|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 geniest
Nascuta vara !

Romania BUCURESTI
2017 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
geniest
Nascuta vara !

Romania, BUCURESTI
2017 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Trimis la: - 18/10/2007 : 12:34:22
|
quote: Originally posted by maraki
Pt. jucarii la Toys de la Real ( fostul Wallmart ) Hainute sant si la H&M, indicat si C&A Incaltaminte pt. copii la Deichmann care este tot in Real.
Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3
Deichmann e si in centru,in Marienplatz. Deci in centru,intre Stachus si Isartor gaseste o gramada de cumparaturi de facut. Ar fi C&A,H&M,Zara,Esprite,Rolland,Deichmann,Galeria Kaufhoff cu de toate si uneori au oferte bune atita la haine cit si la jucarii,Karstadt cu de toate,Obletter si Müller cu jucarii.
Sigur,mai sunt si centrele comerciale,acolo sunt cam tot magazinele astea dar la gramada .
Alina
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
geniest
Nascuta vara !

Romania, BUCURESTI
2017 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
Trimis la: - 18/10/2007 : 18:33:48
|
Obiective turistice:
Deja a scris cineva despre Deutsches Museum. Este un muzeu tehnic, foarte mare. La intrare are si un magazin cu jucarii "stiintifice".
Primaria. La ora fixa apar niste figuri nostime din ceas.
Rezidenz. Tot in centru, palatul "regal".
Mai exista un palat, mai la periferie, of, nu mai stiu cum se numeste. (Am fost acum 5 ani la Munchen)
Beraria in care a tinut Hitler primul lui discurs. E tot in centru, ar fi interesant de facut un tur de oras, ghidat. Oricum, berariile mari reprezinta niste obiective turistice interesante. Exista in ele mese care apartin anumitor familii de zeci de ani. Cei din familiile respective au si canile lor de bere, inchise in raftul personal si chelnarii poarta zeci de chei si stiu care cheie este de la ce raft si cui apartine....Alta particularitate: daca intr-o berarie o masa este acoperita cu fata de masa, nu ai voie sa dansezi pe masa.
Stadionul olimpic.
Si apoi mai sunt obiective turistice langa Munchen, ai nevoie de masina sau faci o excursie organizata:
Dachau - lagar nazist. Daca nu ai vazut niciodata, trebuie sa vezi.
Castelele facute de Ludwig al II-lea. (Unul dintre motivele pentru care a fost considerat nebun.) Cand am fost la Munchen am avut un ghid turistic scris de un australian. Spunea despre Neuschwanstein ca este cel mai renumit castel din lume. Eu nu auzisem de el si m-am gandit "Chiar asa...." Dar apoi am inteles de ce este cel mai renumit: este castelul dupa care s-a inspirat Disney cand a desenat castelul Frumoasei din Padurea Adormita. Castelul care este in centrul parcurilor Disney si care apare la inceputul oricarui film Disney. Si mai sunt Lindenhof si Neuchiemsee (poate am gresit un pic la ortografie...)
Daca imi mai amintesc, mai scriu...
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|