Buburuza si punctele de la desprecopii.com

Buburuza si punctele de la desprecopii.com | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Asa cum v-am promis aveti ocazia sa va folositi punctele pentru cumparaturi de la www.buburuza.com.

Deocamdata o sa incercam o luna de proba sa vedem cum merge. Procedura este pentru noi manuala dar daca functioneaza urmeaza sa o automatizam.

Cum functioneaza:
Trimiti un mail la florin@desprecopii.com si spui ca doresti sa folosesti un anume numar de puncte (vezi mai jos). In maxim 2 zile vei primi inapoi un mail cu un cod pe care o sa-l poti folosi atunci cand cumperi de la buburuza.com. Codul reprezinta ori un cod de reducere procentuala din valoarea comenzi ori este un cupon valoric.

In momentul in care noi iti trimitem codul iti modificam punctele, scazand punctele pe care le-ai folosit. De ce dureaza pana la 2 zile? Pentru ca noi procesam informatia in mod manual.

Si acum iata prima campanie (sa nu va suparati pe noi dar se poate ca sa modificam preturile pe percurs - in sus sau in jos - in baza experientei pe care o acumulam):

Cu 500 de puncte poti cumpara: 3% reducere la orice comanda, 5% reducere la orice comanda peste 500 de lei, SAU primesti cun cupon in valoare de 10 lei care poate fi folosit numai la comenzi de peste 200 de lei.

Florin

P.S. Comentarile si observatiile sunt bine venite!

Cu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Si inca ceva: LUCRURILE FUNCTIONEAZA SI INVERS
Incepand cu acest moment, fiecare care comanda la buburuza si este membru desprecopii primeste 100 de puncte gratis pentru fiecare comanda peste 100 de lei si 50 de puncte gratis pentru restul comenzilor! Deci daca aveti comenzi la buburuza va rog sa specificati in campul de comentarii nickul de pe forum! Atentie: Adresa de mail inregistrata la magazin trebuie sa fie aceiasi cu aceea inregistrata pe forum! Punctele le veti primi dupa incheierea comenzii!

Punctele acumulate se por folosi inapoi la magazin sau se pot folosi pentru alte servicii desprecopii.com care nu vor intarzia sa apara!

ATENTIE: este vorba de toate comenzile plasate dupa data de 9 Septembrie 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci de fapt cu 450 de puncte primesti reducerea?adica ai 500, primesti 3% si mai primesti inca 50 de puncte?
si daca am 3000 de puncte si fac comanda de 501 lei,primesc reducere de 30%?(adica 5 ori 6)?




Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia



Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

La o comanda se pot folosi maxim 500 de puncte! Deci daca ai 3000 de puncte, poti folosi la 6 comenzi diferite reducerea!

Mergi la inceput