Cadou pt mama soacra :)

Cadou pt mama soacra :) | Autor: lgireada

Link direct la acest mesaj

Aveti idei? Implineste 50 ani, e o tipa f faina cu care ma inteleg super. As vrea ceva deosebit, dar nu ma pot hotari. M-am gandit la un buchet imens de 49 trandafiri lucrat f frumos. E o tipa practica, in general, dar ma gandesc ca o geaca sau alte chestii din astea se uita, pe cand un asa buchet ar avea un efect particular, nu?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

ideea cu buchetul de trandafiri mi se pare minunata mai ales pt ca e femeie, pentru ca implineste o cofra rotunda si pentru ca va ramane impresionata mai mult decat de un obiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Langa buchet as adauga o poza frumos inramata cu tine si sotul tau, fiul ei. Daca aveti si copii...si ei! N-are cum sa nu aprecieze!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sunt de acord cu tzuni, mai ales ca tot va aveti bine
eu la soacra nici sa moara nu as cheltui bani pentru garoafe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Eu daca as fi soacra as prefera un cadou mai concret. De fapt, prefer si acum un cadou mai concret decat florile. . Ceva care sa imi ramana, de fiecare data cand ma uit sau port ceva primit cadou imi aduc aminte cu drag de persoana de la care l-am primit.
Eu i-as lua o bijuterie - presupun ca ii sti gusturile de baza la bijuterii - aur alb/galben, argint, etc. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Eu sunt foarte atenta la dorintele celor din jur(socrii, prieteni). Daca as fi in locul tau, i-as face un buchet mai mic de flori si i-as lua acel ceva pe care si-l doreste.
De exemplu, acum 4 ani, soacra mea nu avea masina de spalat. Nu s-a plans niciodata, dar vroia sa-si cumpere in viitorul apropiat. De ziua ei ne-am dus cu masina de spalat si flori. A plans de bucurie. Bine, acum daca-si doreste masina, ii uram multa sanatate. Ii ofer o poza cu nepotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mentionez ca am buget limitat :), deja buchetul asta imens sumeaza vreo 2 mil, care e maximum pe care pot sa-l aloc pt asa un eveniment. Sunt inca studenta, iar bursa nu-mi permite prea mult. Ma gandesc, acum ca mi-ati dat ideea la o rama frumoasa cu o poza cu noi toti ai casei :)
Bijuterii nu prea poarta, in plus eu as prefera sa le primesc de la sotul meu, nu de la copiii mei. Kid inca nu avem, dar ar fi tare o veste de bb, din pacate imposibila pt moment :)
Va multumesc frumos pt idei, si keep going, poate se mai inspira lumea de aici. Evenimentul e la final de noiembrie, deci mai e timp pana atunci :)

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

In completare, anul trecut am organizat o masa festiva in secret si am invitat lumea si a fost tot o surpriza, zic eu ca si frumoasa! Sunt si ceva poze la semnatura de la eveniment!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Imi primul rand felicitarile mele ma bucur ca mai sunt si nurori asa de dragutze, intrasem in panica aici ca toate fetele nu se impaca cu soacra atitea mesaje pe tema asta de eram tare speriata si o sa fiu de 2 ori soacra poama acra.
Dar voi ma-ti linistit mai sunt si fete cu suflet bun.
parerea mea este ca florile se usuca chiar daca efectul lor este frumos , dar ceva personal care sa ramina si sa isi aminteasca ar fi mai deosebit.
Ce nu stiu ma gandesc si o mai fi si scorpioanca ca mine cam dificil ca nici eu nu stiu ce vreau inca de ziua mea........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pt socrosenia mea as cumpara poame acre


Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu as opta pt un cadoou mai practic, daca spui ca va intelegeti bine ar trebui sa te gandesti ca o fi ceva ce-si doreste mult. Depinde si de pasiunile ei.

Mergi la inceput