Dilema

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Cred ca ar fi bine sa fi o colega buna ,sa colaborati in limita atributiilor de serviciu , dar , in rest , sa-l tratezi cu indiferenta . Sa fi atenta la felul cum il privesti pentru ca unor barbati le este de ajuns doar o privire nu-stiu-cum ca sa li se aprinda calcaiele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana daca tii la el ca prieten si il respecti ... trebuie sa-i respecti si sotia (chiar dc colega ta a povestiti niste lucruri care o pun in lumina proasta). Dupa n'spe ani de casnicie oamenii ajung sa semene intre ei, se muleaza unul dupa celalalt. Dc il cunosti pe unul din ei, cunosti o buna parte din celalalt.

Spun toate astea in ideea in care esti singura, iti doresti putin romance si el ar ajunge sa profite de aceasta stare de spirit a ta. Pt ca esti vulnerabila si este normal. O relatie cu un tip casatorit este ceva f dureros.

Daca chiar vrei sa-l tii la distanta si sa nu-l pierzi ca si coleg, arata ca esti f f ocupata in timpul liber. Buna si ideea cu noul iubit. Cum a spus cineva, el ori va ceda si iti va face avansuri pe fata ... ori se va linisti si va intelege.



Never say NEVER.

Mergi la inceput