Polipi vaginali

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Trebuie sa il intrebi mai multe pe dr. mie mi-a spus ca ies usor la nastere naturala, daca nu.. ma opereaza. mai am ~ 2 luni, asa ca nu iti pot spune nimic de treaba asta, si te rog sa nu mai stai pe ganduri si sa te duci sa-i scoti. ai mei au crescut f mult si sunt teribil de deranjanti. Poate imi spui si mie cum ai procedat.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dicirstea, adica tu ai ramas gravidutza avand un polip asa mare????


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu. era mititelcat unmugure. dar de la sarcina s-a dezvoltat enorm, pana a iesit afara. Dar stai ca am fost ieri la dr. si mi-a spus ca nu l-a mai simtit, bine, a zis ca nici nu a insistat, ca aveam ceva ca si contractii. Mai am putin si ma conving...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Buna,
A trecut ceva vreme si m-am gandit ca nu ar strica ca sa mai cer si opinia altui medic in legatura cu polipul vaginal aparut dupa nastere, mai ales ca dupa consulatie nu m-a mai deranjat deloc.Cand m-am decis sa merg insa, s-a pornit hemoragia, a doua oara in luna asta(prima cred ca a fost mentruatia, care a fost normala)si destul de abundenta.Am consultat inatai acelas medic si apoi un lat medic, amandoi au spus, ca defapt nu este polip vaginal si fibrom intracavital, ce nu lasa colul uterin sa se inchida.Mi s-a prescris Exluton si Clorocalcin.Mi s-a spus ca se poate retrage in timp sau, nu.In acest ultim caz va trebui operat.Sa vedem cum reactioneaza si tratamentul.Deocamdata sper ca totul va fi mai bine, ceea ce va doresc si voua.

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Teomaria, la ce spital ai facut histeroscopia? Ti-a facut anestezie??

Eu sunt ingrozita. ma pregatesc de FIV si va trebui sa fac si histeroscopie ca sa scoata polipii. Data trecuta nu mi-au facut anestezie si m-a durut ingrozitor.
Nu stiu daca ma vor tine nervii sa mai trec prin asta.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Anca, eu sunt din Iasi si am facut la noi histeroscopia si mi-a facu anestezie locala, am vazut tot ce-a facut pe un monitor; din pacate din 21mm mi-a scos doar 15mm si mai am o bucatica .De 2 luni n-am mai facut nici o eco (n-am timp, am de invatat pt niste examene), dar dupa luna asta, daca tot nu se-ntampla minunea, ma duc sa vad ce mai face dl. polip si-l dau afara(pe tot)- sper sa fie doar asta problema mea.Oricum de sangerat n-am sangerat niciodata intre cicluri si nici nu ma doare nimic, de fapt al meu e chiar in uter(fundul uterin)si poate de asta nu ma deranjeaza, iar dupa ovulatie la 14 zile vine ciclu, deci zic eu ca functionez normal...Bafta multa si ...sa fie cu ochisori!!!

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Teomaria, multumesc frumos!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyo83 spune:

buna,
sunt noua pe forum,
am si eu o problema cu acesti polipi uterini, am fost la medic de 2 saptamani si mi-a gasit polipi in uter nu mi-a zis nimic de marime sau gravitate. poate afecta fertilitatea? mi-a prescris ovule se vindeca cu asa ceva?
astept un raspuns merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

N-as sti sa-ti spun, eu am avut vaginali. Depinde si de ce natura sunt.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA


www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput