Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Magdutza10 La multi ani! Nu dai noroc cu noi?
Nusy,Iuca, Ioana_p76 NOROC!
Nusy si eu am facut treaba azi. Facui tort Diplomat si cand ma apucai sa strang dezordinea gasii un ou pe care uitai sa-l pun. Acum sa vedem cat de bun e, ce nota imi da soacra
Ioana_p76 wau!!! Mai dar rapizi ati mai fost. Cu cine ati facut operatia? Cum a fost?
Ioana 78 tot racita, cu o tuse magareasca si cu nas curgator. Cu cine vreti sa faceti operatia de varicocel?

Fetelor eu va urez la toate " LA MULTI ANI !" de acum pt ca plec pt 3 zile de acasa. Ne intalnim la anul cu o noua semnatura



Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor
Va multumesc pentru urari, speram si noi ca acum, dupa operatie, nu va mai fi nevoie de fiv, dar eu nu sunt chiar asa optimista, as fi bucuroasa daca am ajunge macar la stadiul sa facem fiv insa fara icsi, ar fi o imbunatatire.
Am facut operatia in Constanta, la un medic f bun, chirurg, care face sute de operatii din astea pe an. Ne-am hotarat asa de repede, desi eu nu as fi vrut, as fi vrut sa o lasam pt la anul, sa mergem acum de sarbatori la munte, nu sa stam cu grija dupa operatie..
Dar totusi acum e bine ca am scapat de-o grija, acum incepem anul cu sperante ca va avea efect aceasta operatie.
Ioana78 intrebai daca poate sotul tau sa se duca la servici la 2 zile dupa operatie, cred ca nu, al meu la doua zile s-a externat si nu avea voie sa faca efort si dupa inca 3-4 zile a fost sa-i scoata atele si medicul i-a zis fara efort.Dar oricum o sa-i dea medical sotului tau, sa stea linistit acasa, totusi e o operatie.
Va las acum, daca mai intereseaza pe cineva detalii despre operatie, spuneti-mi.
Va

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Ioana_p76spune-mi si mie te rog daca operatia este cu anestezie locala sau generala si in cat timp v-a spus doctorul ca se imbunatateste spermograma?
sotul meu are varicocel la ambele bilutze, mai e cineva pe forum in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dalailana anestezia a fost locala, rahie. Doctorul i-a zis ca dupa sase luni poate se va imbunatati ceva, insa ne-a zis sa nu ne asteptam la rezultate prea bune asa de repede.
Operatia arata ca cea de apendicita si e situata exact pe partea opusa. la noi a fost varicocel doar pe stanga.

Fetelor, va las acum, ma duc sa ma pregatesc de Revelion,
va pe toate si va doresc distractie placuta la noapte!


Va doresc ca acest Nou An 2008 sa fie mult mai bun si sa vi se indeplineasca toate dorintele si bineinteles dorinta cea mai mare sa ajungem toate si apoi mamici!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki-Miki si fetele NOROC

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Sarbatori fericite si sa ne reintalnim sanatoase si optimiste!Numai ganduri bune pentru anul 2008!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

DUPA CE AM SCRIS O JUMATE DE ORA AM PIERDUT MESAJUL!
Dar nu ma las, nu ma doboara pe mine o problema asa mica
Ioana78,Dalailana : Sotul meu a facut operatia cu Damian. I s-a pus diagnosticul de varicocel grd II spre III. Anestezia a fost rahianestezie , si 3-4 ore nu a avut voie sa se miste, dupa operatie. A uramat o hidratare puternica prin Ser Fiziologic, CAM 3 PUNGI, PENTRU CA NU URINA, NU VOMITA, si deci nu elimina anestezia. Trebuie sa stai cu el sa-l ajuti, ca nu se ridica din pat in momentele alea.
In prima zi a stat la orizontala, a doua zi s-a ridicat, i s-au dat calmante, a avut dureri puternice de cap, se pare ca a fost ceva cu ceea ce au folosit la anestezie, au avut probleme cu mai multi pacienti in perioada aia. Durerile de cap au persistat mai mult (cateva zile). Dar nu a ramas cu sechele!
Dupa 3 zile i-au dat drumul din spital. Se misca destul de greu, cocosat, si foarte temator-cred ca face parte din felul de a fi al barbatilor-care sunt niste copii mai mari
Oricum nu cred ca e posibil sa te intorci mai devreme de o saptamana la serviciu pentru ca e dureros, stiu ca sotul meu a condu la o saptamana destul de greu si cu teama, ca il durea operatia cand mai dadea in gropi
Operatia e in partea opusa celei de apendicita.
Intre timp a continuat tratamentele pe care le lua cu MultiMacca(1 cpr/zi), Branca Ursului, si tot timpul avea un complex de vitamine si minerale, cu Zinc mai mult, depinde ce gaseam prin farmacie mai bun. Prin noiembrie am luat Elevit, impreuna apoi eu am continuat cu acid folic, si el cu un coplex antioxidant cu Ginseng: Aditiva.Acum l-am rugat sa nu mai ia Branca!
De unde am pornit, si unde am ajuns?
Pai am avut 0 spermatozoizi/ml(confirmati si la Sabyc de Matei), dupa 3 luni de la Operatie 10.000 spermatozoizi/ml(la Sanador), iar dupa 5 luni de la operatie 100.000 spermatozoizi/ml(la Giulesti, cu ultracentrifugare la cerere).
Tratamentul a fost facut dupa ureche, ceea ce nu imi place deloc, dar asta e nu avem alta solutie. Atunci cand esti presat de timp, cand efectele se vad abia dupa 3 luni, faci tratament si nu stii daca principiile acive pe care le folososti ti se potrivesc, nu stii daca se poate mai bine in caz ca elimini vre-un medicament sau nu. Mergi pe orbeste asa cum am spus.

Oricum trebuie sa mai facem analiza sa vedem daca suntem constanti.
Senzatia este ca suntem pe muchie. Doamne ajuta sa iasa mereu spermatozoizi, si multumim lui Dumnezeu ca am scapat de biopsie.

Ce cred eu?
Problemele vin atat de la varicocel cat si de la o problema pe care a avut-o in copilarie sotul meu: durerile de urechi. Am auzit de cateva ori povesti cum ca le avea frecvent, si erau spuse aceste lucruri sub forma unor amintiri haioase din copilarie, povestite de cea care "il cunoaste atat de bine". Imi pare rau sa spun asta, sigur o sa citesti si "tu", dar nu pot sa nu condamn neglijenta parintilor. Am aflat ca nu a avut oreion, dar il dureau urechile mai mereu, si nici nu spunea, in schimb se vedea asta, si totul era perfect caci baietelul era tacut, cuminte, rabda foarte bine, in plus se trata singurel-citat.
Si uite consecintele INCONSTIENTEI!!!!!
La un moment dat am inteles ca a facut Moldamin, dr. Soare ne explica cum ca Moldaminul se utilizeaza in infectii puternice ale organismului,cu inceput de reumatism- articulatiile sunt afectate, si mai exact tesutul conjunctiv. Deci , raceli netratate ==>infectii==> tesut conjunctiv afectat. Si cum testiculele au 80-90% tesut conjunctiv, trageti voi concluzia ce consecinte pot aparea de la asemenea probleme, mai ales in copilarie?!


Hai ca m-am racorit un pic!
Ce sa facem , el nu e vinovat cu nimic, si il iubesc, si vom lupta cat ne vor tine puterile. Nimic frumos si de pret nu se castiga usor
ioana_p76 ne vedem la FIV in Ungaria, poate tinem legatura! Noi suntem nerabdatori sa incepem cat mai repede procedurile!

Va pup pe toate

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Va urez un sincer LA MULTI ANI!Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in anul ce tocmai l-am inceput! Se spune ca e un an bun din multe puncte de vedere!Va doresc si imi doresc sa ne vedem visul implinit !
Numai bine!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LA MULTI ANI, dragele mele!

Va doresc un an nou buuun, mult mai bun decat cel care tocmai a trecut, cu sanatate si impliniri!

Noi am fost si-am petrecut, plimbat, dansat si cantat! Acum asteptam Sfantul Ioan, si gata sarbatorile...din calendar! Pentru ca eu as vrea sa pastrez aceasta atmosfera frumoasa mereu in sufletele noastre!

Va pup pe toate si va doresc ca Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti cele mai frumoase dorinte in acest an!



iyoana
La Multi Ani 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI fetelor, sa va aduca anul 2008 tot ce nu a adus 2007, sa speram ca va fi un an norocos pentru noi, ca vom fi sanatoase si fericite si ca cea mare dorinta a noastra va prinde contur .
Va pe toate

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput