Ati folosit Aloe First spray?
O cunostinta mi-a recomandat Aloe First Spray, pentru fetita mea.
Ines are probleme cu o rinita alergica si polipii sunt inflamati atunci cand are criza de rinita.
A folosit cineva acest spray?
Se poate pulveriza in nas?
Ma intereseaza toate detaliile...
Va multumesc...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Raspunsuri
Doris-Alina spune:
Merci Gabrielle de raspuns... deci e bun si pentru asa ceva...bine de stiut...
Mai astept sfaturi si pareri...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Inex spune:
Eu l-am folosit la copiii mei doar extern,pe rani ,arsuri si mai ales la baietelul meu cand a avut eritem fesier,a trecut ca prin farmec dar am inteles de la reprezentanta de la Forever ca se poate folosi si intern,pulverizat in gat sau pe tampon in ureche,masea.Pe el oricum scrie ca este doar pentru uz extern de aceea eu nu am avut curaj pana acum sa-l folosesc altfel.
alexxia spune:
quote:
Initial creeata de Doris-Alina
O cunostinta mi-a recomandat Aloe First Spray, pentru fetita mea.
Ines are probleme cu o rinita alergica si polipii sunt inflamati atunci cand are criza de rinita.
A folosit cineva acest spray?
Se poate pulveriza in nas?
Ma intereseaza toate detaliile...
Va multumesc...
DORIS siINES
Noi am folosit pentru gat , cand fetita mea cea mare avut gatul rosul si i-a facut asa bine ca acum cum prinde spray-ul se da singura ( preventiv :D )
Portofoliu INES
POZE CU NOI
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
iulianegrea spune:
SI EU L-AM FOLOSIT PT. PITI A MEA,DAR TOT ASA EXTERN, ASA CU NU STIU CE SA-TI ZIC, MAI ASTEAPTA CEVA RASPUNSURI SAU POATE POTI SA INTREBI LA FIRMA SAU LA CINE TI-L ADUCE
SANATATE
Doris-Alina spune:
Doamna care mi-l aduce, mi-a recomandat 2-3 pulverizari pe zi in nasuc, tocmai asta e marea mea dilema, ca in prospect scrie ca se foloseste extern...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
mihaeladm spune:
Eu l-am folosit pentru 'rosu in gat'. Am primit recomandarea de la reprezentantul meu care este medic.
Doris-Alina spune:
Mihaela merci...tuturor va multumesc pentru raspunsurile prompte...
DORIS siINES
Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
miria_cristina spune:
Aloe First se foloseste pentru:
-laringita;
-mucisori abundenti sau nas iritat de la ei;
-iritatii pe piele;
-arsuri - pulverizat pe zona afectată dispare durerea, nu se mai formează flictene, refacerea tisulară este mult mai rapidă si nedureroasă;
-leziuni tegumentare diverse: plăgi zdrobite sau suprainfectate, contuzii, eruptii cutanate, escare;
-inflamatiile mucoasei bucale (pulverizat în cavitatea bucală): stomatite, afte bucale si linguale, micoze bucale;
-paradontopatii (unde se asociază cu pasta de dinti si cură internă);
-opreste evolutia faringitelor, laringitelor si amigdalitelor incipiente (pulverizat în cavitatea bucală si gargară);
-ulceratii cronice, ulcere varicoase (în combinatie cu Aloe Propolis Creme);
-micoze diverse (pitiriazis versicolor, ciuperci interdigitale);
-vaginal - candida, tricomonas (se utilizează intravaginal tampoane îmbibate cu aloe First după toaleta intimă la interval de 2 ore);
-Zona Zoster - atenuează durerea si elimină pruritul;
-psoriazis, ihtioză, vitiligo (trebuie însotit si de aplicatii cu Aloe Vera Gelly, consum intern Aloe Vera Gel, Nature Min, Forever Kids, antioxidanti - A-Beta-CarE, Forever Lycium Plus, regim alimentar adecvat, expunere la soare a zonei lezate);
-pulverizat în cavitatea nazală: rinoree, rinită cronică (inclusiv alergică), guturai, sinuzită;
-în ureche - efecte antialgice calmând durerile provocate de curent, oreion, etc.
-înlătură mătreata, fortifică rădăcina firului de păr, regenerează tegumentul păros al capului;
-înlătură senzatiile de prurit si inflamabile indiferent de cauză (varicelă, rujeolă, rubeolă, inclusiv întepături de insecte).
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Doris-Alina spune:
Cristina, m-ai luminat...merci mult...
DORIS siINES
Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI