Copii din 1996(13)

Copii din 1996(13) | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Poftiti la continuare!!!



Copii din 1996 (11) (12)

Diana-13 martie 1995 mami brendamitran
Dedi - 11 Oct 1995 - mami -MQQM
Andrei - 2 decembrie 1995 mami Andacos
Elliot-11 ian.1996 mami Sanca
Dany-13 ian.1996 mami gabi350
Stefan-19 ian.1996 mami descantec
Calin-ian.1996 mami Laura Takacs
Andrei-12 febr. 1996 mami micaels
Costelus-13 febr. 1996 Papadia
Alexandru-18 febr. 1996 mami Ana68
Nicholas-20 febr. 1996 mami ulisernic
Diana-23 febr.1996 mami alma
Anastasia-6 apr.1996 mami Maria2
Chris-20 apr. 1996 mami flexi
Andrada-30 apr. 1996 mami mirela68
Vali-16 iun.1996 mami Den
Andy-1 iul.1996 mami Rovki
Andrei -26 iulie 1996 mami MikiMihaescu
Robert-12 aug.1996 mami OanaDo
Radu-17 aug.1996 mami Lona
Maria Ruxandra-11 sept. 1996 mami madalina horsa
Andreea-14 sept. 1996 mami dady68-Tania
Mihai-25 sept.1996 mami Korinna
Alexandru-28 sept.1996 mami dany-dany
Robert-24 oct.1996 mami ralualexandrei
Diana-22 noi. 1996 mami mihaela_s
Andrei-30 oct. 1995, Ana-13 nov. 1997 mami agho



Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

seara buna!
Azi am umblat si noi dupa brad, am gasit unul tare frumos. Apoi am colindat pe la magazinele de jucarii, sa vedem ce gasim pentru fete...l-am orientat pe sotul meu sa stie unde sa mearga dupa cadouri , se pare ca Silvia va fi cu noi acasa saptamana asta(sotul meu are concediu) pentru ca e racita si nu pot sa o duc la camin. In mare sunt rezolvate toate, mai am sa vad daca imi iese varza murata de sarmale , apoi cumparaturile pentru masa de Craciun si ornatul casei si a bradului.
Maine are si sotul meu petrecere cu colegii, dar fara familie. Oicum nu ma puteam duce, nu am cu cine lasa copiii, dar asa nu mi-e tare "ciuda" pentru ca va fi doar cu colegii lui.

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ha, mesajul a plecat din greseala, apoi s-a blocat computerul...sa revin .

Sanca, eu nu mi te imaginam cu pijamalutza flu-flu prin oras , dar cand am citit ca ai o pijama de bumbac, normala, atunci imaginatia mea a luat-o razna , am inceput sa ma gandesc cum ar fi fost sa ai o pijamalutza sexi transparenta si sa mergi dupa copil asa? Te rog nu te supara, e doar imaginatia mea bogata!

Ana-Maria, cum a fost serbarea? Sa ne povestesti si sa pui si poze, eu sunt curioasa tare...

mqqm, n-ai mai pus filmuletzul de la serbare...
Daca nu mai ai timp, eu va doresc petrecere frumoasa la caldurica. Dupa zapada ce "s-a dat" la voi, cred ca abia asteptati...
Cu mama ta cum mai e?

agho, m-am distrat de scorpionul tau cel mic...sa stii ca sunt foarte economi, ca sa nu zic chiar zgarciti ca mi-as denigra jumatatea . Te invidiez pentru zapada! Tare mi-as dori si eu un Craciun alb, dar se pare ca mai am de asteptat...alti ani....

La noi nu e zapada deloc, nici sperante nu sunt, m-am uitat pe prognoza. Cine spunea ca in nord e frig si zapada ???!!! Uite ca in Ro e zapada faina de tot, am vazut niste poze de la Brasov...pfiu ce frumuseti!

In alta ordine de idei, Diana a facut azi la scoala niste cutiutze de cadou tare frumoase, un fel de origami. Ni le-a aratat si ne-a spus ca in ele vom primi cadourile de la ea . Io una abia astept, anul asta nu mai primesc cadouri ca in alti ani...de la mama, matusa, etc. si chiar duc dorul surprizelor .

Noa va pup pe toate, o saptamana frumoasa va doresc!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua, buna ziua.

Nu am plecat nicaeri, dar nu vreau sa stric atmosfera de sarbatori cu problemele mele cu maica-mea si piciorul ei operat care acum s-a invinetit.

Sanca - chestia cu dictionarul ati copiat-o de la noi. sa vezi tragedie cand nu stie un cuvant. Zice: las' ca folosesc alt cuvant.

Miha, cum adica in Suedia nu aveti zapada? A innebunit lupul fratilor, in ce lume traim?

We nostru a fost ceva intre taifun si bombardament. Nu am inteles nimic din el, hehehe.

Sambata a avut ANdrieu meci. I-a batut Steaua dar la un scor decent si mai ales Andrei a marcat PRIMUL lui COS oficial.

APoi fuga acasa ca avea meditatii si noi trebuia sa mergem la shopping ca sotul a inventat petrecere de ziua lui cu tematica Disco anii 80 si nu avea peruca (din parul lui nu putea fi executata o frizura ciufulita).

Dar socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa si am gasit-o pe mama cu piciorul vanat asa ca am fugit la spital. Acolo ca in romanika - pana de curent si nu aveau nici fase sterile (nu vad legatura cu pana de curent totusi).
Apoi din nou acasa si fuga la Bucur Obor, gasit peruca si eu o bluza sclipicioasa.

Abia am ajuns acasa, am facut ceva de mancare si la ora 17 am pornit catre locatia petrecerii (ca caasa ne-am lecuit de petreceri).
A fost frumos, obositor si pentru mine insuportabil din cauza fumului de tigara. Daca o sa am energie sa urc pozele pe net va arat ce a iesit.

Duminica am recuperat masina (ca ne-am intors cu taxiul) si am plecat la Mall unde era invitat Andrei la ziua unui coleg la o partida de bowling.

Apoi la Unirea Fun Land la ziua unei colege a lui Luca.

Spre finalul petrecerilor aratam d eparca am fi carat bolovani si abia asteptam sa ne bagam in pat (noi, copiii erau super vioi).

Acum saptamana asta ne-au facut-o astia de la scoala, au pus serbarea lui Andrei in aceeasi zi cu a lui Luca si cu concertul de Craciun la care aveam invitatii. Stiti voi vreo metoda rapida de clonare? Ca tare mi-ar mai trebui.

Tezele ni le aduc dupa vacanata. S-or fi gandit sa avem si noi sarbatori fericite

GAta ca am scris un roman fluviu. Promit sa mai vin cu poze.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor,sa va spun:aseara a fost un maaaareeeee kkt....Am ajuns la 16.45 la scoala la Alex,am mai stat pana la fara 10 sa vina si Marius si ne-am dus in fata uneia din scoli(ca sunt doua,una noua si una veche,cladire istorica)si stateam acolo.Am tras de usa...nexam,incuiat.Intuneric prin clase...Marius zicea ca am ajuns primii.In fine,la un moment dat,de pe drum ne vedem mama unui coleg de-a lui Alex si ne intreaba ce-i cu noi si i-am zis ca asteptam sa mergem la serbare ,la care femeia ne zice ca serbarea s-a terminat de la 16.30,ca a inceput undeva in jurul orei 16.00.Mi s-a luat aerul...am mai vorbit cu femeia si ce sa fac?Am plecat catre scoala veche,sa ma cert cu cineva,cu oricine,sa ma descarc...Si ajung acolo,diriginta a facut o moaca de imi venea sa-i sparg fata si i-am zis ca noua Alex ne-a zis ora 17...la care ea imi spune ca vineri a anuntat ora 16....Am intrebat-o unde era Alex cand ea a anuntat?Era in clasa?La care diriginta spune ca da,era prezent....dar numai fizic,ca cica e atat de imprastiat si visator,ca trebuie sa-l bata pe umar sa percuteze....Asa ca mi-am cerut scuze,m-am suparat pe fi-miu si l-am certat de fata cu colegii ca sa simta ca-s suparata fleashca pe el,i-am zis ca degeaba are cap daca nu-l foloseste....si uite asa am ratat serbarea.
Am vorbit cu parintii prietenului lui Alex sa ne dea si noua pozele facute de ei,amabili oamenii si mi-au promis ca mi le face pe un CD...
Calendare n-am mai pozat...si iar m-am enervat...cand am ajuns eu calendarele erau vandute...le-a dat Alex ca painea calda...si il intrebau daca mai are.Asa ca Marius e talentat foc.Un calendar l-a vandut cu 10 roni,unul cu 2 roni si unul cu 3 roni.Iar pe cel cu 3 roni l-a cumparat diriginta....Asa ca in afara de calendare alti banuti noi n-am mai dat,dar ma consolez cu ideea ca cei 15 roni stransi au fost cu folos.
Cam asta e cu evenimentul de aseara.Inca sunt botoasa pe Alex...sa faca el una ca asta?!....dar o sa imi treaca.I-am zis ca anul asta l-a ratat din albumul de amintiri,asa ii trebuie daca caii lui verzi plutesc in nestire pe pereti,el e pe planeta Marte calare pe un tzunami....

Asa ca Miha...ciuciu serbare aseara...poze dupa ce 'oi primi CD-ul si sa vad ce-i acolo...
Frumoasa initiativa Dianei...sunt si eu curioasa ce vei primi din partea ei,poate face ceva inedit,cu manutele ei si te va surprinde iara cu ceva deosebit!Sanatate maxima Silviutei!

Miki...chiar ca la voi a fost un talmes-balmes week endul asta...Mai traiti????!!! Si succes si bafta maxima saptamana asta cu serbarile ,concertul si clonarea...

Fetele....pupici in gashca si sa auzim de bine!sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna!

Ultimul mesaj citit...Ana 68 tu esti suparata, dar eu m-am distrat copios pe seama povestirii tale! Cred ca esti fff suparata si ca inca nu ti-a trecut si totodata te inteleg perfect. Lasa-ma sa-ti spun, imi pare rau ca ti s-a intamplat, dar sunt atat de fericita ca nu sunt singura care am uituci, visatori, "neconcentrati" in casa... Un sfat: sa sarbatorim!!! Sunt ai nostri si-i iubim enorrrrrrm!
Pai si And. e tot scorpion, dar cei 2 copii ai mei au firi diferite.
Ana, cred si eu ca taticul e mandru de fetita lui. Iar eu iti ziceam ca at. cand va termina gradinita, apropo de faptul ca ai zis ca ti-au dat si lacrimile..pe langa celelate pregatiri,rochitza, cadouri, sa te vad atunci...tot referitor la lacrimi. Stii, se incheie o etapa din viata copilului.

Chiar azi m-am enervat pe And. ca era ora 12 si nu mancase nimic si urma sa plece la scoala. Ieri a stat acasa ca sa-si revina mai bine dupa anestezia de luni, dar ma "omoara" cu "nu mi-a fost foame". Venise Ana acasa si am pus-o sa-l pazeasca si sa vada daca va manca! Alta solutie n-am vazut.

Sanca, sorry, inteleg chestia cu pijamalele. Uff! ce bine mai e sa stai o zi intreaga in pijama!!! Oricum, m-ai amuzat cu "nota ta explicativa". Mi-a placut faza cu libraria...gasesti pretexte ca trebuie sa-i iei ceva copilului si asa iti mai cumperi niste carti.
Da, a nins si-a fost frumos, dar acum e doar ger. Zapada s-a cam dus, fiindca a fost caldutz la inceput si s-a topit. Dar macar a nins putin si am fost cu Ana in parc duminica seara, dupa ce s-a intors de la circ. Ne-am jucat in zapada, am alergat, a gasit un o punga de celofan cu care se mai dadusera si altii pe derdelush (nu luasem sania). Asa si-a facut placerea de distractie in zapada. M-a pus s-o acopar cu zapada (nu si pe fatza), ne-am pitit dupa arbusti, in fine a fost distractiv.

Miki, felicitari pt. cosul oficial!! Bravooo!
Multa sanatate mamei tale! Agitatie mare la voi! Slalom printre activitati diverse si sarbatoriti!
Te inteleg cu suprapunerea serbarilor. Am patit-o si noi intr-un an si faceam dus-intors pe scari, 2 etaje, ca sa mai vedem ce e la And . sau ce mai e la Ana si sa mai si pozam. Cand eram eu la etaj iar sotul la parter si invers. Ametzeala curata!


Mihaela, am reusit sa vad si pozele cu Silvia. E o dragalasa. Ma gandesc totusi ce-o fi in mintzisoara ei ca a intrat asa, intr-o alta lume, ca se vorbeste alta limba...Ma rog, se va obisnui, dar copiii au amintirile lor si gandurile lor.
Si acum, And. si Ana rememoreaza momente din viata lor si raman uluita de cate amanunte au retinut fiecare, ce au simtit atunci...Sunt asa simpatici!
Sunt frumoase surprizele facute de copii. Cred ca anul trecut, de Craciun am gasit sub brad, puse dim. de copii, dupa ce si-au luat ei cadourile, o solnitza-origami din hartie (facuta de And.), un paun mare, tot din hartie (facut de Ana).
A! Mihaela, mai am un nepot (acum e mare-mare) tot scorpion, a ajuns si prin Suedia cand era copil, avea destui bani la el, dar nu si-a cumparat decat strictul necesar si s-a intors si cu bani acasa. Poate ca nu sunt zgarciti ci stiu f bine sa cantareasca lucrurile si sa-si ia exact ce au nevoie etc. Despre And. n-as zice ca e strangator inca. Chiar sunt darnici amandoi. Mai vedem.

Va doresc pregatiri spornice pt. sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, am uitat sa-ti spun ca m-a amuzat faza cu cadoul de un dolar! Dar asta e, te supui si sa stii ca se poate. Lui And. i-am luat ca sa dea in dar un Mos Craciun de ciocolata, iar el a fost foarte bucuros ca a primit un cap mic de mos Craciun in dar. Dar Ana a fost si mai incantata si i l-a cerut. Azi si Ana merge la sc. de engl. si tot asa, cu un cadouas de max. 5 lei. I-am luat un ciorap de sarbatori si 2 folii cu abtzibilduri. Numai ca in grupa ei, au tras biletele si treb. sa dea respectivul cadou unui copil anume si ea il va da unui baiat. Si la costumatie, d-ra le-a cerut sa vina imbracati in culorile:rosu,alb si/sau verde, cornitze de ren sau fesul rosu, traditional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am reusit sa intru cat sa va mai scriu urarile de Craciun...

Dragele mele, va doresc sarbatori fericite, un mos incarcat cu tot ceea ce va doriti si o atmosfera de vis!Cu alea de anul nou fericit viu io mai incolo...

Dana, tu pe unde ai disparut?
Miki, felicitari basketballistului si imi pare rau de complicatiile mamei tale.
Andra, matalutza nu mai zici chiar nimic? Nu ca ma mir cu trei bobitze... Sa-ti traiasca!
Mihaela, tare bine va distrati voi pe-acolo! Fetele sunt superbe, iar viteza cu care se acomodeaza Diana este extraordinara. Mama asteapta rezultatul la vizitele medicale.
Sanca, pijamale de-alea port si io, aici in nordul infrigurat nici n-ar merge altceva. Ba am una de fleece . La mine pijamaua pana seara este o regula, ca lucrez de-acasa de cele mai multe ori. Da' io nu ma stresez nici macar sa iau ceva peste cand ma duc sa duc/aduc copii. Ma tot gandesc ce-o zice politia cand ma opreste prima data (never ).
Ana, vai, vai, sa rad sau sa plang? Sunt fenomenali copchiii astia uneori. Crezi ca esti singura cu de-astea? Luana e frumusica foc si a crescut mult.
Agho, cum se inteleg copiii unul cu celalalt, ca sunt asa de apropiati ca varsta?

Noi crapam de oboseala, copila baga la greu, abia astept s-o vad ca nu face nimic (desi profu de mate deja le-a promis 50 de exercitii pt vacanta, iar restul urmeaza). Abia astept s-o vad ca nu face nimic, doar sta, nu stiu cum mai rezista. Chiar zicea intr-o zi ca profii astia par sa uite ca ei sunt doar a 7-a si ii trateaza ca pe cei de la universitate. E fericita totusi ca i-a iesit fasolea . Fiecare a trebuit sa propuna un proiect pt stiinte. Iar ea a ales efectul apei, luminii si ph solului in dezvoltarea plantelor. Toate bune si frumoase, doar ca nu mai iesea fasolea. Acum am mai ramas cu o problema: gasit sol alcalin, neutru si acid... Cumpararam un test, da' nu functioneaza. Mai are doar un test din Mesopotamia si un test la mate maine si un proiect la engleza vineri si bye, bye, baby. Asta ca sa va bag si io prin materii . Acum bat caminele de batrani cu corul, si azi dimi a plecat la 7:15. In rest chiar nu mai are timp de nimic, cel mai rau: nu atinge pianul cu zilele...

Am pus niste filmulete de la "serbare" aici pt exemplificare. Din ce baterie am avut, hihi... Editai sa precizez ca toti in afara de dirijori sunt elevi.

Acum va pup, ma duc la bagaje, ola!


Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor. Astazi sant low energy, nici la sala nu am reusit sa ma taresc. Ma dor toti muschii, dar nu stiu daca e de la o raceala ce-mi revine, sau de la mersul la sala de saptamana asta. Asa ca nu sant in apele mele.

Elliot continua sa imi incerce rabdarile. Ieri am capitulat. Pai imi vine cu hartie de la scoala, sa semnez, ca nu si-a facut tema, la engleza. Un amarat de rezumat la un capitol din Print si Cersetor. El a dat o hartie cu 3 cuvinte. Rezumatul unui intreg capitol pentru el era in 3 cuvinte. Nu stiu ce cuvinte, ca de furie nu am putut citi nimica. Si asta dupa ce a scris un rezumat saptamana trecuta 5 ore, la un capitol de 4 pagini.....
Si copilul meu cel silitor, stiti ce vrea de Craciun??? Wii (noi nu avem jocuri electronice in casa), sau un laptop. Numa. Si cererea vine de la un copil care are calculator in camera lui, pe care se poate uita si la tv.
Eu mai am un pic si-mi dau demisia. Unde am gresit in educatia / pretentiile lui??? Pai in 2-3 ani o sa-l roage pe Mos Craciun sa-i aduca o motocicleta BMW... sau o masinuta electrica ...

MqqM - ia-ma si pe mine in Cuba. Eu raman acolo.....

Ana, intamplarea e hazlie. Vezi tu, copilul tau e pierdut si mai are scapari, dar cel putin e constiincios. Al meu are toate bubele...

Miki, ce mai week -end. Simti ca vin sarbatorile ... Sanatate mamei.

Agho, mi-am facut o asa pofta de dat cu saniutza... Mi-am si imaginat ce zgomot face zapada sub cizma, si pomii incarcati cu zapada.

Mihaela, mutumim de noul subiect. Da si tu un reply la postarea lui MQQM de la subiectul trecut si pe urma copy lista cu nume si posteaz-o pe prima pagina. Nu de alta, dar sa nu uitam vreo zi de nastere (ca a lui Elliot vine in ianuarie ).


hai ca ma duc sa mai imi fac un ceai...

sorry am apasat pe send mesaj si nu terminasem. Aeriana astazi. Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Miki, moama ce agitatie la voi...felicitari pentru Coshul la baschet, nasol cu petrecerile cu tiutiun , bine ca mama e mai bine, spor la clonat! Cam atat am retinut eu, in mare...

Ana-Maria, cred ca esti suparata, dar stiu ca iti va trece...ce sa facem, astia sunt copiii, sunt ai nostri si ii iubim neconditionat. Diana ne-a cumparat ceva cadouri, ne-a spus deja ca nu se poate abtine, e secret doar ce ne-a cumparat.
Silvia e mai bine, a fost doar putin racita si tuseste, dar maine o duc la camin, sa ne putem si noi organiza cu cadourile.

Agho, e greu pentru Silvia, sa stii...chestia cu acomodarea. Cand am plecat din SM, i-am spus asa o povestioara, sa n-o speriem, ca mergem in alta tara, ca stam acolo intr-o alta casa(ea visa un hotel, obisnuita fiind din concedii. ii spusesem ca va fi un fel de concediu ), ca va merge la camin cu copiii si ca vom sta cat vom sta si vom merge inapoi in Ro(asta in ideea ca la vara va trebui sa mergem si sa rezolvam cu ce avem pe-acolo). Ei, acum ne tot intreaba cand mergem in Ro...ca ea s-a saturat sa nu poata vorbi cu copiii romaneste, apoi ne spune ca vrea sa ramanem aici, dar sa trimitem copiii suedezi in Ro si pe colegii ei din Ro sa-i aducem aici...ma rog, pot povesti o zi intreaga despre cat e de greu pentru un copilas asa mic, care nu prea e cu picioarele pe Pamant, adica e si genul inventiv, visator si plin de imaginatie. Care inca nu stie sa desparta realul de imaginar. Noi ne faceam cu totii probleme pentru Diana, tatal ei asa a si lasat-o, cu conditia(ma rog, eu n-am promis nimic, dar mi-a dat de gandit) ca daca nu se va adapta aici sa o las sa plece la el in Ro. Noroc ca nu e cazul!
Sunt sigura ca se va obisnui si Silvia, doar ca va dura putin mai mult decat ne inchipuiam noi. Deja are prietene la camin, dar inca sufera ca nu se poate intelege asa cum ar vrea cu copilasii. E chestie de timp, pentru ea e mai greu sa invete limba...
Ah, da...apropo de scorpioni, asa era si sotul meu...de fapt asa e si acum. Daca mergea undeva singur (nu prea avea ocazia, dar in Ro a fost anual la congrese/conferinte medicale...)nu cheltuia mai nimic. Desi ii spuneam sa-si ia ce are nevoie, el venea acasa spunand ca nu i-a trebuit nimic. Cam asa e si in concedii...rar sa pofteasca ceva, noroc cu noi, fetele ca mai cheltuim banii .

mqqm, inca o data drum bun, distractie si relaxare maxima sub soarele Cubei!

Pe aici fetele isi cumpara intre ele cadouri de Craciun. Normal ca a "participat" si Diana cu cadouri la cateva colege, dar a patit o faza cam urata din partea unei colege, e de la scoala pe care Diana o va parasi peste 2 zile. Fetita asta, imi spusese Diana ca se intelege putin mai bine cu ea, e o tailandeza dragutica si modesta, cel putin asa am vazut-o, a fost si la noi acasa. A intrebat-o intr-o zi pe Diana daca ii va lua cadou si Diana a zis ca da, daca vrea. Iar fetita asta-Camon o cheama-i-a spus Dianei ca doreste un anume cadou, care costa 300 de coroane, asta insemnand cam 30 de euro si putin peste 100 de lei...Diana i-a spus ca nu stie daca poate lua asa un cadou scump, ca nu are atatia bani. OK, vine acasa, discutam si ii explic ca nu poate da atatia bani, ca e o suma foarte mare, ca poate sa se limiteze pana la 50-70 de coroane, sunt destule cadouri dragute chiar si la mai putini bani decat atat. Ok, Camon a avut pretentia sa mearga impreuna cu Diana sa-i cumpere cadou, dar nu se multumea cu nimic sub 200-300 de coroane, o tot tragea pe Diana catre lucruri scumpe, Diana i-a spus ca nu are bani si atunci i-a zis sa-i cumpere ce doreste ea, Camon se grabea la o zi de nastere. Diana i-a luat la indicatiile mele, un set de baie(gel de dus, spuma de baie si o crema de corp, un set special pentru fetite) de 70 de coroane...mie si asa mi s-a parut mult, dar in fine...Camon ii spusese Dianei ca ea i-a luat un cadou scump. Ok, Diana ii duce lui Camon cadoul a doua zi la scoala, ea il uitase acasa, dupa ore merge Diana la Camon sa-i dea cadoul...un parfumel finutz si dragut...ii spune Dianei ca a costat 150 de coroane si ca Diana mai trebuie sa-i cumpere un cadou, diferenta dintre cat au costat cele doua cadouri. In statia de autobus spre casa, Diana se intalneste cu alte 2 colege si le arata cadoul...stupoare! Cadoul pe care il primise Diana fusese cumparat de una din cele 2 fetite si daruite lui Camon(asta a fost teoria lor)...costase nici mai mult nici mai putin decat...20 de coroane! Va dati seama cum a venit Diana acasa...ok, am lamurit problema asa: nu au cum sa o acuze pe Camon ca ar fi acelasi parfum, poate a luat ea altul. Diana a fost cu fetele si i-au aratat ca intr-adevar atata costa parfumul-20 de coroane. Diana se simtea foarte prost ca ea foloseste acum cadoul dat de alta fetita lui Camon, era gata sa-i dea inapoi primei fetite parfumul, ca ea il cumparase...am lamurit-o ca de fapt asta nu au cum sa stie. Deci faza urata a fost pretentia fetei la cadou scump si insistentele ei asupra Dianei. Azi spunea Diana ca a vorbit cu Camon si aceasta sustinea ca mama ei a cumparat parfumul si ca l-a luat din alt magazin, nu unde il vazuse Diana si ca atat a costat...150 de coroane! Noa, o alta lectie de viata invatata...wow, daca de acuma incep...noa, e un caz singular, celelalte fete au fost OK. Ah, si Camon asta a prostit-o pe cealalta fetita romanca (daca va amintiti de cea de care se plangea Diana mai la inceput) ca daca nu-i cumpara cadoul acela scump de 300 de coroane(era un ursulet de plus) pe care il ceruse Dianei, atunci nu mai e prietena cu ea...iar fraierutza l-a cumparat...nu stiu, probabil fara sa se consulte cu mama ei...
Cum se spune...copii mici probleme mici, copii mari probleme mari...

Ok, va pup, iar am scris o epistola!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca, mersi de observatie, fug acu' sa corectez.
Nu stiu ce sa zic de Eliott, poate ar fi bine o actiune ca a lui Dana...fara petrecere de ziua lui, stiu eu...ceva care sa-l arda tare de tot, poate merge...cumva ar trebui sa dea si de pragul de sus, nu?

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput