Stie cineva o reteta de papanasi din branza de vaci?
Multumesc tare mult,
Roxana, 36+
Papanasi fierti
150 gr branza de vaci, un ou, 3 lingurite pesmet de faina alba, 20 gr unt sau margarina, smantana, 2 lingurite de zahar
Se freaca branza cu oul, se adauga pesmetul, zaharul si putina sare. Cand compozitia este perfect omogena, se iau cu lingurita portii potrivite si se scufunda in apa clocotita, putin sarata. Se fierb, se servesc calzi cu smantana.
Pofta buna!
mama lu' Claudiu
Wow!! Suna tare bine. Am sa incerc. Care este dif intre cei fierti si cei prajiti, la gust ma refer.
Multumesc tare mult inca o data!
Roxana, 36+
Roxana, o simpla cautare pe forum mi-a scos mai mutle subiecte despre papanasi:
1
2
3
4
5
Succes la preparat!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Cred ca e mare diferenta. Cei prajiti sunt ca niste gogosi.
Ce ti-am dat eu e recomandat in primul rand copiilor pana in 3 ani.
mama lu' Claudiu