FIV154

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, voi cele care sunteti in asteptari sau vreti sa porniti la drum, sa nu va pierdeti speranta. Eu aveam putine sanse sa reusesc. Aveam, practic, un singur embrion pe care ma puteam baza si ala cu fragmentatii. Deci, voi mergeti inainte cu incredere.
Eu voi adopta, asa cum am mai zis, pentru a-mi alina sufletelul, dar NICIODATA nu voi renunta la dorinta de a purta in burtica un bebe si voi lupta pentru asta. Mai intai, va trebui sa imbunatatim cumva spermograma (daca stiti vreun medic, tratament minune...ceva, ajutati-ma!)si, pe urma, probabil ca voi repeta figura asta cu FIV-ul cu toate ca am zis ca n-o voi mai face. Dar, am nevoie de ceva timp sa ma adun.

Ella72, ma bucur din suflet pentru tine. Iti doresc sa-ti fie bine, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Felicitari, mami!






Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Ella 72 felicitari ai grija de tine si de bebele tau cel mai frumos cadou din viata ta lai primit acum ma bucur din tot sufletul pentru tine sarbatori fericite te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Ella 72 - Felicitari ! Ai primit cel mai frumos cadou anul acesta! Ai grija de puiul tau si cand ai timp mai spune-ne iarasi povestea ta.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Anca, imi pare tare rau ca nu ai reusit.Speram tare mult ca macar tu sa reusesti daca noi cele vechi de la aspirante n-am reusit.

Felicitari celor care au reusit, sa aveti copii frumosi si sanatosi!!

Craciun fericit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anca ma bucur mult ca nu ai renuntat .Atunci cand vei avea puterea sa mergi mai departesa sa dea d-zeu sa fie cu noroc .Te-ai chinuit destul.
Ela72 felicitari,aveam nevoie de o veste buna.Sa ai grija de tine si pui.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Intru si eu sa va urez Sarbatori fericite, cu sanatate si fericire!
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca, sa ne dea putere pentru a continua!


Anca, Antosit

Ela72 , e o mare bucurie, FELICITARI si numai bine va doresc la toti 3!

Va pup pe toate si va doresc sarbatori frumoase si linistite!



iyoana
Sarbatori fericite si cu bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ella72 ce veste frumoasa! Felicitari! Ma bucur ca macar una din "grupa" noastra a reusit. Sa ne dai detalii despre reteta succesului tau, daca ai facut ceva special.
Anca te inteleg perfect. Iti doresc tot binele din lume si sa fii fericita , sanatoasa si mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Ancuta imi pare tare rau dar te admir pt decizia de a trece la adoptii, intr-un fel sau altul vei reusi sa fi mamica.

ella72 felicitari, ai tras lozul norocos, pastreaza-l cu sfintenie, sarcina usoara si sanatos

Kora nu stiu ce sa-ti zic de situatia ta, poate ca e CM, eu nu stiu incotro s-o iau, se fac aproape 2 saptamani si nu se mai opreste CM.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor va multumesc tuturor pentru urari !
Nu este voba de nicio reteta speciala a succcesului, ci pur si simplu m-am rugat foarte mult la Dumnezeu ...
In 2005 sotul descoperit cu oligoastenoteratospermie foarte severa , sanse 0 (zero)de a avea vreodata copii (dupa cum ne-a spus dr.Moisa).
Am incercat tratamente homeopate si alopate timp de un an de zile....am fost si la celebrul dr.Soare ...degeaba.Intr-un final se descopera un varicocel pe care il opereaza in martie 2007.Dupa 3 luni de la operatie - spermograma dezastru- mai rau decat inainte de operatie.Nici pentru FIV nu existau sanse ....foarte greu cu ICSI ...a facut si un test de migratie dupa care ni s-a spus ca sunt sanse foarte mici cu ICSI.
Si nici eu nu eram foarte ok....am avut niste polipi in 2005 , i-am operat....in fine , eu nu am avut probleme prea mari .
In noiembrie 2007 am inceput tratamentul pentru FIV cu Prof.M. la Giulesti ...toate bune si ok ...cu doua zile inainte de punctie mi s-a zis ca sotul ar trebui sa faca o biopsie testiculara pentru ca nu avem sanse sa se gaseasca ceva in proba pentru punctie si atunci tratamentul meu ar fi fost egal cu zero.Am simtit ca mor........ca totul e in zadar si ca viata mea s-a sfarsit acolo....chiar si cu aceasta biopsie sansele de reusita erau de 5% .
Nu pot sa va spun ce a fost in sufletul meu .....cred ca toate ma intelegeti .....
A venit si ziua punctiei , sotul a dat 3 probe (sa nu radeti) si s-a gasit ceva dar erau imobili......deci tot nu era bine....
Dr.Cocei i-a folosit pe aceia ....bineinteles ca a fost ICSI .....si restul....l-ati aflat ...

Dar vreau sa va rog fetelor sa nu incetati sa va rugati , sa nu cautati retete de tratament magice....sa luati doar ce va este prescris....eu nu am luat nimic altceva....nici macar ceaiuri , desi ma pregatisem cu ceai de cretisoara....dar n-am mai luat.
Pe perioada intre ET si rezultat n-am mai citit absolut nimic legat de asta , n-am citit carti , n-am cautat simptome.....am zis ca doar ce-o vrea Dumnezeu......fiti mai calme , mai increzatoare in sansa voastra ....cu optimismul si eu oscilam...
Deci ...se intampla si minuni...eu cred ca la mine a fost o minune ...
Acum in perioada sarbatorilor incercati sa va relaxati , sa va bucurati de tot ce e frumos...lasati-va organismul sa se refaca , sa fie pregatit sa-l primeasca pe BB ...
Cam atat........m-am intins cam mult....
Va pup pe toate si sa stiti ca fiecare dintre voi veti fi mamici intr-o buna zi.....nu incetati sa sperati...

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

ELLA72 FELICITARI! Inca o dovada ca se poate! Si sotul meu are oligospermie severa, si noi am facut un FIV cu ICSI nereusit insa. Imi pun insa toate sperantele intr-un alt FIV la anul.Povestea ta mi-a dat sperante.Inca odata FELICITARI!

Mergi la inceput