Pneumonie interstitiala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Rares a primit acelasi diagnostic si in plus angina.Azi l-am dus la doctor la control si dupa o saptamina de rovamycina ,prednison , salbutamol, peritol si brofimen ,ne-a spus ca nu se mai aude nimic la plamini si mai are doar putin rosu in git.Trebuie sa continuam pina terminam antibioticul ,adica inca 4 zile. Noi am pornit cu o raceala ,rosu in git la care lua antibiotice lejere cite o saptamina dupa care urma o pauza de o saptamina si de la capat,pina am ajuns ca intr-o luna jumatate sa ia de 3 ori antibiotic si avea o tuse de ma tinea noaptea treaza cu ochii pe el.Vazind o asemenea evolutie l-am dus la pneumolog pediatru ,care l-a suspectat de TUBERCULOZA si i-a dat salbutamol si siropuri de tuse pina am facut trei luni ,iar in paralel i-a facut radiografie,IDR care a rezultat negativ si urma sa-i faca analiza secretiilor gastrice.La aceasta faza am mai consultat un profesor dr. care i-a pus diagnosticul pneumonie interstitiala si angina si acum sper sa fi scapat.Mai tuseste foarte putin...Ce am uitat sa intreb este daca pot sa-l duc la gradinita dupa ce termin medicatia.Ii place foarte mult,e la grupa mica ,dar stau cu teama sa nu-i contamineze el pe ceilalti sau viceversa si s-o luam de la capat.Din cauza racelii interminabile care a avut-o,vorbesc deja la timpul trecut, i-am facut vaccinul de la 2 ani jum. la 2 ani si 8 luni.Acum pastram in frigider vaccinul antigripal sa-l facem peste o saptamina.
Ne-a dat sa-i facem tratamentul de imunizare cu Luivac.Sincer sint satula eu de medicamente ,dar el cred ca deja le uraste!
Karina ca sa nu patesti ca noi, fii cu ochii pe el si du-l la doctor la control , pina spune ca nu mai are nici un fel de simptome.
Sheannamp pot sa-l duc la gradinita peste o saptamina sau sa mai prelungesc perioada de convalescenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

dulcetica, daca nu-ti raspunde Sheannamp, iti spun eu: mai tine-l acasa, macar inca o saptamina. Ca uite asa a furat-o Bogdan, ca nu era refacut bine dupa raceala. Si noua ne-a zis pediatra ca e un pic rosu in git.
Si noua ne-a dat salbutamol si Erdomed, trebuie sa le ia de cite 2 ori pe zi 2,5 ml alternativ.
Sanatate multa !


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Rares n-a putut sa suporte erdomed,a varsat rau de la el.Multumesc, o sa-l mai tin acasa ,desi mi-e mila de el ca sta numai cu nasul la dvd cu Scooby Doo si se plictiseste cu buni.Sanatate si lui Bogdan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noi am avut de 2 ori anul trecut.La prima a facut radiografie Sofia, la a doua am stiut deja...
Pe prima am tratat-o cu augmentin, la a doua dr nu i-a mai dat antibiotic, ca ii facea si mai rau.La Sofia s-a vauzt din analize ca nu era bacteriana.

Anu asta a avut o sg raceala grava, din fericire n-a fost ca acum un an.iar de ieri are din nou febra:(((

Sotul meu zice sa n-o mai ducem pana in ianuarie la gradi:((

Eu as vrea, ca pierde serbarea...din nou.Dar, da=o incolo de serbare cand e vb de sanatate.

Om vedea.Deocamdata suntem pe antitermice si leacuri babesti, plus fluimucil.
Da Doamne sa nu faca ceva Prea grav:(

Karina, sanatate lui Bogdanel.Cred ca esti terminata nervos.Pupic.



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia


Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Si Stefan are un inceput de pneumonie, se aude un zgomot usor la plamanul drept, a si tusit destul de urat, a si suierat putin... medicul a zis ca nu e grav, sa nu ii dau antibiotic decat daca i se inrautateste starea. Este spre bine. Ia Eurespal, Ventolin si altele nespecifice (Septilin, Beres Plus, vitamina C, Pikovit).
Va doresc muta sanatate.
Eu il voi trimite la gradi de miercuri incolo pana la vacanta (macar pana la pranz), sper sa fie bine si daca e ceva de luat sa ia atunci.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Noi sintem bine acum, numai tusim nu ne mai curge nasul. Folosim aparatul Salin in fiecare noapte si asta s-ar putea sa ajute. Dar la gradinita nu l-am mai dus si nici nu-l mai duc decit dupa revelion, ca de sarbatori vrem sa mergem la munte si sa plecam sanatosi.


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput