Gravibinon sau Utrogestan ?

Gravibinon sau Utrogestan ? | Autor: georgi_2008

Link direct la acest mesaj

Stie cineva de ce farmacistii romani nu vor sa vanda Gravibinon ? Are contraindicatii care se vad in timp ? Utrogestan se gaseste peste tot , dar din pacate (din prezentarea acestuia vad ca trebuie luat cu precautie in timpul sarcinii ) chiar accentueaza avortul spontan .Eu am luat Utrogestan - la indicatia medicului , dar am avut un avort spontan in sapt 9 - desi am luat toate medicamentele prescrise de doctor .Acum nu mai vreau sa iau Utrogestan - sunt in sapt 8 - si ma gandec sa iau Gravibinon - mi l-a indicat si medicul . Ce parere aveti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

georgi utrogestanul ajuta la fixarea/pastrarea sarcinii nu duce la un avort spontan!!! eu am luat utrogestan de la inceputul sarcinii pana aproape de sfarsit!!!
iti doresc o sarcina usoara!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si eu am fost diagnosticata cu iminenta de avort inca din sapt a 6-a, si de atunci am luat Duphaston, iar apoi mi-a dat dr sa imi fac si injectii cu Gravibinon, pe care nu l-am gasit pe nicarieri, din motiv ca nu se mai aduce...apoi de la 6 luni nu am mai luat Duphaston, mi-a dat sa iau Utrogestan + alte medicamente, pt ca aveam contractii prea dese si risc de rupere a membranelor.
Multumesc lui D-zeu ca acum sunt bine si eu si bb, si de abia asteptam sa vina pe lume, sa ne bucure vietile.
Ce va recomand, este sa urmati tratamentul pe care vi-l prescrie medicul specialist, si inclusiv indicatiile de repaos, iar daca nu aveti incredere in el, mergeti si cereti si o a doua parere, dar tot unui specialist in domeniu.

32+ Lucas


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

cu siguranta nu ai pierdut sarcina din cauza utrogestanului, acesta este progesteron!

my baby

Mergi la inceput