se poate intrerupe sarcina la 26 de saptamani???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Cricor
Ina, din cate stiu eu se poate. Intre 21 si 24 sapt se face la Mount Sinai, dupa 24 exista niste clinici in USA unde sunt trimise pacientele din Canada. Ca sa ajunga in reteaua asta ii trebuie recomandare / trimitere de la genetician de aici.

Corina



Cricor, am aflat ca ei sint doar de doi ani in canada si nu au cetatenie deci nu pot trece granita in state.
sint in drum spre romania deja.



What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ina stii care e marea problema...nimeni nu iti face nimic daca nu ai dovada la mana ca acel copil are probleme...
Deci ca sa poata face avort...nu cred ca poate fi numit avort...decoarece ea va naste acel copil dar care nu va supravietui...ii trebui o dovada de la un medic specialist.
Dupa ce are dovada se poate face...
Cazul de care ti-am zis este din Iasi..sa rezolvat la Mat Cuza-Voda.Medicul care a depistat anomaliile...unul din cei mai buni ecografisti din Moldova este Iliev...el iti zice sigur daca copilul este ok sau nu!

Pup si astept daca mai ai alte intrebari.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sa mearga ion Romania la dr Pop la ecografie.Eu nu stiu exact unde are cabinetul, insa fetele de pe forum iti vor spune.
Este unul dintre cei mai buni imagisti din tara, nu numai pe probleme de sarcina, ci cam pt orice....

Sanatate!!!!



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia


Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dr. Pop Adrian lucreaza la clinica Diagnosis. Programarile la el se fac cu cateva luni inainte dar primeste URGENTE. Tb sa mearga direct acolo sa vorbeasca cu asistenta sa-i explice ce i-au spus dr-ii din Canada si sunt sigura ca dr. Pop o va primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ina, eu stiu sigur ca interventia in State era suportata de OHIP. Teoretic ei ar fi trebuit sa intre in evidenta unui genetiacian, din acel moment intrau in sistem si se rezolva totul cu o viteza de nu-ti vine sa crezi ca esti in Canada.
Oricum, daca zici ca sunt in drum spre Romania nu mai conteaza. Multa sanatate!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ina,imi pare tare rau sa aud ca bb e atat de bolnavior

acum am si eu verisorii terminati tot din cauza ca bb nu e bine deloc.ce sanse are un bb de 29 sapt sa traiasca daca are urmatoarele:
-hidrocefalie(f mult lichid din pacate)
-agenezie de membru superior stang(si la fel nu are tibie la piciorul stang)
-anasacra fetala(of, la fel f mult lichid)
-suspect de spina bifida(din eco se vede ca are coloana f stramba,gat scurt,vertebre lipsa la fundulet),inimioara este pozitionata f sus.

mama a avut contractii lunea trecuta.a fost internata in spital de atunci,nu mai are contractii,e ok. dar...pe 16 i-au facut un eco,a iesit anormal,l-au repetat vineri si a fost tot asa.mamei i s-a spus ca nu are rost sa il tina si ca daca vrea i se declanseaza nasterea luni.am mai mers la alt eco aseara si am discutat si cu o dra neonato de la Buc si am inteles ca nu are bb sanse prea mari.
totusi mai are bb vreo sansa?e posibil?


de piticotu' uriash

m-am facut maricica


POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

[quote]Initial creeata de Ina869

Dragelor,

Verisoarei unei prietene i s-a spus ca va avea un copil handicapat, cu probleme majore de sanatate.

De cand a aflat vestea a mers pe la cele mai bune clinici de aici la echografii,in speranta ca rezultatele vor fi altele, dar nu a fost asa din pacate;doctorii au dat verdictul: copilul va fi handicapat, nu este nici o indoiala.

Dupa nopti nedormite, framantari si multe lacrimi varsate au luat decizia sa intrerupa sarcina dar aici nimeni nu se baga in asa ceva si au hotarit sa ia primul avion catre Romania.

Cunoasteti vreun doctor in Bucuresti care rezolva astfel de cazuri?
Ea are 32 de ani si 26 saptamani de sarcina.

Multumesc anticipat.
Ina


Si eu am fost in situatia de a lua hotarirea intreruperii sarcini la 24de saptamini,la eco s-a vazut ca bebe are meningocel.Am fost trimisa la spitalul din Constanta,aici mi s-a provocat nasterea.Ce mi s-a parut ciudat e ca nu mi s-au dat nici un fel de hirtii scrise din care sa rezulte ce diagnostic aveam ,la externare am cerut sa mi se dea cel putin o copie dupa foaia de internare si o copie dupa examenul histopatologic al lui bebe.asa am aflat ca
1 am fost internata cu singerare ,durere si iminenta de avort.....total fals eu m-am simtit foarte bine toata perioada sarcinii doar la a doua ecografie s-a vazut ca bebe nu e bine
2 bebe prezenta mult mai multe malformatii
Cert este ca se poate provoca o intrerupere de sarcina la peste 20 de saptamini(inregistrata sub o alta denumire in hirtiile spitalului).
Din pacate nu cunosc medici care sa faca asta in bucuresti ,daca ai nevoie de informatiile despre medicii din constanta te pot ajuta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi si informatii, i le-am transmis prin prietena mea.
Am auzit ca dr. Pop este unul dintre cei mai buni si am mai auzit de dr. Tutunaru dar nu stiu daca face asemenea interventii.

Ralina imi pare rau ca ai trecut prin momente atit cumplite, cuvintele sint de prisos in fata durerii prin care ai trecut.

Emaaimee, imi pare rau pentru verisorii tai; le doresc multa putere.

Va pup pe toate,


What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi,Ina.ingerasul din cer o sa le ajute sa aiba un alt bb sanatos dupa ce vor face toate testele posibile.speram, cu totii sa fie ok si sa poata avea si ei un bb.
multa sanatate si tie si prietenei tale.da pe net cautare maternitati.trebuie sa se poata si in Buc.si verisorii mei tot in Cta sunt.


de piticotu' uriash

m-am facut maricica


POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

imi este greu sa va scriu ,dar printre lacrimi incerc,eu am fost insarcinata si la 24 de saptamani mi s-a provovat nasterea ,deci nu avort,ci nastere provocata de medici din spitalul cta ,sangeram de mai bine de o luna si nu raspundea organismul la nici un tratament ,lichidul amniotic se imputina fara ca membranele sa fie fisurate ,bebe era in parametri normali perfect sanatos numai ca nu prea mai avea lichid in ce sa stea ,si lipsa lichidului i-ar fi produs leziuni cerebrale si nu numai.Am stat 3 zile in travaliu ,a fost crancen ,,bebe a iesit pana la urma dar era mort,nu am primit nici o explicatie logica la ce s-a intamplat dupa zeci si zeci de analize facute, iar pe biletul de iesire din spital scrie avort spontan !!! spontan dupa 3 zile de travaliu !!!
concluzie : 1.se pot face intreruperi de sarcina sau nasteri provocate si in lunile mari ...eu nu recomand
2.voi regreta toata viata ca am omorat acel copilas chiar daca nu eu am luat aceasta decizie ci medici
3.mereu va fi in mintea mea ideea ca poate totusi acel ingeras ar fi avut o sansa daca il mai tineam in burtica
4.D-zeu ne da atat cat putem duce si daca e voia Lui sa avem un copil cu probleme poate ca nu ar trebui sa ne impotrivim ci sa ne ducem crucea mai departe

Mergi la inceput