Deficit de factor v

Deficit de factor v | Autor: mrl_dumitriu

Link direct la acest mesaj

Buna,fetelor!
Numele meu e Mirela si as dori sa comunic si eu cu cine s-a intalnit cu o astfel de probl.Acum o sapt.am fost diagnosticata cu aceasta boala-Deficit de factor v,care determ.coagularea sangelui.Mi s-a recomandat de catre medic.gineco.sa-mi fac zilnic pana la 6 sapt.dupa nastere sa fac o injectie-clexane,in burtica.Sunt in sapt.35 si o sa am o feita.
Daca stiti cate ceva,va rog sa-mi raspundeti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Si eu am probleme de coagulare a sangelui (sindromul antifosfolipidic) sunt insarcinata in saptamana 20 si merg la Dna. Dr. Uscatescu de la Fundeni - Clinica de Hematologie - te-o recomand cu caldura , este specialista in aceasta problema si cu siguranta de poate ajuta.

Si eu va trebuii sa fac clexanne dar nu in burtica si in brat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Multumesc,pentru raspuns.
Nu stiu daca e vorba exact de acelasi lucru,insa fiind vorba de coagularea sangelui probabil se aseamana mult.In urma cu 4 luni am fost la Fundeni pt.o electroforeza,fiind suspectata de talaselie,o boala hematologica,insa a fost o alarma falsa.Cat despre injewctia cu clexane mi-a zis dr.ca se poate si in brat dar mi-o recomanda in burtica.Oricum e mai dureroasa in brat,asa a fost prima pe care am facut-o.Eu stau de o luna jum.la pat pt.ca am si contractii si n-am voie mai mult de 30 min./zi in picioare.Din aceste cauze nasterea va fi sigur prin cezariana.
Daca mai afli cate ceva spune-mi si mie,te rog,voi face acelasi lucru si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna fetelor,desi doar ce am facut analiza doctora mea crede ca sigur am probleme cu coagularea sangelui si mi-e tare frica,habar nu aveam ca injectiile se fac in burtica.

Mihaela 28+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Eu am avut aceeasi problema dar am fost diagnosticata mult mai devreme. Am facut injectii cu Clexane de pe la 28 de saptamani si inca o luna dupa ce am nascut. Injectiile le-am facut in picior (partea exterioara a pulpei) si in spital asistentele mi-au mai facut si in mana. Dupa nastere am fost de 2 ori pentru analize si pt ca mi-au iesit bine am mai facut injectiile doar o luna dupa.
Ai grija ca injectiile trebuie faute la aceeasi ora. Si mai e o chestie, eu le faceam destul de tarziu, seara pe la 12. Dr. mi-a spus la un moment dat ca le fac prea tarziu dar nu mi-a explicat de ce ar fi bine sa le fac mai devreme...si m-au apucat contractile (prematur) noaptea si a trebuit sa asteptam 12 ore ca sa treaca din efect. Mi-a spus ca daca le faceam cum mi-a recomandat el (adica undeva intre 6 si 8 seara) ar fi fost mai bine, ca ma baga in operatie la prima ora... ca de regula contractiile pentru nasterile premature se declanseaza nopatea...nu stiu daca asa o fi dar ti-am spus ce mi-a zis mie. Iar daca esti programata pentru cezariana sigur te vor opera devreme si trebuie sa ai mimim 12 ore trecute de la ultima injectie.
Aaaa... in spital asistenta mi-a explicat de ce nu fac burticoasele in burta...pt ca rebuie sa traga de piele ca sa bage acul si nu au cum practic sa faca acest lucru

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)



Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna,fetelor
In privinta injectiei,prima mi-a facut-o asistenta in spital cand am mers pt.o monitorizare si n-a vrut sa mi-o faca in burtica,ci in manaa(acum inteleg de ce?),desi doctorita mi-a zis clar sa o fac in burtica si chiar am insistat sa vad cum procedeaza dar nu a vrut,pur si simplu.Dr.mi-a recomandat sa o fac la 12 ziua si in seara respectiva n-am dormit deloc pt.ca imi era tare frica.Acum m-am obisnuit insa pe partea stg.e mai dureroasa decat pe dr.poate si pt.ca bb-lusa sta ca un mot pe dr.si pielea e mult mai intinsa.

Inca ceva-voi aveti contractii sau sunteti in imposibilitatea de a va deplasa?Eu m-am saturat de stat la pat,dar asta e.
Multa sanatate voua si bb-lor vostri!Mirela

Mergi la inceput