empatie si gata sa ne luam la tranta cu tot ce ne-ar bara drumul catre reusita.Ai o familie minunata.

Anca,super faza cu intors chiftele la McDonald ,dar ce te faci daca ii plac chiftelele?Ar putea sa creada ca-i de bine...Cat despre studiile universitare nu stiu in ce masura reuseste sa-l sensibilizeze chestia.Eu stiu ca intr-o perioada in care lui TB mi se parea ca-i e cam egal si ca ambitia nu era tocmai unul dintre cuvintele lui favorite i-am spus ceva de genul ca un job bun ,adica unul bine platit,din care sa poti sa taiesti si nu doar sa supravietuiesti,vine dupa ce faci o facultate buna,o facultate poti face abia dupa ce termini liceul,nu unul in care colegii tai sunt niste golani si care sunt interesati ce orice altceva decat de scoala si ca intr-un liceu bun nu poti ajunge decat daca inveti foarte bine acum si nu doar pt note ci pt ca sa stii tu.Se pare ca la el a mers.Trebuie sa intelegi ca ei profita la maximum de faptul ca nu ai timp sa-i verifici.Daca crezi ca mai poti suporta un sfat,incearca sa nu mai lasi lucrurile sa ajunga pe punctul de a fi explozive.Preintimpina.Eu cred ca are foarte mare nevoie de tine,asa arici cum este.

katy,cred ca respectiva copila sufera de deficit de atentie din partea parintilor.Si v-a gasit pe voi numai bune sa va toace nervii.Totusi,sa stii ca ma sochezi:ma gandeam ca acolo oamenii sunt mai "adevarati".Dar cred ca de fapt sunt la fel peste tot indiferent unde traiesc.

Mai ricea ,ai vazut tu vreodata baba frumoasa si copil silitor amator de ortografie,ortoepie si de ce-o mai fi pe-acolo?dar i-a lasa-l vreo cateva ore cu joystickul in mana sau sa butoneze la jocuri sa vezi ca n-are nici o problema cu mana

Cat despre restul ,pe maine ca am timp mai mult.Sper... No ofence

The most beautiful thing in life is LIFE itself

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Deci dupa o zi traita ca-n telenovele am zis si eu sa iau o gura de normalitate de la voi.Azi n-am fost buna de nimic dar spre seara mi-am revenit si am intrat in priza asa ca de la ora 22 am pus la spalat am strans o roaba de jucarii,am mutat monstruletzul la el in pat si i-am dat premiu un biberon sa taca,mi-am dragalit sotzul,bibilit si adormit in final dar tot mi-a cerut un masaj printre mormaituri,am zis pas in seara asta,dar nu ma lasa el sa scap asa usor.

Si acu' sa trecem la lucruri serioase:


Ana distractie placuta,nici nu stii tu cat te-am invidiat data trcuta cand ai povestit intalneala cu fetele,fain grup,auzi si neaparat daca va duceti la taverna sa-mi zici si mie ce mai face Fat Frumos.

Anca eu ii zic domnului meu cand o ia pe aratura ca se poate porni si de la desfundat WC-uri ca trebuie sa o faca cineva si p-asta,sa vezi ce furii il apuca si ce invatza,cel putin semestrul asta mi-a adus 10 pe linie pana acum dar la disciplina nnnttttzzzz a scrantit-o ca a injurat un coleg si m-am facut verde albastra cand mi-a zis diriga,i-am tras o mutruluiala zdravana dlui si i-am promis ca voi veni in fiecare joi la scoala asa de control.Am vazut si ca are texte cu niste baietzi mai mari si cam golanei asa ca sunt cu ochiul pe el si i-am spus-o ,nu i-a convenit dar daca nu se potoleste i-am zis ca merg mai departe si il aduc si-l duc la scoala ca la clasa intai,la faza asta a fost randul lui sa se inveralbastreasca.

Katy de ce ti-a fost frica d-aia n-ai scapat saraca de tine,eu n-as fi avut sanse sa fie colegele lui Robert asa vorbaretze ca le e frica la toti de mine ca de dracu,habar n-am de ce,poate s-au traumatizat prin clasa intai cand am stat mai multe ore cu ei si nu prea le-am dat voie sa miste in front,oare asa mare trauma sa le fi cauzat orele alea bietilor copii?

Mihaela
eu as opta ptr casa,dar tu stii mai bine nevoile voastre,oricum sa-ti dea DD ce iti doresti.


Alma urasc genul de oameni despre care tocmai ai povestit si eu zic sa lupti pana in panzele albe si oricum o persoana care procedeaza asa nu ajunge prea departe ,in fond fiecare pasare pe limba ei piere.Si in jurul meu au inceput sa piara multe,multe.

Agho ai citit bine de 2* nasa anul asta,prima oara botezam finutzul si a doua oara cununam parintzii,pfuuuu asa mi-am dorit sa botez si sa cunun dar nu mi-a trecut prin cap ca prima data o voi face de doua ori intr-un an,dar nu-i bai,sanatosi sa fim ca de unde avem dam si la altii,oricum am mari emotzii si am cerut asistentza din partea lui Robert sa-mi dea si mie Crezul sa-l invatz sa nu mai Aud linistea aia in biserica cand intreaba popa:Stie cineva Crezul? s-apoi iti tiuie urechile,deci raspunsul e Nu.

Despre trecut ,ala a ramas in urma,am iertat dar nu am uitat,ei n-au invatzat nimic din raul pe care l-au facut,noi suntem departe si le deschidem usa o data la cativa ani,ca dehhh nu prea avem obligatzii fatza de ei,insa cand a fost de ajutat i-am ajutat cu toate ca multi au spus ca nu merita,dar sa-i judece Dzeu ca asta nu e treaba mea,treaba mea e sa imi cresc copiii cat mai bine,sa-i asigur fiecaruia un start bun in viatza ,in rest nu ma intereseaza,eu sunt fericita ca mama (bunica) traieste, e sanatoasa si e langa noi si incerc sa ma bucur de fiecare zi cat mai mult.


Va pup pe toate si un weekend minunat!




Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sant pe fuga. Scuzati, dar astazi am cam procastinat...

Alma, La multi ani lui Diana, toate cele bune, sa te faca fericita.



pupici sarbatoritei din partea noastra, si multi ani fericiti.

Mihaela, am vrut sa-ti scriu de ieri, dar m-am luat cu deale lui Elliot, si am uitat. Si un apartament e un inceput. Nu stiu cum e piata de vanzare de locuinte la voi, dar uite aici multi au inceput cu un apartament. Au investit banii intr-un apartament, si dupa 4-5 ani cand au facut ceva "equity" l-au vandut si au luat casa. Plus de asta, dupa cativa ani, o sa fiti vazuti altfel de banci, si or sa va dea linie de credit mai generos.

Fetelor, va doresc un week end bun

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ei, dar mi-au dat de treaba urjent si nu mai apuc sa va disec... Am venit sa scriu scurt pe doi ca va pup si va doresc un weekend frumos!

Si LA MULTI ANI, DIANA!!! Alma, sa iti umple viata de fericire si bucurii!

Andra, esti o persoana deosebita...
Mihaela, tin pumnii sa gasiti casuta visurilor!

Apropos de sarmale si email, sa nu va zic eu cum le zice fiu-meu la falci (use your imagination)!

Nu scriu mai mult ca incep si ma-ntind si sa va plictisesc. Raportez ca am citit tot, v-am transmis telepatic fiecareia ce aveam de zis, cand aveam de zis, acum tzusti... luni vin si aia sa puna parchetul (si eu am o sedinta la telefon, sper sa isi ia pauza de masa atunci) asa ca nu stiu cum mai apuc sa apar. USA, bine ne-ar prinde si noua niste mexicani pe-aici... da nu-s...


Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Diana la multi ani sa-ti dea Dzeu tot ce-i mai bun,sa fii sanatoasa si sa-i faci lui mami doar bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

DIANA!!!!! Sa fii sanatoasa, sa petreci cu bine de ziua ta si sa fii la fel de fericita toata viata!
alma sa-ti traiasca fata si sa iti aduca numai buncurii!

Sanca, apartamentele sunt mai ieftine ca o casa, ca peste tot cred. Si asa e cum spui, daca as fi lucrat si eu, altfel ar fi stat treaba, chiar si 2 salarii mai mici fac mai mult decat unul singur. Acum vom vedea, daca casuta aceea ramane la un pret accesibil o vom lua. Daca nu, vom ramane la un apartament.

katy, multumesc de sfat. Asa ne gandim si noi, ca o casutza are curte si copiii pot sta afara. Aici nu prea conteaza vremea, suedezul are o vorba: "nu exista vreme rea, doar haine nepotrivite" , copiii stau afara pe ploaie, vant...pentru ca daca e sa astepti soare si vreme caldutza stai mai mult in casa...

Fetelor va pup, la noi circula un virus tare pacatos, se numeste virus de iarna si se manifesta cu dureri de burta, varsaturi si diaree...se pare ca Silvia l-a "agatat" la camin ca saracutza e ca o leguma....


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput