|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
|
|
|
|
|
fritz
membru incepator
 Romania, pitesti
166 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Klausia
nou venit
 Romania,
19 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 24/01/2008 : 14:54:49
|
Atentie: in astm sunt contraindicate antitusivele!
Mi-as dori si eu sa existe un (singur) sirop de tuse miraculos care sa functioneze la toti si mereu, dar ...
Din experienta noastra de pana acum, dintre siropurile amintite de tine, am aflat / folosit: - Ketof = cum s-a mai scris, e "anti-alergic" (nu neaparat de tuse); - Eurespal = antiinflamator, ajuta si la fluidizarea si eliminarea mucozitatilor (cu gust oribil, noi il evitam, daca avem incotro, dupa un episod de voma) ; - Bromhexim = expectorant, dar pe prospect scrie ca se administreaza cu prudenta in astm; - Erdomed (pulbere pentru preparare solutie) tot pentru fluidizarea secretiilor; - Favitusin este un sirop din extract natural de plante (se foloseste si ca bautura racoritoare) indicat in tusea convulsiva, dar pe prospect scrie ca are acid citric (de evitat daca si cat se poate, mai ales de catre alergici)
Am mai folosit cu succes (sau asa se pare): - Sinupret (solutie < combinatie de plante): secretolitic (picaturi) - Fluimucil 100 (pentru copii): mucolitic (plicuri praf - de dizolvat), totusi poate irita uneori caile respiratorii - Ambroxol (solutie - picaturi) - expectorant: Sirop de Patlagina (spre uimirea medicului care "tintea" catre preparate mai "complexe") - mai ajuta ca brohnodilatator: Salbutamol / Ventolin (dar poate folositi deja puff-uri)
Nu ne-au ajutat: Stodal (homeopat), Mucosolvan
Poate te asteptai la raspunsuri mai compacte, pe "tabere" de produse bune si "ne...", care sa iti faca alegerea mai usoara (dar stii cum se spune ca: "exista pacienti, si nu ... tuse")
Indiferent ce produs(e) alegi, citeste bine prospectele inainte de achizitionare (pe internet); bine ar fi fost sa gasesti un medic care sa te ajute in luarea hotararii
|
Editat de - Klausia on 24/01/2008 15:25:15 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
serban
membru incepator
 Romania, bucuresti
104 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 25/01/2008 : 11:02:22
|
Buna!
Si noi tusim din septembrie de cand a inceput gradi,cu pauze, acuma mult mai rar, dar inca mai tuseste noaptea mai ales. Ieri am cumparat Baraka,dar din pacate Ingrid nu vrea sa le ia.A luat una in gura, a spart-o in dinti si de cand a simtit uleiul in gura(ce-i drept nu prea placut) nu a mai vrut sa ia alta sa o inghita. Chiar imi pare rau, ca imi pusesem multe sperante in pastilutele acestea.Aveti cumva idee, mamici care ati experimentat deja cum sa o conving sa le ia, se pot inghiti usor?(presupun ca neaparat cu apa, numai ca pentru Ingrid la 3 anisori pare ff complicat). Ce am incercat cu succes a fost Grinthus(ff bun pt aparatul resporator si tuse productiva).Si Prospan a fost bunicel, dar nu la fel de bun. Pasul urmator va fi: ceai de ceapa si ridiche neagra.
Numai bine va doresc,
Roxana
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
adelamatei
nou venit