Ruxandra Dumitrescu NU NU NU

Ruxandra Dumitrescu NU NU NU | Autor: vandra

Link direct la acest mesaj

Daca doriti sa aveti un bebe, sa nu faceti marea greseala ,
cum am facut eu,sa va duceti la doctora Ruxandra Dumitrescu ,de la spitalul Cantacuzino,care mai are si nu cabinet in Dorobanti.Poate ca va intrebati de ce am spus aceste lucruri ,pe care de altfel o sa le spun la toate viitoarele si actualele mamici.Si acum sa va zic durerea mea .Dupa ce ne-am ghinuit o vreme sa facem si noi un bebe ,vreme in care toata lumea imi spunea ca ba am una ,ba am alta ,dupa ce am consumat o gramada de teste de sarcina am zis intr-o zi sa mai fac o ultima incercare,si am facut-o .....pentru un moment am ramas muta ,ma uitam la test si credeam ca vad dublu (in loc de o liniuta rosie vedeam doua)Am mai stat putin in baie singura sa ma gezmeticesc dupa care am mers la sotul meu sa il anunta ca trebuie sa se pregateasca ca o sa fie tatic,va dati seama ca levitam ,eram cea mai fericita femeie din lume.Am un sot cum doresc la toate femeile sa intalneasca si.....urma inca o fiinta pe care o asteptam amandoi de ceva vreme .In ziua aceea credeam ca visul meu s-a indeplinit dar....nu a fost asa . Ca orce oameni care doresc tot ce mai bine pentru copilul lor ,am inceput sa cautam un doctor bun,specific bun nu un monstru fara nici un gram de inima .Asa am ajuns la doctora fara inima Ruxandra Dumitrescu pe care ne-a recomandat-o o cunostinta.Am fost la ea la cabinetul din Dorobanti de cate ori ne-a chemat,asta insemnand o data pe luna ,pana in luna a 6 cand am inceput sa ma ingras foarte tare (asa credeam eu ca ma ingras dar de fapt nu era grasime ci retineam apa,foarte multa apa).Cand ma duceam la control nu imi facea altceva decat o ecografie nimic altceva .Nu ma cantarea ,nu imi lua tensiunea ,nu mi-a facut toate analizele,nimic din toate astea si inca multe alte lucruri care trebuiesc facute, asta binenteles numai daca te intereseaza soarta pacientilor si nu numai BANIIIIII lor.
Cand am fost sa fac morfofetala eram foarte stresata ,asteptam cu nerabdare sa imi spuna ca totul este bine ceea ce s-a si intamplat.Mi-a spus ca fetita mea este foarte,foarte bine ,ca o sa fie o grasana ,ce mai totul era extraordinar cu toate ca eu nu ma simteam tocmai bine ,in afara faptului ca nu mai puteam sa ma misc din cauza umfturilor( eram ca un balon ,de la 50 de kg ajunsesem la aproape 80 kg in 6 luni ceea ce nu este normal),nu mai puteam sa dorm decat in fund pt ca nu mai puteam sa respir,mai tarziu am aflat ca aveam un plaman colabat.La insistentele cunostintei comune m-a internat in spital sa vada ce am .De internat ma internat dar ce credeti ca mi-a facut ceva ?!NUUUUUU am stat 4 zile in care nu mi-a facut nimic ,nici o analiza nici macar nu a venit o SECUNDA sa ma vada in cele 4 zile .Dupa a 4 zi am cerut externarea ,simteam ca inebunesc acolo ,parca presimteam ca o sa vina nenorocirea.
Dupa toata povestea asta am plecat la parinti, toate bune si frumoase pana intr-o dimineata cand a inceput sa ma doara burta si spatele .Cand am vazut ca durerile se intensifica i-am spus sotului meu sa mergem pana la spital poate imi dau ceva de calmare dar......nu am ajuns bine la usa ca a inceput hemoragia .Nu pot sa explic ce am simtit atunci ,parca .....mi-i se derula toata viata in fata ochilor.Cand am ajuns la spital doctora care era de garda s-a inchinat cand ma vazut si a refuzat sa ma consulte .Dupa insistentele familiei a cedat dar a zis ca trebuie sa cheme niste doctori de la Bucuresti pt ca este foarte grav si s-ar putea sa iasa rau .Eu nu mai stiu decat ca a venit la mine si mi-a zis ca pe ea nu o intereseaza decat persoana mea ,ca o sa incerce sa-mi salveze si fetita dar pentru ea eu sunt pe primul plan .Au fost clipe de cosmar pt mine dar si pentru familia mea care putea sa piarda nu o fiinta ci doua.
Cand mi-am revenit dupa operatie a 2 sau a 3 zii ,nici nu mai stiu ,mi-a fost frica sa intreb ce s-a intamplat cu toate ca vedeam pe fetele lor tristete,durere si mai ales frica de parca nu se terminase cosmarul .La putin timp dupa ce mi-am revenit a venit si doctora si mi-a confirmat temerile cu toate ca eu inca mai speram....nu a mai putut sa faca nimic pentru fetita noastra....murise.Mi-a spus ca trebuie sa fiu tare sa lupt ca sa fie bine macar cu mine , pentru ca la eclamsie moare si mama si bebele .In acele momente vroaiam sa am o putere sa o omor pe criminala care mi-a omorat fetita ,care nu o intereseaza decat banii si nimic altceva .Daca imi lua macar o data tensiunea ,imi facea macar o data analizele de sange si urina sau se uita macar o data la mine sa vada ce edeme aveam fetita noastra TRAIA.Pentru ca asta declanseaza preclamsia dupa care eclamsia la femeile insarcinate(tensiune,edeme,albumina)
Acum nu pot decat sa planga,sa astept ca treaca cel mai lung an din viata mea (din cauza cezarianei),sa ma rog sa nu mai treaca nici o mamica prin ce am trecut eu si ma mai rog sa se intoarca roata ,sa sufere si ea cum ma facut ea sa sufar.
Daca ea si-ar fi facut meseria cum trebuie fetita mea traia .De aceea SA VA FERITI DE DOCTORA MONSTRU RUXANDRA DUMIRTESCU.
Multumesc lui Dumnezeu ca am un sot care ma iubeste,ma intelege,ma sprijina si ma intelege in perioada asta grea prin care trecem amandoi dar de care nu vom uita niciodata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Nu am cuvinte sa exprim ce simt. Dumnezeu sa fie cu voi, este cumplit ce a facut aceasta femeie.

Nu o dai in judecata? Macar sa ii fie retras dreptul de a practica medicina, sa nu nenoroceasca si pe altii...

Va doresc tot binele din lume, si mai mult nu stiu ce sa spun, sunt de-a dreptul oripilata.

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am ramas fara cuvinte!
D-zeu sa va dea putere sa treceti de aceasta durere imensa. Daca vrei, te asteptam la " asteptand un ingeras" la subiectul " durerea pierderii unei sarcini". Acolo vei primi mult sprijin sufletesc.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Nu am avut placerea sa o cunosc personal pe aceasta femeie ca doctor nu o pot numi,dar mi-a fost de ajuns sa aud o convorbire telefonica intre ea si alt doctor de la Cantacuzino.Venise o pacienta cu contractii,care bineinteles ca a umflat buzunarul doamnei timp de 9 luni si distinsa nu avea chef sa raspunda la telefon.
Colegul de garda a sunat-o explicandu-i despre ce e vorba si raspunsul a fost sec si pe masura caracterului dansei;NU AM CHEF MA DOARE CAPUL NU ARE DECAT SA NASCA CU TINE!ERA FOARTE DERANJATA DE TELEFON!
Cred ca se formeaza deja o parere la un astfel de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Vandra imi pare nespus de rau! Te inteleg perfect,si eu am pierdut o sarcina la 6 luni si jumatate,am facut preeclampsie.Si in cazul meu se putea termina totul mult mai tragic decat s-a intamplat,au fost clipe foarte grele pe care nu am sa le uit niciodata. Si eu am cezariana si am asteptat 8 luni pana sa incercam din nou.
Eu iti doresc din suflet multa putere sa treci peste aceasta grea incercare si sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o zi o sa ai un copilas.
De "d-na doctor" va avea grija Dumnezeu!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

vandra,imi pare f rau pt ceea ce ti s a intamplat si iti multumesc pt ca ai puterea sa ne destainui si noua prin ceea ce ai trecut si mai ales,din cauza cui.ca dr asta sunt multi alti dr,din pacate.sper ca peste un tp sa ti tii copilul sanatos in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

vandra imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat iti doresc putere multa si curaj sa treci cu bine peste toate acestea, si sa te ajute Dumnezeu sa te ajute sa vina un bb repede si sa va bucarati, poti sa postezi si la subiectul doctori de care sa va feriti, sa stie fetele ca exista un astfel de montru, si eventual sa-i faci reclamatie undea ca merita

Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Vandra, imi pare f.f.f rau pentru durerea ta. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci si peste asta.
As vrea sa te intreb ceva: tu nu mergeai si la medicul de familie sa te cantareasca, sa iti ia tensiunea, sa te consulte? si asta lunar.
La prima sarcina mergeam lunar, acum cand imi vine, dar de fiecare data ma masoara la burta, ma cantareste, imi ia tensiunea si vede daca retin apa. Cam asta-i jobul ei.
Dumenezeu sa te calauzeassca!
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fara comentarii!
Fii tare ca Dumnezeu e mare!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandra spune:

Va multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase pe care le-am primit din partea voastra .Sper din toata inima sa citeasca cat mai multe mamici si sa se fereasca de acest monstru .va pup si va doresc multa sanatate la toate.

Ba da ,mergeam in fiecare luna si la medicul de familie dar nici ea nu se pricepea prea mult.Intradevar ma masura ,ma cantarea dar imi spunea ca nu este asa grav.Dar se pare ca a fost foarte grav.

BLUEEYES2003 ai ramai din nou insarcinata dupa 8 luni?ti-a dat doctorul ok?
Nu s-a mai putut face nimic pentru bebele tau ? imi pare extrem de rau, stiu ce inseamna asta mai ales daca este din vina unui om si nu a divinitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Vandra, este cumplit de greu ceea ce ti s-a intamplat. Imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul tau acum. Din pacate de cand am intrat pe forumul asta mi-am format o parere pe care nu mai am cum sa mi-o schimb. Mai bine e ca viitoarele mamici sa fie foarte bine documentate cu ce trebuie facut si cand si ce e semn de alarma si ce nu, si sa verifice cu 2-3 doctori daca e posibil... ca daca te lasi pe mana unuia singur sunt sanse sa nu se ocupe cu adevarat de sarcina ... ci doar sa ceara multi multi bani.
Imi pare rau si ma rog sa reusesti sa iti revii. O sa fie greu dar la final te asteapta un bebe care vrea sa vina la tine ! Data viitoare va fi perfect, trebuie sa fie! Sa iti ajute Dumnezeu!

:) Sanatate!

Mergi la inceput