|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Lia70
membru incepator

Romania bucuresti (BUCURESTI)
235 Mesaje
0 Prieten(i) |
Trimis la - 20/02/2008 : 14:50:20
|
Aparat pt aerosoli| A cumparat cineva acest tip de aparat? Exista in farmacii, preturile sunt mari, dar prefer sa fac o asemenea investitie ca sa nu mai stau atat la cozi in fata cabinetelor la policlinici. Baietelul meu de 4 ani face rinite, cam la 2 saptamani, de cand a inceput gradinita. Aparatul are un motoras electric, este prevazut cu un tub, ca o trompita de elefant, prin care trec aburi din solutia pe care o pui acolo (ser fiziologic, dextametazona, fluimucil etc., ce-ti spune medicul), capatul se pune la nasucul cu probleme, iar copilul inspira aburul acela. Este cineva care are acest aparat acasa si il foloseste pt copii? Oare merita investitia? | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
|
lemia50
membru incepator
 Romania,
123 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Trimis la: - 21/02/2008 : 11:13:31
|
Noi avem un aparat cu ultrasunete, abia daca se aude un zumzet, e micut, usor de folosit si chiar util. L-am cumparat dupa ce am fost intr-o noapte la urgenta cu bebele cu o laringita urata. Chiar e util si l-am folosit deja de cateva ori, ultima data chiar azi-noapte, caci se pare ca iar ne-am ales cu laringita. E o marca italieneasca si mi se pare un pic mai practic decat cel de la omron (care e mai dificil de folosit daca iti trebuie pt un bebelus ce sta culcat pe spate, caci nu poate fi inclinat f mult). Parerea mea: e f bine sa-l ai in casa, numai sa nu folosesti medicamente dupa ureche, ci numai la recomandarea dr. Cand e nevoie, ii pun ser fiziologic, ca aburul sa mai fluidifice secretiile. Sper ca am fost coerenta, sunt dupa o noapte nedormita 
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007) Albumele noastre
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Trimis la: - 21/02/2008 : 13:25:22
|
Multumesc frumos, mamici, pentru raspunsuri. Chiar acum am sa incep sa ma uit pe oferte.
La sedintele de aerosoli de la policlinica (doar 2) doctora punea 1 foila dextametazona, 1 fiola fluimucil, 1 fiola gentamicina si cateva picaturi de Ringsyl (varianta romaneasca a Olynth-ului), timp de 5-6 minute. O farmacista mi-a spus ca ea acasa, atunci cand foloseste aparatul pentru copii, nu amesteca aceste solutii, ci le da alternativ. Intai ser fiziologic, apoi dextametazona (mi-a spus ca este un dezinfectant f bun), apoi fluimucil. Voi cum procedati?
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
Lu_mi
nou venit
 Romania, Cluj-Napoca
73 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
A2504
nou venit
 Romania, CLUJ NAPOCA
40 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Ana_Alx
2 bibii !

Romania,
855 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 26/02/2008 : 08:59:32
|
quote: Originally posted by Ela76
Noi avem un aparat cu ultrasunete, abia daca se aude un zumzet, e micut, usor de folosit si chiar util. L-am cumparat dupa ce am fost intr-o noapte la urgenta cu bebele cu o laringita urata. Chiar e util si l-am folosit deja de cateva ori, ultima data chiar azi-noapte, caci se pare ca iar ne-am ales cu laringita. E o marca italieneasca si mi se pare un pic mai practic decat cel de la omron (care e mai dificil de folosit daca iti trebuie pt un bebelus ce sta culcat pe spate, caci nu poate fi inclinat f mult). Parerea mea: e f bine sa-l ai in casa, numai sa nu folosesti medicamente dupa ureche, ci numai la recomandarea dr. Cand e nevoie, ii pun ser fiziologic, ca aburul sa mai fluidifice secretiile. Sper ca am fost coerenta, sunt dupa o noapte nedormita 
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007) Albumele noastre
de unde aparatul cu ultrasunete?cat costa si ce marca? PS.Ela am sa iti dau si un PM ca sa fiu sigura ca citesti mesajul...scuze daca par insistenta dar sunt cam disperata cu cei mici.Merci mult.
 31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(07 aprilie 2004)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|
|