Mamici de iulie august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mona si Nati o sa va ajute Doamne Doamne...aveti incredere ca totul va fi bine.

Doamne Ajuta!!!


Cami




pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Gata am aparut si va anuntz ca avem o fetita . Suntem foarte happy. Merci la toate pentru gandurile voastre bune (nu va suparati ca nu va amintesc pe toate , dar nu vreau sa uit pe cineva).

Ieri seara nu am mai reusit sa intru, obosesc foarte repede.

Nati, iti tin pumnii sa fie bine. Medicina a facut mari progrese, asa ca trebuie sa fii optimista.

Mona, un gand bun si pentru tine, si multa bafta la spital.

Mariana, Turturica pai cred ca laparoscopic (celioscopie) e cu laser. Am 3 gauri mici, atat. Fierea au scos-o cu totul, asa ca adio probleme. Acum sunt in concediu medical pana pe 10 martie. Se pare ca problema asta si apendicita apar destul de frecvent in sarcina (desi eu nu am mai auzit).

So, MAda, please, vreau si eu un carutz roz. Inca nu ne-am hotarat pentru nume.



_
Vicky 22+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lori pai asa is barbatii astia, uite a meu lesina si daca vede la tv ceva injectii sau vreo emisiune din asta din spitale etc, dar la nasterea fetei a fost f curajos chiar s-a mirat ca nu l-a luat cu lesin pe acolo, de filmat a filmat la inceput pe la vreo 1 noaptea cand cu contractiile sa nu uit ce fatza aveam si apoi dupa ce am nascut ca in timp ce nasteam era busy sa ma tina de mana si sa imi zica push push push. Si dupa cat ma broda doctoritza el a filmat cum au cantarit-o pe fata etc si apoi mi-au dat-o sa o tin, ca imediat dupa ce am nascut trebuiau sa ii dea oxigen la fata ca nu respira sg si nu l-a-u lasat sa filmeze ca era plin de medici si asistente pe acolo, dar dupa ce s-au asigurat ca bebe e ok si au plceat toti i-au dat voie sa filmeze.
Camy tu ce faci esti ok?
Vicky felicitari pt caruciorul roz! Cum sa nu, se executa request-ul.


---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele mele dragi
Nati ma bucur din suflet ca vestile nu sunt chiar tragice. Stiu ca pt orice mamica e groaznic sa afle ca bebele ei sufera. Dar cu ajutorul lui Dumneuzeu o sa treceti si peste asta.
Yael bine ai venit. Ai avut si tu peripetii cat sa-ti ajunga.
Claudia bun venit si tie.
Madina si io zic ca Danangie, lasa dragalasenia deoparte si spune clar si raspicat ce doleante ai. In ziua de azi nu faci nimic cu rusinea. E inacceptabil sa-ti foloseasca lucrurile personale. Eu zic sa te apuci sa cauti pe altcineva. Stiu ca e greu sa gasesti dar macar incerci. Stiu o mamica care ii mirosea kk lu bebe ca sa vada daca bona i-a dat sa pape ce i-a scris ea Asa ca vezi ca nu mai tine cu increderea pe ochi frumosi.
Miky scumpa imi pare rau ca treci prin asta. Eu personal nu cred ca o sa functioneze o atitudine acida din partea ta. Am incercat si io si a iesit o cearta de toata frumusetea. Sa va zic ce ne zice la curs referitor la tatici:
Barbatii sunt categoric altfel decat noi si sa nu disperam daca nu sar in sus de bucurie cand le zicem ca a miscat bb sau cand se plictisesc sa stea cu mana pe burtik si sa pufaie ca ei nu simt nimic. Le este si lor foarte greu sa se adapteze toanelor unei femei gravide (care la mine sunt mai mult decat evidente). Incercati sa acceptati ca ei privesc sarcina ca pe ceva ipotetic si numai cand vor vedea o dovada vie isi vor da seama cu adevarat ce bijuterie au. Ideea e sa le lasati un pic de spatiu si sa nu-i mai obligati sa va puna mana pe burtik sau sa vorbeasca cu bb.
Cat despre atitudinea sotului tau, Micky, sunt convinsa ca e doar socul vestii. Ei se comporta de foarte multe ori ca niste copii razgaiati. Cred ca ati vazut toate, cel putin cele care sunt deja mame, cum reactioneaza un copil care isi doreste o jucarie si primeste alta. E suparat din cale afara si nu se gandeste sa aprecieze ca a primit o jucarie, oricare ar fi ea. Asa si cu barbatii. O sa-si schimbe atitudinea, sunt mai mult ca sigura de asta, insa lasa-l in pace si bucura-te de bijuteria ta. Cred ca o atitudine pozitiva din partea ta o sa-l faca sa-si schimbe parerea mai repede. Noi oricum suntem alaturi de tine.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Salutare burtici,

Am apucat sa va citesc si eu un pic azi, tot in diagonala insa, din lipsa de timp.

Va transmit la toate!!!

Felicitari celor care au aflat ce au in burtik!
Bine ati venit, burticilor noi!
Un gand bun pentru Mona si de la mine!
Nati, baiatul tau va fi un luptator ca si tine!!! Ma rog si eu sa fie totul bine pana la urma si sunt alaturi de tine.
Vicky, ma bucur ca acum sunteti bine.

Eu am primit azi rezultatul la exudat si slava Domnului, a iesit bine, nu am si eu streptococul. Matei termina maine antibioticul si de luni merge la gradi. Peste o saptamana trebuie sa repete exudatul si sa speram ca va fi ok.

pup you all,


Caprioara20+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

YAEL, bine ai venit si sarcina usoara! Am fost foarte impresionata de povestea ta

VICKY, wow, ce pataie cu operatia. Ma bucur ca totul e bine

MIKYCRIS , imi pare rau ca sotul tau gandeste asa, important e sa fie sanatos copilul, o sa isi dea seama si el de asta; sigur o sa isi schimbe parerea cand o sa o tina in brate, sa vezi atunci ca nu o sa se mai dezlipeasca de ea

Nati, tinem pumnii si toul o sa fie bine, vei vedea

Lori, si mie mi se puneau carcei noaptea in picior, dar citisem pe forum ca ajuta sa tii talpa nu cu varfurile intinse in continuarea piciorului, ci perpendiculara pe picior, daca intelegi ce vreau sa zic, adica sa tragi varfurile spre tine, nu sa le impingi. Si asa fac atunci cand ma intind noaptea si nu am mai avut carcei (pana acum).

E asa frumos ca a venit primavara, de-abai astept 1 martie si 8 martie, trebuie sa primesc flori cat pentru 2 acum, nu?

Didi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mada, am uitat sa zic si ca amindoi copiii s-au nascut la 41+ de saptamini, dar asta poate si din cauza ca, de fapt, ciclul meu e la 31-32 de zile si calculele nu sint standard.

Micky, ia-l pe sotul tau la o discutie intre 4 ochi si spune-i ca atitudinea lui e copilareasca si ca ar trebui sa se bucure si el impreuna cu tine de perioada asta frumoasa. Spune-i ca fetele sint in general mai apropiate de parinti si ca la batrinete ele or sa fie cele care vor avea grija de voi......

Vicky felicitari pentru fetita !!

despre gatit: saptamina asta am gatit supa de conopida, salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar, tocanita de curcan cu masline si garnitura de piure intr-o zi si in alta zi cu mamaliguta, varza murata, calita si la cuptor cu cirnati, acum fac o supa de pui, salata de beuf si mazare cu pui.



fericita , 18 sapt cu bebe 3

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna burticilor! Abia acum apuc sa scriu si eu ceva ca azi a fost cam mare zapaceala la serviciu. Am reusit sa citesc paginile din urma in sfarsit.

Sibylle ma bucur ca a fost ok la doctor si ca totul e bine cu BB. In legatura cu nr de telefon ideea e super. O sa-l postez si pe al meu.

Mada mult succes la renovarea casei. Cand spuneai ca mergeti in Irlanda sa botezati?

Vicky bine ca s-a terminat totul si ca esti bine si tu si BB. Habar n-aveam ca in timpul sarcinii pot aparea complicatii de astea - apendicita, pietre etc.

Yael bine ai venit, iti urez sarcina usoara si BB sanatos! Ai avut ceva peripetii pana acum dar uite ca DD are grija sa le aranjeze pe toate - mai intai n-ai facut avort (Bravo!) si apoi BB a supravietuit momentului critic! Toate se intampla cu un motiv!

Nati draga de tine, prin ce treci tu acum! Sa dea DD sa fie BB al tau puternic si sa depaseasca pericolul. Trebuie sa ai incredere ca asa va fi, sa incerci sa gandesti pozitiv pt binele tau dar mai ales pt binele puiului tau!

In sfarsit am fost si eu la posta si mi-am ridicat coletul de la Quelle - abia astept sa testez perna pt gravide diseara!

Fetelor spuneti-mi daca stiti, glanda tiroida poate sa doara? Sotul meu se plange de alaltaieri de durere in partea stanga a gatului - ori e vreun ganglion ori e glanda tiroida pe care el o are marita chiar pe partea aceea (asta am descoperit asta vara cand a facut niste investigatii). Am vrut sa mergem astazi la medicul de familie dar din pacate azi e plecata, dar am sunat-o si i-am relatat problema iar ea mi-a spus sa-i dau antibiotic si paracetamol, indiferent ca ar fi din cauza ganglionului sau a tiroidei. Oricum vreu sa ma tin de capul lui si sa-l duc la un medic specialist, ca nu e de glumit! Daca stiti ceva despre asta va rog sa-mi raspundeti!

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Annababy din cate stiu eu (care am avut pb cu glanda)tiroida nu da dureri, daca are un nodul este posibil sa se simta la palpat, insa nodulii nu prea dau dureri, decat daca sunt prea mari si apasa pe vreun nerv.
Cred ca este un ganglion ceva asa cum a zis si dct respectiva, oricum e bine sa va duceti si la un endocrinolog sa va spuna clar despre ce e vorba.
Multa sanatate!

Lori22+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat sa va spun ca bebita mea e din ce in ce mai activa. Aseara cand sa ma culc si eu, ea avea chef de tumbe sau ce facea ea pe acolo! Nu stiam cum sa ma mai asez. Peste noapte cand m-am dus la buda iar am simtit-o, iar azi la serviciu a mai tras o repriza. Cu picioarele ei lungi (ca asa ne-a spus dr la ultima eco acum 3 saptamani) cred ca nu mai incape si incearca sa-si faca loc, draga de ea!

Anna 19+ cu Maria
AMR 21
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput