|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 arima
nou venit
Romania ploiesti
34 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
groxy
membru incepator
 Romania, ploiesti
109 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 17/02/2008 : 19:17:22
|
Buna Arima!Eu am nascut anul trecut in august in Ploiesti,prin cezariana.Contrar tuturor parerilor negative pe care le-am auzit si eu ,mi-am facut curaj si m-am dus acolo.Si bine am facut.De ce iti spun asta:pentru ca totul a decurs foarte bine,fara nici o problema Asistentele,infirmierele sunt foarte dragute.Daca esti ,,putin atenta cu ele"chiar sunt foarte de treaba.Cel putin eu nu am intalnit nici una gretoasa timp de 6 zile cat am stat in spital. Te sfatuiesc sa le spui alor tai sa iti aduca mancarica de acasa pentru ca in spital intr-adevar nu se poate manca.(Sunt convinsa ca o sa iti aduca ,dar ti-am spus asa informativ). In sala de nasteri nu am auzit sa aiba acces cineva din familie,dar sigur pot astepta pe hol(cel putin la cezariana se poate,nu stiu la nastere normala).La mine au venit mama si sotul si au putut sa vada fetita imediat ce am nascut-o. Daca vrei sa iti spun cam cum merge,,treaba ,, cu banutii iti trimit un PM(cel putin cum am dat eu). Sa stii ca eu nu am vazut mizerie si gandaci cum s-a auzit.Intr-adevar au o mare problema cu saltele de la pat care sunt varza.Dupa ce ca te simti ca naiba dupa nastere,nici ca lumea in pat nu prea poti sa stai.Dar nu putem sa cerem ca totul sa fie cum vrem noi.Sa stii ca eu daca as mai naste o data tot aici as veni.Eu ti-am povestit experienta mea si cum am receptat-o eu.Nu stiu ce zic alte mamici.
Oricum iti doresc nastere usoara ,bebe sanatos si sa veniti cu bine acasa.Daca vrei mai vorbim. 
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
groxy
membru incepator
 Romania, ploiesti
|
arima
nou venit
 Romania, ploiesti
34 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
groxy
membru incepator
 Romania, ploiesti
|
arima
nou venit
 Romania, ploiesti
34 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
arima
nou venit
 Romania, ploiesti
34 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
Trimis la: - 13/04/2008 : 19:21:57
|
Buna arima! Doamne ce happy sunt ca am gasit si eu pe cineva din Ploiesti pe Dc ca de atata vreme caut si nu am reusit sa gassc macar doua vorbe despre cum merg treburile in maternitatea din Ploiesti. Eu voi naste luna viitoare si ca medic o am pe D-na dr. Luchian, la control am mers doar la cabinet, dci habar nu am cum arata macar maternitatea. Insa ma intereseaza, mai ales ca ai nascut de curand, cati bani ai dat si cui, mai ales daca ai nascut normal, fiindca eu asa as vrea sa nasc. Cel mai probabil, daca bebe va dori sa ne vada intr-o zi in care dr mea nu este la spital, voi naste cu cine e, fiindca ea nu va veni.... Sper ca ai sa-mi vezi mesajul si ai sa-mi si raspunzi, detaliat, cam ce tre sa fac la maternitate fiindca sunt intr-o ceata densa...... Multi pt tine si bebe al tau si multaaaaa sanatate!!!  
Dorinutza82 34+
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
arima
nou venit
 Romania, ploiesti