problema crestere

problema crestere | Autor: elena24

Link direct la acest mesaj

va rog spuneti-mi cat de grava e situatia: fetita mea de 5 luni si 2 sapt are doar 6200 tinand cont ca la 4 luni si jumate cand am facut vaccinul avea 5900 . Ea este vioaie , papam bine cum ar fi: mar , banana , branza de vaci , piure de carfofi , iaurt , carnita de pui - vita , ficatel ....dar tot nu punem pe noi, dar in schimb e lunga 70 cm .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Stai linistita! Nu cred ca este nici o problema. Asa cum tu ai zis este lunga, este posibil sa fi luat mai mult in lungime in ultima luna, dar sigur lunile urmatoare va recupera si la greutate. Fetita mea avea si mai putin in greutate la 5 luni si eram si eu super stresata, im\nsa acum cand ea are 3 ani si 2 luni imi dau seama ca nu aveam motive, ei cresc oricum in ritmul lor. Referitor la alimentatie eu zic sa nu exagerezi, mananca deja prea multe alimente pt 5 luni si dupa cum tu ai zis in greutate tot nu ia. Las-o sa fie asa cum este ea! Nu ii mai forta organismul sa accepte atatea alimente.
Multa sanatate si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

asta inseamna 300 g intr-o luna. Nu e mult dar cred ca e ok. Daca fata e vioaie, mananca bine si medicul nu detecteaza nici o problema e ok. Iti spun asta din experienta proprie de mamica de vizigot aflat permanent sub-greutatea varstei, dar peste media de inaltime. Asa ca.... sa cresteti mari si frumosi !




Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

stai linistita, e in grafic fetitza!

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput