Insa am o nedumerire, trebuie sa gatesti prajituri in fiecare zi sau sa gatesti in general? Daca e vorba de prajituri, atunci de ce trebuie, si de ce in fiecare zi?
Da trebuie gatit in fiecare zi. Emma are voie sa bage in gura ce se gateste in ziua respectiva atat mancare cat si prajituri. Apa care o bea trebuie bagata la microunde la maxim timp de 5 min. Mancarea gatita trebuie bagata la microunde 3 min.
Emma era o mare mancatoare de ciocolata , iar acum nu mai are voie nici gram , asa ca ... incerc sa o ajut. Dar are voie prajituri cu cacao. Tot ce intra in gura trebuie fiert sau copt , nimic crud.
- Papanasi fierti sau prajiti cu smantana si/sau dulceata; - galuste cu prune fierte cu pesmet prajit si zahar (sunt de sezon); - chec cu cacao si multe fructe uscate (caise, stafide, rahat, smochine...); - clatite cu gem, crema de vanilie sau de cacao; - gogosi, branzoaice; - prajitura cu visine, caise sau piersici; - fursecuri cu cacao si nuca, alune sau fistic (astea le faci si tin cateva zile bune); - prajitura tavalita in glazura de cacao si nuca macinata (faci un aluat de chec); - cornulete cu rahat, gem sau nuca cu cacao....
Astea ar fi cateva idei. Sanatate
Mami si Ioana nasturica Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Claudia_a , multumesc de ajutor. Spune te rog cum se fac: -papanasi fierti sau prajiti cu smantana/dulceata; -galuste cu prune fierte; -gogosi , branzoaice; -prajitura cu visine , piersici , caise; -cornulete; -praji tavalita; -fursec; -bezea.
Emma nu are voie nuci , alune , fistic ... tot ce e samanta , fructe uscate (chiar daca le fierb) Eu chiar trebuie sa fac zilnic , nu stiu pe ce perioada. Merci ca m-ai inteles .
Abia astept sa ii fac papanasi. Astept retetele.Pupici.