despre spitalele si doctorii unde ati nascut

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

Buna fetelor!A nascut cineva la Cuza Voda Iasi cu dr Onofriescu?.
Astept raspunsurile voastre cat mai repede ca nasc in 8 zile.
Amalia 38+ siDavid.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

soriceel - nu e adevarat ca pacientele dr Tutunaru nu o au pe dr Luminita Cobac ca medic neonato.
Eu am avut-o si am nascut cu el. Ea era de garda atunci, ca si el.
Mi-a placut de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

babyblue, nu am mers personal la dr mitran, dar am avut de-a face cu el. nu stiu cum se comporta cu pacientele lui, dar pe celelalte le trateaza execrabil. experientele cu el... 3 la numar....pt toate are bila neagra.




draga mea, iti multumesc de raspuns. chiar m-ai speriat.
cum arata doctorul asta si cati ani are? eu vin din provincie in bucuresti si aveam o recomandare de la cineva catre doctorul mitran, dar cand am ajuns la control (pentru prima oara in bucuresti), nu am mai indraznit sa intreb de acest doctor pt ca m-a luat f repede in primire altul...destul de tanar, cam la 40 de ani, dar amabil. ma rog cam repezit, nu mi-a explicat nimic.nici nu stiu cum il cheama ca m-a expediat rapid, iar eu am o fire emotiva si oricum tremuram de frica si de jena.
totusi, persoana care mi l-a recomandat, a spus ca pe ea a ajutat-o f mult( ma rog avusese niste complicatii, dar nasterea a decurs bine) si de asta as fi vrut sa merg la el. din pacate, amica asta a mea, e plecata acum din tara la sotul ei si nu mai am la cine sa ma interesez. voi sunteti f amabile.
da-mi si mie , dc poti, mai multe detalii despre acest om. nu as vrea sa nasc cu un medic tanar, pentru ca astia mai tineri sunt mai neexperimentati si cam irascibili ( am avut eu un experiment neplacut la mine in oras, cu un doctor tinerel si de-a dreptul isteric)..si eu cred ca am ceva probleme, pentru ca in ultima luna am slabit 3 kilograme ( sunt in 3 luni) si sunt cam speriata. amica asta m-a asigurat insa ca pe mainile lui, vom fi in siguranta.
ma rog, poate ma ajutati cu o alta recomandare, tot la giulesti...va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna la toate burticile!
Acest mesaj l-am scris in atentia Silvia D si Tmihaela, ca raspuns la intrebarea lor!!
Special pentru toate fetele care vor naste la Sf. Panterlimon, faceti tot posibilul si nu nasteti acolo. Este o mizerie greu de suportat. Umbla gandacii pe peretii din saloanele mamicilor ca sa nu mai zic de cel ala bebeilor. Dar daca doriti sa plecati cu vreo problema de pe acolo, treaba voastra.
Poate gasiti un medic bun acolo, dar pt mine nu asta ar conta, mai importanta este curatenia.
Am o prietena a carei sora a nascut acolo si a ramas socata de mizeria aceea.
Sunt o viitoare mamica, care voi naste in ianuarie si pt ca am prieteni foarte apropiati medici care lucreaza acolo, i-am rugat sa-mi zica care sunt intradevar conditiile acolo in maternitate, cand au auzit mi-au zis mai bine sa nasc singura in padure decat acolo. Binenteles ca nu am fost foarte convinsa si atunci m-au dus acolo, am ramas socata.
Ca urmare am zis, chiar daca nu voi naste cu doctorul care mi-a supravegheat sarcina (acest fenomen tine doar de prezenta lui la spital), voi naste cu oricine altcineva se va gasi la momentul respectiv in spitalul Elias. Este foarte departe de locul unde locuiesc dar merita. Este curat!!!!!


Ursoaica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA CRI spune:

Buna fetelor!. As vrea sa aflu si eu cateva impresii despre maternitatea BUCUR. Este cineva care a nascut cu dr. Emilia Ghinda? Eu nasc in ianuarie acolo. Tare mi-ar placea sa-mi povesteasca cineva cum a nascut la BUCUR. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna Mihaela!
Ai fost vreodata acolo?
Ai vazut cum arata spitalul? Horror!
Scuza-ma ca spun asa. Stiu ca este al 2 -lea spital despre care am numai cuvinte de "lauda" dar asta adevarul.
Mama mea a lucrat acolo la sectia de neonatologie 14 ani si a plecat de acolo tocmai pentru ca incepuse sa scada standardul spitalului.
Acum 7 ani am fost nevoita sa fac un avort (pe atunci aveam 19 ani). Datorita sportului de performanta pe care il faceam si a neglijentei (din punct de vedere sanatate: umblat desculta prin dusuri jegoase, facut dus/baie cu apa rece, etc) am facut o complicatie, iar cand m-am dus la control fiind gravida, mi sa recomandat un tratament fara sa mi se zica ca NU este indicat in sarcina (copilul se naste cu malformatii grave) de catre o doctorita a carui nume din pacate nu il mai stiu. Am aflat acest lucru de la farmacista. Oricum as fi dat-o copilul se nastea bolnav grav.
Noroc cu mama (caci am fost cu ea), altfel nici nu ma bagau in seama. Mi sa spus (scuzati limbajul): "ti-a placut sa te f..i, noi nu suntem aici ca sa tratam micile curve de azi, marile curve de maine". Tin sa precizez ca sunt cu acelasi barbat, cu care sunt si casatorita si datorita acelei complicatii de atunci am reusit sa raman gravida iar, dupa 7 ani.
Am facut pana la urma avort dupa mari interventii pe la doctori (caci nu vroiau) si plansete pentru ca omoram o fiinta pe care o doream amandoi foarte mult.
Conditiile in spital erau inca de pe atunci groaznice, dr. sunt foarte recalcitranti si mai intai iti fac morala (pt a te simti cea mai nenorocita fiinta din lume, cea mai mare criminala) si abia apoi te rezolvau, indiferent de problema (nastere, avort, complicatii dupa nastere). Paturile aproape rupte, cearceafurile patate, iar unde era pata mai puternica cearceaful era taiat. Asistentele iti ziceau sa mai taci ca le doare capul.
Acum cand trec pe acolo (pe langa spital, in el am zis ca nici moarta nu mai intru) ma ingrozesc din ce in ce mai mult, arata din ce in ce mai groaznic. A ajuns un spital de cea mai joasa categorie si conditii 0, unde nasc numai, cele mai sarace femei care nu au unde se duce in alta parte.

M-am intins, dar am vrut sa va zic de ce sunt atat de pornita pe acest spital. Dar fiecare este libera sa aleaga ce va face, unde va naste, cu cine si cat de bine vrea sa fie tratata.

Sper ca nu v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata burtici!
Am intrat si eu o fugutza sa vad ce mai ziceti, din pacate nu pot sa stau mult ca azi mergem la control si trebuie sa ne pregatim....., etc
Ursoaica, fiecare mamica e libera sa-si aleaga locul in care isi va aduce pe lume comoara. Noi nu putem face decat sa ne impartasim parerile si experientele in asa fel incat fiecare isi poate face o imagine mai mult sau mai putin buna despre locul unde va naste si doctorul care le va asista. Asa ca nu cred ca se va simti cineva deranjat de povestirile tale, sunt lucruri care ti s-au intamplat, e bine sa ai in vedere si partea mai putin buna a lucrurilor, asta ca sa poti judeca obiectiv.
Eu sunt recunoscatoare zi de zi ca sunteti aici si ca putem discuta tot ce ne framanta, e un real ajutor! Si daca tot veni vorba despre asta VA MULTUMESC!
Va pup si sa aveti o zi minunata!
PS Tineti-mi pumnii sa fie totul bine azi!!!!!


Madau si 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jonik spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Draga comunitate - asteptam impresiile voastre despre spitalele si doctorii unde ati nascut. Cu cit mai concret - cu atit mai bine!







Pentru parinti... despre copii!




Cine ma poate ajuta cu referinte despre dr. Irina Bujor/Maternitatea Bucur? (profesionalism, atitudine, tarif?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ursoaica - Elias intr-adevar e curat, dar e hotel! (cum bine spunea alta gravidutza).
Sectia de neonato e varza! Poti sa te duci acolo daca vrei un spital curat, dar sunt sigura ca nu e singurul.
Daca insa vrei sa ai siguranta ca ai o sectie de neonato buna si dotata cu orice ai nevoie in caz ca se intampla ceva (Doamne Fereste!), nu te duce la Elias. Du-te la Giulesti, Cantacuzino, Polizu sau Municipal.

Eu am nascut acolo in aprilie, era curat si atunci, dar n-as mai naste acolo nici picata cu ceara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fendi spune:


natasa iti multumesc si tin sa te asigur ca ai avut dreptate deoarece am fost inca odata la DOCTORUL DAN SECARA sI mi-a confirmat prin atitudinea lui imorala cele scrise de tine.Nu respecta ora programarii iar noi pacientele cate doua ore asteptam intr=un spatiu foarte mic iar cand ai intrat la el esti umilita pur si simplu.De ieri sunt socata nu pot sa cred ca mi se poate intampla asa ceva chiar daca mi-a fost recomandatVa pup fetelor si va doresc sa nu ajungeti la acest medic ce nu cunoaste deontologia profesionala

Mergi la inceput