Aparat pt. aerosoli/nebulizator

Aparat pt. aerosoli/nebulizator | Autor: asteryaro

Link direct la acest mesaj

Va rog, orice infromatie este bine venita.
Urgent, vreau sa cumpar asa ceva, am inteles ca sunt foarte eficiente si secretiile se elimina mai repede.
Razvan este din ce in ce mai bolnavicios, de cand merge la cresa. El chiar are nevoie de aceasta cresa, deci nu pot sa renunt la ea, dar mi-e greu si sa-i provoc atata suferinta fizica, cu atata tuse. Acum, de exemplu, nici nu poate dormi bine de atata tuse, ii administrez iar antibiotic, n-are nici 10 zile de la ultima tura de antibiotic... va imaginati cat de "bine" ii este.
Dati-mi detalii despre marci, mod de folosire, subst. care se introduce in aparat, silentiozitate, etc. Vreau ceva cu mascuta, sa pot folosi atunci cand doarme, fiindca el este destul de sperios si reticent la ceva nou (are niste manifestari din sfera pervaziva ), si explicatiile mele n-ar face dacat sa-l panicheze si mai tare... si n-ar pricepe mare lucru.
Am gasit ceva pe net, insa nu stiu daca sa-l si comand sau nu, ceva care se numeste Speedy, pun si un link, sper ca nu-i publicitate, daca este, sorry, http://www.buymed.ro/product.php?id=719&aparat_medical=Aparat%20aerosoli%20nebulizator%20Speedy.
Va multumesc din tot sufletul, Craciun fericit si numai bine copilasilor vostri!

http://www.elfyourself.com/?id=1331694396



Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Eu am unul acasa, si e ffff eficient.M-am uiatt la linkul pus de tine si chiar arata bine acel nebulizator, mai ales ca are masca si ptr copii.Si, in plus nu e scump.Eu il luase cu 195 ron.
Ptr soluztiile folosite ar fi bine sa consulti un medic pediatru din spital, pneumofiziolog daca se poate.
Uite aici, daca ai timp sa citesti:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84388&SearchTerms=aerosoli
Multa , multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oimpia_76 spune:

Eu am un aparat de aerosoli LTK-120 Kyara, cumparat cu 22o ron. Are doua masti, una mai mare, pt. adulti si una mai micuta, pt. copii. In privinta silentiozitatii,....asa si-asa. Sotul meu l-a cumparat si stiu ca m-a sunat sa ma intrebe daca sa ia unul f. silentios sau unul mai putin silentios. Al nostru e destul de silentios, dar tot nu cred ca as putea sa il folosesc cand fetitele dorm. Si a mea cea mare a fost f. reticenta, dar s-a acomodat repede cu el. Il folosesc si la fetita de 5 luni, care, la fel, sta f. cuminte, desi nu as fi crezut.
La recomandarea medicului, folosesc in aparat Prospan (solutie din plante), cu ser fiziologic impreuna, atunci cand e vorba de tuse + nas infundat.
Sanatate multa!
Olimpia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna Cristina,
Imi pare rau ca Razvan este bolnavior. Noi folosim cu succes aparatul de aerosoli, iarna aceasta am scapat de o internare pentru ca-l aveam acasa. Eu l-am cumparat de la un magazin care comercializeaza aparatura medicala, firma Moretti, model Kyara. Seamana foarte mult cu cel din linkul pus de tine.Solutia, (recomandata de medic) se pune in dispozitivul special se porneste aparatul si se face o sedinta de aprox. 3 min.(noua asa ni s-a recomandat). In functie de afectiune se folosesc mai multe tipuri de solutii. In laringite in spital se folosea adrenalina si ser fiziologic, dar medicul iti va recomanda defiecare data. Aerosolii cu ser fiziologic pot fi folositi si in raceli mai simple. Rali scria la spiridusi cred, ca ea are modelul Scala care se gaseste in farmaciile Sensiblu si Help Net.
Sanatate

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Noi avem un aparat pt . aerosoli f.f. bun dar si foarte scump ( 14 milioane la ora actuala). Este vorba de aparatul de la firma omron,U22, cu ultrasunete, total silentios , foarte mic , cat un pachet de tigari , cu doua masti ( adulti , copii), cu baterii, se poate folosi cu succes si in timpul cat copilul doarme. Baietelul cel mare ( 2 ani si cinci luni) isi face singur sedintele de aerosoli in timp ce se uita la desene animate iar celui mic(patru luni) ii facem in somn.Aparatul il luam cu noi in orice vacanta mergem ( in husa este cat un aparat de fotografiat). L-am cumparat acum doi ani cand Luca facuse o bronsiolita si eram foarte speriati.Am luat cel mai bun aparat chiar daca era si cel mai scump.Nu am regretat pentru ca de atunci l-am folosit de n ori si aparatul este in cea mai buna stare( garantia este de 3 ani). Ne-a salvat de foarte multe ori de complicatii ,pentru ca , asa cum ne-a invatat pediatrul, la primele semne de raceala le facem trei sedinte de aerosoli pe zi cu cate 3 ml de ser fiziologic pe sedinta.In cazul cand este vorba de ceva mai serios , la indicatia medicului, se folosesc diferite substante bronhodilatatoare.Aparatul te salveaza de complicatii si de eventuale internari in spital pentru ca tratamentul se poate face acasa. Un alt aparat ( vorbesc de cele cu compresor ) greu l-as fi putut folosi cu un copil mic , din cauza dimensiunilor mari ,a zgomotului si pentru ca sunt mai greu de transportat. Cu sedintele de aerosoli incepem la primele semne de boala, alaturi de simptomatice, antibiotic am ajuns sa luam foarte rar , pentru ca nu am mai ajuns la complicatii. Intr-adevar pentru unele persoane ramane foarte scump , indiferent de calitati si atunci merita sa folosesti orice alt aparat decat deloc. Am uitat sa spun ca este extrem de usor de manevrat , simplist as putea sa spun.M-am intins atat de mult , in ideea ca aceste informatii ar putea sa foloseasca si altora . Am pledat pentru aparatul pe care il avem noi dar si pentru aparatul de aerosoli in general ca metoda de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si noi folosim un Omron. Cred ca toate merg pe acelasi principiu, asa ca nu prea conteaza marca.
Insa ce vreau sa spun: fara indicatia medicului aerosolii se fac DOAR cu ser fiziologic. Cele cu bronhodilatatoare sau alte minuni necesita prescriptie deoarece pot da efecte adverse serioase. Cand am fost internata in spital povetseau asistentele ca au vauzt copilasi care au intrat in stop respirator deoarece parintii s-au apucat sa le faca aerosoli cu solutii de care auzise de la altii. Din pacate multi medici nu avertizeaza asupra pericolului prezentat de aerosoli cu diverse solutii.

PS: De obicei la farmacie ti se cere si buletinul ptr a nota datele celui caruia i-au dat adrenalina, ca nu e de joaca.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mamici, multumesc mult!
Aseara am facut comanda la linkul acela pus de mine, apoi mi-am dat seama ca-i ziua a a doua de Craciun.... deci pauza de lucru. Asa ca am sunat la un nr. de contact si am avut surpriza sa vorbesc cu un domn dr. fff amabil. In 1,5 ore sotul meu era la Bucuresti, s-a intalnit cu respectivul domn si... mi-a adus aparatul.
Am incercat in somn... maaare gresala! Nu-i chiar silentios, deci am reusit sa sperii copilu', si sa-i stric somnul , evident. L-am lasat sa se trezeasca bine, apoi, mai cu forta, mai cu teleshopping, am reusit o sedinta de vreo 7 minute, cred, cu ser fiziologic si ceva Vibrocil. Ne straduim. Am pus apoi si batista bebelusului. Eu sunt optimista, sper sa-l ajute si in special sa-l accepte (copilul pe aparat). Dar totul pe trezie.
Va multumesc mult ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti, si va doresc tuturor multa sanatate!




http://www.elfyourself.com/?id=1331694396



Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

babyhaler-ul nu face nici un zgomot si noi il utilizam si-n somn fara probleme:

http://www.srp.ro/pacienti-sprayuri.html

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am cumparat acu` juma de ora un aparat pt aerosoli, e "Laica - aerosol a ultrasuoni", foarte micut si nici nu auzi cand e in functiune. A costat 2,5 mil lei vechi, e singurul care arata mai performant in farmacia din zona, sper sa ne ajute sa dormim noptile ...

Multa sanatate tuturor !



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Mamagiuliei, poti pune, te rog o poza? De la ce farmacie l ai luat?

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sper sa apara linkul, e al treilea model
http://shopping.kelkoo.it/ss-aerosol-ultrasuoni-laica.html
altul mai bun nu am gasit. Este fff mic, chiar neasteptat de mic fata de umidificatorul pe care il avem
L-am luat dintr-o farmacie din Oradea, "Levanda" parca se cheama, insa sigur au si farmaciile SensiBlue sau altele mai maricele. Si-l folosim acum doar cu apa si ser fiziologic, pana ajungem la un doc de specialitate sau poate avem noroc si ne trece tusea asta nenorocita.



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput