Hematom decidual-primul trimestru de sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_antal spune:


Salutari tuturor din MM. Suntem in sapt 5 si ne-am confruntat cu scurgeri maronii. Dar nu m-am prezentat la ginecolog de la prima scurgere. (din diverse motive). Cand am vazut ca nu se opresc, adica dupa 4 zile am mers la maternitate, la urgenta, deoarece au aparut si cateva pete de sange si m-am speriat. Dr m-a certat putin, spunand ca trebuia sa merg de la inceput. Pe parcurs am aflat ca am un hematom de 13\15mm, care este cauza scurgerilor maronii. Acum sunt in repaus total la pat si iau duphaston, acid folic si de maine no-spa injectabil, si ma rog sa fie totul bine.
Sfatul meu pentru noile mamici care mai trec prin asa ceva este sa mearga la medicul specialist, sa respecte instructiunile si foarte important sa aiba o GANDIRE POZITIVA. Va pup pe toate si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si eu in saptamana a 6-a am fost diagnosticata cu hematom decidual, am urmat tratament cu duphaston, 3 zile cate 1 tbl la 8 ore si apoi 1 tbl la 12 ore, repaos aproape total, si totul a decurs bine, hematomul s-a resorbit dupa 2 saptamani, si am continuat tratamentul cu duphaston pana acum (luna a 5-a), mai trebuia sa fac si gravibinon injectabil dar nu am gasit nicaieri, asa ca fiti increzatoare si urmati sfaturile medicilor si o sa fie bine

21+ Lucas


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, situatii ca ale voastre care se finalizeaza cu bine imi dau si mie un pic de speranta.
Eu am un hematom foarte mare (23/6,3 mm) si decolare de sac embrionar, in saptamana a 5-a. Nu sangerez vaginal dar asta nu stiu daca este bine sau ra, pt. ca nu se elimina cheagul de sange. Doctorita nu mi-a dat prea mari sperante. Eu merg poimaine la control, dar ma astept la ce este mai rau si anume sarcina sa fie oprita din evolutie pt. ca nu am simptome (si durerile da sani abia le mai simt). Acum stau acasa si iau tratament cu Utrogestan 3 tb/zi , No-Spa 2/ zi si Acid folic.
Mi-ar face bine sa mai aud despre cazuri similare finalizate cu bine.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

anes azi mergi la doctor!
asteptam vesti de la tine!
tin pumnii sa fie totul ok cu Bb mik!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinahosu spune:

buna fetelor

Numele meu este Alina, sunt din Baia Mare. Azi am fost la medic si am 5 saptamani de sarcina si un hematom decidual superior. Mi-a prescris tratament cu No-Spa (3*1/zi), Ultrogestan (3*1/zi),si Acid Folic 1 pe zi. Sunt foarte speriata pt ca mi-am dorit foarte mult acest bebe si nu vreau sa se intample ceva rau cu el. Eu nu am sangerari si nici nu am avut. Peste o saptamana ma duc din nou la medic. Mi-a dat sanse de 50% sa fie bine. Oare asta e bine sau rau.

Va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi.

Astept un raspuns.

Mergi la inceput