|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 monixy
membru incepator

Romania bucuresti
483 Mesaje
12 Prieten(i) |
Trimis la - 26/01/2008 : 12:33:50
|
1001 lucruri de facut intr-o viata traim in prezent , dar gandim si la trecut si la viitor , deci avem o filozofie de viata , iar verbul "a face" este cel mai des folosit(implicit sau explicit) . in cautarea fericirii , putem face un infinit de lucruri ,universal valabile sau doar personal valabile ,poate fi interesant sa observam diversitatea lor , ce ziceti? universal valabile : familie si copii sau cel putin partener de viata ,prieteni , studii si bani si un model spiritual. personale :sa tin un jurnal al celor mai frumoase/amuzante momente din viata copiilor mei si sa il dau la majorat , sa calatoresc , sa invat sa dansez , sa plantez un copac si sa-l vad de-a lungul anilor cum creste , sa fie al meu si sa stau la umbra lui , sa fac o colectie de fotografii ale celor mai impresionante locuri si momente si sa le asez pe peretii casei , ca tablouri . voi ce vreti sa faceti ? (evident , ce se poate destainui public , si ceea ce depinde in intregime de voi , nu dorinte gen :castig la loto , sanatate ,dragoste , viitorul copiilor).
numai ganduri bune !
ps. : se admit si glumele | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
|
|
|
tusferi
membru junior

Romania, Bucuresti
851 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
dana_e
membru incepator
 Romania,
354 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
danis
membru junior

Romania
1098 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
stefany_p
membru junior

Canada, Montreal
1000 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 27/01/2008 : 18:26:46
|
Sa-mi sarut copii seara, la culcare. Sa-mi imbratisez toti membrii familiei ( cu tot cu socrii ) si sa le spun ca-i iubesc asa cum sint. Sa-mi imbratisez mama in fiecare zi si sa-i spun "multumesc". Sa-mi ajut prietenii de fiecare data cind ei au nevoie. Sa beau ceai cu aroma de mar si scortisoara, cu cine mi-s dragi, in fata unui foc vesel si afara sa ninga linistit. Sa cutreier o padure si sa zaresc un animalut salbatic ( de preferinta unul care sa nu ma manince ) sau... ma multumesc si cu niscaiva pasarele cintacioase... Sa daruiesc zimbete multor, multor copii si oameni mari. Sa scriu o poezie foarte frumoasa. Sa ma scald in Laguna albastra islandeza. Sa vad cum vin pe lume niste puisori de pisica ( sau de orice animal domestic sau nu , la mine acasa sau la mine in curte. Sa am curaj de absolut fiecare data cind gresesc, sa spun: iarta-ma! Sa-mi fac o gradina de ierburi aromatice rare si sa inventez retete fantastice cu ajutorul lor! Sa vizitez locuri ascunse, nepatrunse inca de pasul omului ( cam riscant dar...teribil de atragator) Sa schimb cursul lucrurilor rele ( alta naivitate de-a mea) si sa ma schimb chiar si pe mine daca sint rea... Sa ma las prada emotiilor pina mi se taie respiratia ( in sensul bun al cuvintului). Sa gasesc al treilea trifoi cu patru foi ( fac colectie, am deja doua...ooo, poate cistig la loto...poate, daca o sa si joc) Sa salvez un suflet sau o viata. Sa invat sa cint la pian ( ma multumesc si cu cele mai simplute cintecele).
Le-am scris cam amestecat si m-am hotarit sa ma opresc aici...ca daca ma apuc ...hehe, chiar ca scriu 1001...
www.helpsonia.com
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|