noduli la sani

noduli la sani | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
de ceva timp mi-am descoperi niste noduli la sani si as dori intreb fetele care s-au confruntat si ele cu problema asta - unde s-au dus pentru investigatii medicale. Imi poate recomanda cineva un medic bun care sa ma vada? Acum 3 ani, cand i-am descoperit, am facut o ecofrafie la sani si mi-a zis medicul ca aveam, la momentul respectiv, 2 noduli la un san si 3 la celelalt. Dupa aceea am ramas gravida, nu i-am mai simtit, insa acum au reaparut. Orice sfat este binevenit! Va multumesc din suflet!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna.eu nu am avut aceasta problema,dar mama mea s-a confruntat cu ea.Te sfatuiesc sa mergi neaparat la un control medica...e mult mai usor sa previi si sa tratezi acum,cand de abia au aparut.Sunt mari sanse sa fie din cauze hormonale si sa ai nevoie de un tratament.Stiu ca la Spitalul Fundeni au sectie speciala pt consult mamar.
Daca te intereseaza mai multe informatii,poti sa-mi spui si o intreb pe mama mai multe detalii legate de locul unde se fac investigatii si numele medicului ei,care este excelent,toate pacientele sunt super multumite de el.

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

iti multumesc, misticgirl! da, m-ar interesa o persoana de contact unde sa-mi fac niste investigatii. Si intr-adevar, si medicul care m-a consultat acum 3 ani mi-a zis ca sunt de natura hormonala insa tratamentele cu anticonceptionale nu au dat rezultate :( Cum il cheama pe medic? Am nevoie, probabil, de trimitere de la medicul de familie, nu? Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

La dr. Blidaru, Medsana:

http://www.medsana.ro/consult.php

Sanatate!


Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Exact....BLIDARU il cheama
Il poti gasi si la Fundeni (gratis),dar cred ca pt la spital ai nevoie de trimitere de la medicul de familie.O intrb pe mama si iti spun maine.Sanatate multa.

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

multumesc, fetelor!
Da, cred ca o sa ma duc la Dr. Blidaru. Ma poate ajuta cineva cu un nr. de telefon de-al dumnealui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Pe domnul Blidarul il gasesti si la fundatia Renasterea, iar un consult costa doar 500.ooo de lei vechi. Se fac programari din timp, iar dansul este fff rabdator cu fiecare. Clinica e super ok.

Adresa este: Calea #350;erban Vod#259; nr 211, sector 4, în incinta Policlinicii cu plat#259; nr.3. Program#259;rile pentru consulta#355;ii #351;i mamografii se fac telefonic la nr : (021) 335 68 71.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Sora mea are langa san o umflatura care are varful galben si in rest e rosie.In seara asta a fost la medic si i s-a spus ca are un chist de la glanda mamara, maine trebuie sa mearga sa-l scoata, fara investigatii fara analize.Ce parere aveti?A patit cineva asa ceva?Eu de cand am aflat sunt disperata.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Rovixan sora ta alapteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Acum o saptamina mi s-a descoperit si mie o formatiune fibrochistica. Miine merg la ecografie si mamografie de diagnostic...Sint f speriata...
Cu cit timp inainte trebuie facuta programarea pt. dr. Blidaru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Loma, sora mea nu alapteaza.Are doar 20 de ani.

Mergi la inceput