Tratarea Hemoroizilor

Chiar ieri am fost in iasi la Cilinica Proctoline.Sotul meu are probleme si intradevar consultatia este 600 de mii,asta nu am inteles nici eu cat este de scos cu laserul hemoroizii,cert este ca are 12 hemoroizi care trebuie scoso in 6 sedinte zic ei unu l-a scos chiar ieri,cu laserul fara nici un fel de durere si rapid.Sunt scumpi intradevar ptr. ca pe noi totul ne ajunge 15 milioane cu o reducere de 10% deci achitam in rate de cate ori mergem 13.900.000,si dupa fiecare operatie cu laserul iti da un tratament de 4 zile care trebuie sa il respecti ptr. ca este foarte bun.Ceea ce reau eu sa va zi este ca aceasta clinica este foarte buna,da rezultate foarte bune si nici nu simiti nimic iar banii nu trebuie sa ii dai toti odata ci in rate de cate ori mergi sa dai intre 1 mil.-2 mil.Deci ramane la latitudinea voastra daca vreti sa mergeti,dar eu chiar ieri am fost cu sotul meu si se simte foarte bine.Sunt garantate toate aceste operatii cu laserul si chiar da rezultate.De toate aste se ocupa Dr.TIUTIUCA RAZVAN,si cu o seara inainte de tratament trebuie sa beti de la ora 4 pana la ora 6 Fortrans ca sa va goliti matul si nu trebuie sa mai mancati nimic pana la tratament deci pana a 2 zi cand aveti programarea.Doar lichide.Deci cam asta este si asa ca eu v-o recomand cu caldura.Este asemanatoare cu clinica Medical Service care este o clinica foarte serioasa din puncutl meu de vedere.Andreea din Suceava.
Raspunsuri

Helenutza23 spune:
cumnatul meu a fost la cei de la proctoline si a fost foarte multumit. am fost si eu, nu a fost insa nevoie de o interventie, decat pt o consultatie. sunt buni intr-adevar, dar mie mi se par scumpi rau de tot. oare nu sunt altii cu preturi mai normale?

Ana68 spune:
Aveti idee si de alte tratamente pentru hemoroizi?Gen pastile,unguente?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

andreea_tx spune:
quote:---------------------------------------------------------------------------------------------------Eu dupa ce am nascut am avut probleme cu hemoroizii si med.ginecolog mi-a recomandat urmat reteta.se face un am.in parti egale din ung.Pymafucort,Proctoglyvenol si Lasonil si se unge locul respectiv de 2-3 ori pw zi.In acelasi timp se fol. si sup.Proctoglyvenol.Dupa cateva zile am scapat si sunt cinci ani de cand nu am mai avut probleme.
Originally posted by Ana68
Aveti idee si de alte tratamente pentru hemoroizi?Gen pastile,unguente?
andreeat

Ana68 spune:
Andreea,multumesc mult de sfat....Am sa imi cumpar si eu unguentele scrise de tine si sper sa aiba si la mine rezultat....Eu tot dupa ce am nascut am avut probleme....Mai grav e ca nu am dat importanta si observ cu teama ca incepe sa capete proportii problema si nu imi place de loc.
Multa sanatate!

danitin spune:
Am avut probleme cu ei in timpul sarcinii si, pentru ca nu am vrut sa folosesc nici un fel de medicamente, am apelat la o reteta de+a bunicii. Incalzesti intr-o tigaie untura de porc si prajesti putin in ea galbenele. Unsoarea rezultata e foarte buna pentru uns locul sensibile si chestiile nu mai deranjeaza.

carla2005 spune:
Cel mai bine se trateaza cu miscare! Eu am facut de la statul toata ziua la calculator, si mi-au trecut cand m-am apucat de exercitii ( mi-am luat stepper)! Mi-au trecut si hemoroizii si constipatia in circa o saptamana!

briza_marii spune:
dc vreti metoda naturala, preluata din formula AS acum cativa ani, incercata pe proprie piele....seara, inainte de culcare, se ia un cartof, se curata coaja si se taie o feliuta pe care o modelam sub forma de supozitor. Ca sa fie mai usor la introdus, se unge "supozitorul" cu putin unguent de galbenele. Eu am tinut aceasta cura jum de luna si pot sa spun ca nu am mai avut probleme (inainte era groaznic, am avut o criza in timpul sesiunii si la un examen imi venea sa ies din sala fiindca nu mai suportam sa stau jos).
Sanatate multa!
nunta2006
briza_marii

dianaiulie2009 spune:
Si eu am fost tratata de hemoroizi la clinica Proctoline , dar in Baia-Mare . Sincera sa fiu este intr-adevar scump ( anul trecut , in septembrie , eu am platit 60 lei consultatia , iar tratamentul a fost 400 $ , echivalentul in lei la cursul zilei , aprox. 12 milioane lei ) , dar merita fetelor ... Va spun asta pentru ca stiu pe cineva care a facut operatie la chirurgie in spital , dar e mult mai dureroasa , plus ca nu ai voie sa stai numai pe burta , ai fire , etc. Nasol !!!!
La proctoline mie mi-a rezolvat problema in 3 sedinte , diferenta intre ele de 1 saptamana . Nu simti nimik , primesti unguente si geluri calmante de la ei gratuit ( vorba vine , ca intra , clar , in costul tratamentului), garantia oferita este de 2 ani . Mie asa mi-au spus ca timp de 2 ani am consultatii gratuite , orice apare nou in domeniu , creme sau geluri , le voi primi gratuit , iar daca vor fi probleme pe parcursul celor 2 ani nu voi mai plati nimk , ma vor trata gratis .
Sa speram ca nu va mai fi cazul .
Sa nu se supere fetele care ziceau ca au incercat tot feleul de tratamente naturiste ( si eu am incercat la fel, dar dupa o anumita perioada au reaparut ), dar eu le recomanda de curioase sa mearga la o consultatie la aceasta clinica sa vada daca au disparut sau nu hemoroizii .
De ex. la mine au aparut prima data acum 6 ani , cand am fost insarcinata , dupa nastere au disparut , au aparut din nou acum 1 an cand din nou am fost insarcinata , au trecut iar dupa nastere , si au reaparut la 9 luni de la nastre cu sangerari , dureri ... ce sa va mai spun ... crunt ... si uite asa m-am hotarat sa merg si eu la aceasta clinica .
Daca mai aveti intrebari ... cu cea mai mare placere va raspund ...
Sanatate multa !!!
albumele noastre