REGULAMENT...
Regulament!
Intrebari frecvente | Ajutor

Nume utilizator:
Parola:
Retine parola
Vreau sa devin membru! Ai uitat Parola?

Discutam despre: "Dvs ii puteti oferi singura sansa! (2)"Citeste mai jos  
Recomandari:
Ureaza-i bun venit bebelusului tau
Acceseaza si ghidul momentelor magice 
Tu sau copilul tau pe coperta revistei Desprecopii.com!
Fii vedeta coperta revistei noastre! 
Galeria de coperti 

Toate forumurile
 Actiuni urgente
 Ajutor umanitar
 Dvs ii puteti oferi singura sansa! (2)
 Subiect nou  Raspunde la subiect
 Versiune pentru imprimanta
Pagina urmatoare
Evaluarea propriului subiect, sau a subiectelor de la forumul umanitar nu este posibila
Adauga |
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator Pagina: din 3

Witchie
membru senior

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator TeodoraDonator Proiect Ursici

Romania
3111 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la - 27/08/2007 :  12:50:46 Link direct la acest mesaj  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Witchie  Trimite mesaj Yahoo lui Witchie Adauga semn de carte la mesaj Trimite Witchie un Mesaj Privat  Reply with Quote
nota moderatorului:
Am primit toate documentele cerute de regulamentul acestui forum.
Va dorim succes in campanie.

----

partea intai
ORIGINAL POSTAT DE mihaela_p
Imi asum responsabilitatea campaniei strangerii
fondurilor.

Va scriem în numele baietelului nostru Gabriel-Alexandru în vârsta de numai 2 anisori, cu mari probleme de sanatate.

Astazi la cei 2 anisori ai lui este la nivelul unui bebelus de 2-4 luni din punct de vedere psihic si motor.
El nu-si sustine bine capul, nu poate sta în fundulet, nu poate spune „ma doare, apa, mama..”, nu poate tine o jucarie în mâna, nu poate face….nimic, dar te urmareste cu ochii lui mari, zâmbeste….

Este diagnosticat cu: encefalopatie epileptica(crize focale complexe), tetraparezaflascaretard sever în dezvoltare, microcefalie.

Am fost la cei mai buni medici din Bucuresti si Tg Mures; începând de la vârsta de 1 luna si jumatate, când a facut prima convulsie generalizata si am aflat despre boala lui.
În prezent este sub tratament continuu cu: Topamax, Depachine, Sabryl (medicament pe care îl luam din Franta), Uteplex(medicament din Franta), Risatarun(medicament din Germania), Carnil, Tanakan, Glicerol sol 50%. S-au încercat toate anticonvulsivantele dar crizele nu au fost stopate.
Durerea noastra nu se poate exprima în cuvinte, ea doar se vede pe chipurile si în ochii nostrii si mai ales în ochisorii lui Alexandru…,cere ajutor!
Mai are o singura sansa , operatia în China Xi Shan Hospital Beijing unde deja este programat.

Facem apel catre toti oamenii cu suflet, va rugam sa ne AJUTATI , cu orice suma cât de mica întrucât costul operatiei este de 20000 USD depaseste posibilitatile noastre.
În urma acestei operatii are mari sanse de a se recupera. Puneti-va pt 1 minut în locul nostru.

Pentru cei ce vor sal ajute pe Alexandru am deschis urmatoarele conturi la Raiffeisen Bank , Dragasani, Jud. Vâlcea, Str Bisericii, nr.3, România

RON: RO16 RZBR 0000 0600 0459 9554
EUR: RO98 RZBR 0000 0600 0862 8525
USD: RO38 RZBR 0000 0600 0862 8538, Titularul conturilor Predoi Mihaela Anca
Codul SWIFT RZBRROBU

Adresa noastralocalitatea Dragasani, jud. Vâlcea, str. Libelulei, bl L5, sc A, et III, AP.15, România
CONTACT : PREDOI MIHAELA 0721935702, predoi_m@yahoo.com sau predoi_gabriel_alexandru@yahoo.com

ACCESATI http://predoi.netfirms.com/ si puteti vedea toate documentele.

Va rugam trimite-ti acest mesaj la câti mai multi prieteni pt ca Alex sa aiba o sansa la o viata normala.

Dumnezeu sa va ajute si sa va fereasca de orice suferinta!

Editat de - Witchie on 27/08/2007 12:54:51

lulu75
Mami de Andrei

Jurnal

Romania
PITESTI

2679 Mesaje
8 Prieten(i)

Trimis la: - 28/08/2007 :  12:51:44 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luilulu75 Adauga semn de carte la raspuns Trimite lulu75 un Mesaj Privat  Reply with Quote
A mai primit cineva vesti de la Mihaela?

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu
Go to Top of Page

anda141
membru de baza

Jurnal

Romania
voluntari
(ILFOV)

4116 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 28/08/2007 :  13:12:16 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui anda141 Adauga semn de carte la raspuns Trimite anda141 un Mesaj Privat  Reply with Quote
Nu am mai primit, in afara de ce ai primit si tu. Si eu intru mereu sa vad ceva de la ei. Sper din toata inima sa fie bine...

http://www.copaculdehartie.ro
Go to Top of Page

anda141
membru de baza

Jurnal

Romania
voluntari
(ILFOV)

4116 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 28/08/2007 :  17:52:29 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui anda141 Adauga semn de carte la raspuns Trimite anda141 un Mesaj Privat  Reply with Quote
Am vorbit acum cu Mihaela pe mes.
Alex este un pic mai bine , nu a mai vomitat, a mancat destul de bine si isi misca capul. Nu il mai misca dupa operatie de frica sa nu il doara. A mai trecut prin niste emotii...dar au trecut.
Astazi i-au facut si ultima interventie cu implant de celule la coloana.
Daca totul e bine cam pe 8 sept. vor veni acasa. Era ceva mai optimista Mihaela. Medicii spun ca e inca devreme sa se pronunte in legatura cu crizele ,inca nu s-a relaxat creerul, sa speram ca se vor stopa nenorocitele astea de crize sa poata incepe recuperarea.
Doamne ajuta sa fie bine, eu zic ca va fi.

Go to Top of Page

Dan.D.
membru incepator

Jurnal

Romania
bucuresti

192 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 31/08/2007 :  20:08:02 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Dan.D. un Mesaj Privat  Reply with Quote
"Alex e mai bine. Nu mai are dureri si reusesc sa il tin sa stea in fundulet fara sa planga. Misca capul, chiar doarme pe partea dreapta unde a fost operatia. Astazi i-au scos copcile si locul arata destul de bine. E putin umflat dar e normal."Asta este ce ne-a scris astazi Mihaela pe mes.Ne rugam in continuare sa fie cit mai bine Alex.
Cu drag Dan & family

Cosmina, un inger fara aripi...
Go to Top of Page

membru veteran aidaciolac
mama Printesei de Miorlau

Donator Teodora
Jurnal

Barbados
Timisoara

11634 Mesaje
10 Prieten(i)

Trimis la: - 31/08/2007 :  20:58:38 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite aidaciolac un Mesaj Privat  Reply with Quote
Bravo Alex fa-te bine pui mic de mama luptatoare!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Go to Top of Page
Produse din Bazarul Desprecopii

cosmina_72
membru incepator

Donator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

Romania
Bucuresti

357 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 04/09/2007 :  02:59:51 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui cosmina_72 Adauga semn de carte la raspuns Trimite cosmina_72 un Mesaj Privat  Reply with Quote
Ne rugam la Dumnezeu ca micutul luptator sa fie bine cat mai repede.
Mult curaj si putere.

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Go to Top of Page

anda141
membru de baza

Jurnal

Romania
voluntari
(ILFOV)

4116 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 04/09/2007 :  09:30:34 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui anda141 Adauga semn de carte la raspuns Trimite anda141 un Mesaj Privat  Reply with Quote
Multa putere , multa, multa sanatate va dorim!! Ne gandim mereu la voi , sa va intoarceti cu bine acasa !!

Go to Top of Page

Irinel
membru matur

Donator desprecopii.com
Jurnal

Canada
Toronto / Craiova

2351 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 04/09/2007 :  16:36:17 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Irinel Adauga semn de carte la raspuns Trimite Irinel un Mesaj Privat  Reply with Quote
Doamne ajuta!

Dan ce mai face Cosmina? Ce se mai incearca pentru ea? Mai e deschis vreun subiect despre ea? Sa va dea Dumnezeu numai bine!

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Go to Top of Page

anda141
membru de baza

Jurnal

Romania
voluntari
(ILFOV)

4116 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 07/09/2007 :  09:28:37 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui anda141 Adauga semn de carte la raspuns Trimite anda141 un Mesaj Privat  Reply with Quote
Nu am mai primit nici o veste de la Mihaela, mai stie cineva ceva ?? Sper ca sunt bine, ar cam trebui sa se intoarca acasa zilele astea.

Go to Top of Page

lucia_cs
membru matur

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru diana
Jurnal

USA
Baltimore

1560 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 07/09/2007 :  17:09:19 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui lucia_cs Adauga semn de carte la raspuns Trimite lucia_cs un Mesaj Privat  Reply with Quote
Nici eu nu mai stiu nimic despre ei. A reusit careva dintre voi sa-i sune in camera? Eu am incercat dar imi da eroare.

Mihaela, daca ne citesti, sa stii ca suntem cu gandurile la tine.

Sa nu-i uitam..

Sa fim alaturi Diana fetita Laurei_B!

Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba

Go to Top of Page
Pagina: din 3 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare
 Subiect nou  Raspunde la subiect
 Versiune pentru imprimanta
Mergi la:
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
Pagina s-a incarcat in 1,14 secunde. (c)

horoscopcopii
Horoscopul copiilor

horoscop 2010
Horoscop 2010

Horoscopul Dragostei

... Alte horoscoape ...

Super album de mirese DC

Sa ne cunoastem
pe masa la soare
Comenteaza poza Viziteaza albumul lui Ana.6602

Album concurs!

Clasament final
DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com