FIV la Medlife

FIV la Medlife | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Gata...mi-am tras sufletul un an, am asteptat sa-mi revin cat de cat fizic si mai ales psihic, si..o iau de la capat...FIV nr. 3, de data asta la Medlife.
Comparativ( pana acum) cu Medsana ( industrie pe banda) si Giulesti( la fel, plus aspectul deplorabil) cei le la Medlife mi-au acordat cea mai mare atentie...Ore intregi de discutii, consultari, analize( azi dimineatza "numai" 17) cap-coada si eu si sotzul( primii care l-au bagat si pe el in seama), supercivilizat.Pana acum sunt f. multumita...Daca a mai fost cineva acolo sau are de gand, m-as bucura sa schimbam impresii..

Bafta la toata lumea,

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Victoria: Si eu vreau sa incep analizele pentru FIV , dar nu reusesc sa ma hotarasc unde si cu cine......am cautat detalii si despre Medlife si nu prea m-am lamurit: exista si Med New Life si Medlife sau e acelasi lucru??? Daca vrei, da-mi si mie un pm cu mai multe detalii, ce investigatii ati facut si la ce dr. esti...am tot citit despre asta si as vrea sa vad care-i procedura la ei.
Iti doresc succes!!! Sa vi se implineasca visul cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

maria med new life este o clinica si medlife e alta clinica, si eu eram tare nelamurita in aceasta privinta, dar cineva de pe forum mi-a explicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Prietena mea a facut la sfarsitul anului trec FIV la Medlife cu Deliana Predoi. Dupa ce la inceput a fost extrem de incantata, pana la sfarsit entuziasmul i-a pierit. Am sa va spun de ce.
1. Medlife nu are sistem de congelare a embrionilor. Prietena mea a avut mai multi embrioni, ei nu transfera decat atata cat considera, restul ii arunca! In concluzie, ei i-a transferat 2.
2. Pana la sfarsitul anului trecut nu au avut nicio reusita. Acest lucru este confirmat de insasi doctorita. Ei presupun ca din cauza ca s-au mutat de la fostul spital Constantin si Elena la noua locatie.
3. Tratamentul nu se face diferentiat, se da numai puregon si in doza destul de mare. Si culmea este ca CASMB nu mai accepta compensare. Nu e cazul sa va spun ca o singura fiola este 120 RON.

Nu vreau sa influentez pe nimeni, va las pe voi sa trageti concluziile.


Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu am citit pe alte forumuri despre reusite la ei si despre tratament cu menogon(cand se mai gasea probabil) combinat cu puregon (3:1). atat imi amintesc acum, despre congelare nu stiu. asta daca sfarsitul anului trecut inseamna 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

In august 2007 nu aveau inca specialisti pe infertilitate!
Sotul meu l-a sunat pe director si abia dupa au laut si ei doctori pt asta!

Si sa stii ca asta cu "pe banda" are anumite avantaje:
- eu fac inseminari, pana la vitro la Dacia Medical si ziua mea pica duminica.
Ei bine, duminca e doctor acolo care sa-mi faca procedurile. Crezi ca vine cineva special pt tine, daca ovulatia pica in weekend? Sau embriotransferul?

apropo, de ce ai sarit direct la vitro?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

"pe banda" la medsana(la asta s-a referit Victoria) nu insemna neaparat ceva de bine. pentru simplul motiv ca embriologii lor sunt greci si depinde cand vin ei in tara nu cand ar fi momentul ideal pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna fetelor

Referitor la Medlife din cate stiu eu nu aveau in august specialist pentru ca abia in oct-noiembrie s-au apucat de FIV si au deschis sectia materno-fetala, deci nu aveau cum sa aiba atunci. Oricum totzi doctorii care sunt acolo au super experienta pe infertilitate.Sunt supraspecializati pe asa ceva. Cand am intrebat eu trimisesera un embriolog la un supercurs de specializare in America.De reusite nu stiu exact, dar oricum ei fac de curand Fiv si cred ca vor avea rezultate.Eu am mers acolo cu o amica de-a mea si pot sa zic ca au conditii super si intradevar acorda o atentie deosebita pacientilor. Eu stiu ca Silviu Predoi este ff bun.Amica mea la el se trateaza. Si aa ca pret noua ni se paru mai ieftin ca la alte clinici.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

psj, da, exact asta am vrut sa spun...nu conteaza bioritmul pacientelor, la Medsana le fortzeaza hormonal sa ovuleze toate in ziua cand vin grecii.si apoi ET la 48 de ore sa nu piarda grecii avionul.
La Medlife sunt de aceeasi parere cu ce a scris Iubu. Vinerea trecuta mi-au facut o gramada de analize, inclusiv cariotip, si mie si sotzului.Iar conditiile sunt excelente.Sper sa fie bine...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
cred ca se face de putina vreme fiv la medlife, nu?
ce preturi sunt la fiv?
victoria, cat te-au costat analizele?
bafta, sa ne tii la curent!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Bubulina1, imi suna cunoscut ce-ai povestit.Personal n-am raspuns la stimulare si nu au facut punctia din cauza unei pozitii defectuoase a ovarelor.
Vic, noi am mai vorbit.
Danotino, pentru FIV la MEDLIFE:
- consultatie Comisia de Sterilitate 150 RON,
- dozare ecografica si dozari estradiol (4-5 cate e nevoie) 520 RON,
- FIV simplu 4400 RON,
- FIV cu ICSI 5700 RON,
- crioconservarea 1000 RON/ an,
- ET embrioni congelati 1320 RON.
Echipa FIV MEDLIFE s-a transferat de la Spitalul Titan in oct. 2007.


Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput