sarcina

sarcina | Autor: corina31

Link direct la acest mesaj

gravidutelor si eu am o problema cu anemia m-i s-a recomandat de catre medicul de familie ,fiolele tot'hema,dar ginecologul mi-a spus sa nu iau ,ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Daca esti gravi asculta dr ginecolog

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mergi inapoi la dr de fam si zi-i ce ti-a zis ginecologul. Dar ginecologul ce ti-a recomandat?


11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina31 spune:

sal.... ginecologul mi-a spus sa iau vit elevit si maltofer dar stiu ca k maltofer contine si acid folic si este recomandat doar in primele luni de sarcina,28+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by corina31

sal.... ginecologul mi-a spus sa iau vit elevit si maltofer dar stiu ca k maltofer contine si acid folic si este recomandat doar in primele luni de sarcina,28+.



eu zic sa faci asa cum zice ginecologul.
eu am luat tardyferon fol in trim 2 si 3. asta pe langa elevit.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu in afara de vitaminele CENTRUM materna, iau capsule de fier.





mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna,

Si mie mi-au dat vitamine, dar tot ginecologul, fier si un complex de vitamine cu acid folic, pe care-l iau de cand am ramas insarcinata. Acidul folic nu se ia doar in primele luni de sarcina, dupa cum vezi, depinde de fiecare medic ginecolog si de analizele fiecareia. Te sfatuiesc sa-l asculti pe ginecolog, care, cred eu, stie mai multe despre sarcina decat medicul de familie sau oricare altul.


Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina31 spune:

salutare, as avea o intrebare aveti cumva niste arsuri in partea stanga sus,(in interior),sau doar ii creste parul lu' si de aceea am aceste senzatii.am28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

corina31, asta cu parul sunt chestii babesti...gandeste-te ca bebelusul e in placenta, placenta in uter si nu are nici o legatura cu stomacul. Iar de la 16-17 saptamani copilul e acoperit pe tot corpul cu par(parca se numeste lacuno, dar nu sunt sigura) care inainte sa se nasca cade.Arsurile la stomac le ai din cauza ca uterul marit isi face loc si astfel ridica putin stomacul.

In leg cu fierul luat cu acid folic ........... eu stiu ca acidul folic ajuta la absorbtia fierului si astfel tratamentul inpotriva anemiei e mai eficient.

Iti doresc o sarcina usoara.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Corina si eu am anemie (din totdeauna am avut ), sunt insarcinata in 9s si ginecologul mi-a recomandat maltofer si nu tot'hema (pentru ca tot'hema are un gust foarte foarte dulce si e greu de suportat, iti spun asta din experienta - asa a justificat dr meu recomanadera maltoferului). Cel mai bine este sa asculti recomandarile ginecologului, medicul de familie nu e specialist in sarcina. Sa mananci sfecla rosie si spanac

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Corina-cel mai bine asculta de ginecolog,eu am luat pe toata perioada sarcinii acid folic si mi-a dat si fier dar nu l-am putut bea deloc era efervescent si era groznic ca ma facea sa vomit mereu si asa luam din alimente,maninca legume care contin fier si carne
sarcina usoara fara probleme



ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput