Nu ma pot controla!

Nu ma pot controla! | Autor: tyaa

Link direct la acest mesaj

De cand cu aparitia virozei care a ucis atatia copilasi nu am liniste. Nici nu mai pot sa mananc. Ma gandesc la rele, mi-e frica pt copilul meu. De fapt am o stare de panica. Nu imi pot scoate din minte cat de repede s-au dus acei copii.
Desi nu au fost semnalate cazuri in apropiere mi-e atat de frica incat simt ca o iau razna.
Stiu ca exagerez si totusi nu ma pot controla. Sunt tot cu ochii pe ea, la fiecare stranut tresar. Dimineata a trebuit sa ii suflu nasul si deja imi tremura mana.
Mi-e atat de mila de copiii si parintii aceia........
Sa ne fereasca Dumnezeu.......


si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Si eu sunt nelinistita de cand am vazut stirile. Ma trec cu fiorii cand stranuta cateodata, ii dau toata ziua suc de potocale si kiwi, si oscilo. doar o data pe saptamana.
In seara asta suntem invitati la niste prieteni care au un baiat la scoala, si e posibil sa fi luat vreun microb si sa nu se manifeste imediat, si nu-mi vine sa ma duc. I-am sunat si au spus ca nu au nimic, si totusi stau in dubii, pt. ca in vara, baiatul mai mic era racit, si mama mi-a spus inainte ca e sanatos. Si in parc mi-e frica sa ma mai duc, mai ales ca vin tiganusi, care sunt dezbracati si cu lumanair la nas.
Incerc, totusi sa nu fac o obsesie, si ii dau multe fructe si legume.
Tyaa, nu te mai gandi la rele, stai izolata putin, adica nu iesi in locuri aglomearate, unde sunt mai ales copii scolari, prescolari, si luati multa vit. c . Faptul ca, fetita primeste ce trebuie si nu te intalnesti cu prea multe persoane , trebuie sa te faca sa te simti mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ii dau zilnic miere, catina, vit C. Fructe nu prea mananca. Stam mai mult prin casa ca toata sapt a plouat, ieri am iesit cam o juma de ora, azi am scos-o dar batea vantul si ne-am intors acasa.
Ma intreb daca nu se putea face nimic pt acei copii.
In momentul acesta cred ca as refuza orice invitatie, oriunde, inafara de cele doua prietene care ne viziteaza la cafea si care mi-ar spune sincer daca copiii ar fi bolnavi.
A ttrecut pe aici o cunostinata, pe neanuntate, ii spun ca trebuie sa culc fata dar imi raspunde ca nu sta numai 10 min si nu moare , dar fata ei isi tragea in continuu nasul, nu stiam cum sa le tin mai la distanta una de alta, au stat si vreo doua ore de se cerea a mea la culcare de obosita ce era.
Noi cand suntem racite nu mergem in vizite si cine vrea sa vina la noi e anuntat, daca vine, vine pe riscul lui.
Paranoia scrie pe mine..........

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

si eu care credeam ca sunt singura nebuna! la fel de paranoica sunt si eu. dar eu chiar nu primesc pe nimeni la mine daca e racit sau bolnav. toti apropiatii mei stiu asta!
intr+adevar, lumea ma crede ciudata dar nimeni inafara de sotul meu nu a alergat in miez de noapte la urgente cand nu puteam sa-i scad febra fetitei. dr ei ma intelege. si ganditi-va ca noi suntem in mijlocul focarului! la galati e epidemie, spitalul e plin de copii bolnavi. am iesit la patinoar si vad ca i-a aparut ceva pe fata. de 2 zile ii dau nurofen preventiv si ma trezesc noaptea si o pazesc de teama sa nu i se intample ceva. numai gandul ca ar pute pati ceva ma ingrozeste si plang....
sper sa ninga ,asteptam cu nerabdare zapada sa mai omoare microbii!
sa ma ierte cei din jur dar craciunul meu a fost la urgente si daca n-as fi avut un medic atat de bun pentru shali as fi stat in spital.a facut injectii si a luat o multime de pastile. eu nu inteleg de ce mor copiii!?
am intrebat-o pe pediatra si mi-a spus ca nu vin la timp, ii trateaza dupa ureche si nu isi dau seama ca fac pneumonie.
e foarte greu!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Bine (ca) v-am gasit!
Ma alatur si eu voua, cu paranoia cat casa si cu nopti nedormite de grija.
... daca stranuta sau tuseste ma ia cu ameteala si simt rece pe sira spinarii... daca nu mananca- iar probleme... ii iau temperatura de "n"spe ori/zi ca mi se pare ceva suspect si tot asa.
Ai mei spun ca-s dusa cu pluta, medicul cred ca e satul de mine dar nu ma pot abtine!O iau razna asta e!





Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Eu nu ii iau temp, o simt cu mana pe frunte. Daca mi se pare mai calda decat de obicei doar atunci ii iau temp.
Azi a mancat mai slabut, e veselea, a stranutat de doua ori (ca sa vedeti ce paranoia is), a trebuit sa sufle nasul tot de doua ori, o data dupa ce s-a trezit dimineata, o data dupa ce s-a trezit la amiaza. Dar poate fi si faptul ca de aseara am pus pe calorifer o cana de apa cu sare?
Eu tot sper ca daca se merge la medic la timp si se face radiografie la plamani e totul bine. Dar tot nu inteleg de ce se moare din asta..
Viorica, deci la voi e centrul epidemie. Sa treceti cu bine perioada asta.
Si eu sper ca acum cu racirea timpului mai mor virusii astia......dar o data epidemia pornita....nu stiu


si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Of fetelor, sunt alaturi de voi pentru ca si eu am trecut si inca trec prin asta!
Sa ne rugam la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ah, deci ati facut un club?? Eu ieri, de dimineata pana seara am pipait-o si pupat-o pe frunte de o mie de ori ca s-a trezit maraita si a fost maraita toata dimineata pana spre 2 jumate cand a adormit. Eram convinsa ca imi face febra ca nici nu mancase grozav, nici nu vroia sa doarma, nici nu ii intram in voie.
Si eu ma tot intreb daca acei copii au avut alte complicatii, au avut forme grave...ca nu stiu parca refuz sa cred ca mori asa repede.
Si noi suntem cu oscilo saptamanal, suc de portocale zilnic si ne rugam cu ardoare sa scapam de viroza asta turbata. De vizite nici nu pun problema, iar pe afara daca se apropie un copilas care tuseste/muceste, ma indepartez. Cu riscul de a parea nebuna, asta sunt, ma tem ca de naiba si am facut o obsesie din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Giulia, sa scapati repede. Cel mai mult imi doresc sanatate pt copilul meu si pt toti ceilalti.
Aissa, la fel si eu. Ocolesc pe oricine mi se pare bolnav. Atat cat pot.......offff, nu mai trece odata perioada asta. Parca anul asta e mult mai grav de cat in alti ani.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

fata mea a vut gripa si am fost ca pe ace vreo saptamana. Intr-o dimineatza pe la 5.30 am pus mana pe fica-mea si am inceput sa tremur ca varga, am alertat toata casa, si pe soacra-mea si pe socra-meu chiar l-am trezit din somn, si i-am dat fica-mii si panadol si nurofen si sinupret si am bagat-o si pe antibuiotic...avea febra maree, 38 cu 9. Acum e bine, dupa 5 zile de antibiotic si-a revenit miraculos de repede, dar m-a si certat sotzul ca i-am dat panadol cu nurofen in acelashi timp. Fata mea face extrem de greu febra. Vorba unei fete super de pe forum: O mama panicata, tot mama panicata ramane.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

e normal ca (,) copiii sa se mai si imbolnaveasca, ca orice om de altfel...


Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput