pisica si...copil mic...bebelus...help!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Eu am si pisica si catelusa. pisica e deparazitata vaccinata totul in regula insa fiindca stau la parter s-a obisnuit sa iasa afara sa isi faca nevoile. catelusa e bichon si e nou venita. am primit-o cadou.
vreau sa fac bb dar nush ce sa fac cu pisica. nu vreau sa o dau sub nicio forma. o am de 7 ani de pe cand eram studenta.m-am atasat de ea f mult si o iubesc. dar totusi vreau si bb. ma ingrijoreaza faptul ca iese afara, din punct de vedere al igienei. ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ce sa faci?! O vaccinezi, o deparazitezi si gata, la fel ca si cainele. Le iubesti pe amandoua si vor creste foarte bine impreuna cu viitorul bebe. Vei avea mai multa grija la curatenia apartamentului, etc. Nu-i niciun capat de tara si este foarte frumos cand ii vezi jucandu-se impreuna.

Ioana 35+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Noi avem un baietel de 2 luni si jumatate si o pisica de 3-4 ani (nu stim exact pt ca am gasit-o pe strada). Este vaccinata, deparazitata si nu iese afara din apartament.
Initial ne-am facut griji mai ales in legatura cu parul di modul cum va reactiona. Pana atunci fusese rasfatata casei, dormea cu noi in pat, avea acces peste tot in casa. Oricum, nu ne-am pus problema nici un moment sa o dam.
Inainte de nastere, am spalat mochetele cu un aspirator cu apa f performant, ca sa mai strangem din par (nu va spun ce a iesit din covoare:))). Pediatrul copilului ne-a spus sa nu ne facem probleme in legatura cu parul atata timp cat pisica este sanatoasa.

Noi respectam cateva reguli:
- niciodata nu lasam pisica in aceeasi camera cu copilul nesupravegheata
- nu are voie sa se urce in patut, carut, swing, etc (desi am prins-o de cateva ori, am dat-o jos frumos de acolo si am schimbat asternuturile)
-noaptea nu mai doarme cu noi (avem patutul in dormitorul nostru). I-a luat ceva timp sa se obisnuiasca, si acum mai are momente cand zgarie la usa
-schimbam nisipul dc e posibil in fiecare zi
-aspiram mai des
-incerc pe cat posibil sa ma spal pe maini dupa de o ating (dar nu imi iese intotdeauna)
-incercam sa ii acordam atentie, desi nu mai este ca inainte, dar seara avem macar o jumatate de ora cand o rasfatam, periem...vorbim cu ea

Nu a fost deloc interesata de copil. Cumva a priceput ea ca el este puiul nostru, la inceput l-a mirosit de cateva ori, cand il alaptam incerca sa se ghemuiasca si ea pe genunchii mei si cu toate ca imi era f greu sa o tin (are 7 kg), am lasat-o, ca sa nu se simta neglijata si sa dezvolte aversiune fata de copil.

Aidan, pe de alta parte e foarte interesat de ea, ii zambeste si ii striga:muuuuuu:)), l-am lasat sa o atinga de cateva ori si pisi a reactionat absolut normal, s-a intins cu burta in sus, ca sa fie mangaiata si pe burta:))

Asa ca...atata timp cat pisica este sanatoasa si nu este agresiva, nu ai nici un motiv sa o dai. Aveti aici dovada ca se poate:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3377064772/



www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

http://family.webshots.com/photo/1229974186060859069FnMsda Si aici o dovada ca se poate... si ca e chiar frumos.

Ioana 35+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nici o problema, si noi avem pisica (are 9 ani acum).
O vaccinam, o deparazitam... ea mai iese si pe-afara, ca noi stam la curte.
Cristi o mai tragea de coada cand era mai mic...acum se impaca

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput