Cosmetice JA-DE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu , nu este Gade , este scris foarte clar Jade.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Mda ...este jade http://www.gadecosmetics.com/htmls/page_1313.aspx?c0=15186&bsp=15184&bss29636=15186&bscp=15184.
Si mie imi plac produsele lor , stie cineva daca se gasesc si in Olanda ? Am cautat dar nu am gasit ...

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoDiana spune:

referitor la problema JA-DE sau GA-DE, adevarul il desccoperim daca ne uitam la sigla lor: este un G mare de tipar a carui bucla de sus este mult intinsa, adusa peste tot textul, si unita cu liniuta de jos al lui E, vedeti?

deci eu cred ca pentru producator, a carui limba materna este cu alte caractere decat cele latine, problema GA-DE sau JA-DE este irelevanta si de ce asta: JA-DE se pronunta - daca ne gandim ca un nume necunoscut lumea are tendinta sa il citeasca in engleza - se pronunta cum am scrie noi pe romaneste "geid".

In limba lor nu exista nici "ge" si nici "je" ci ambele litere se scriu ca o derivare a literei ghimel, care se pronunta "ga" sau ghe" (in functie de punctuatie, ca la ei vocalele sunt niste semne de punctuatie in jurul consoanelor).

De aceea numele pe care ei initial il scrisesera GA-DE, din cauza design-ului siglei a ajuns sa fie inteles ca si JA-DE iar pe producator se pare ca nu il deranjeaza chestiunea aceasta.

In alta ordine de idei, cosmeticele lor sunt intradevar de exceptie, eu de ani de zile numai din acestea folosesc, iar demachiantul de ochi este superbestial, curata foarte delicat pana si cel mai incapatanat si waterproof tus de ochi sau rimel. Nota 10!

Mergi la inceput