corset dupa nastere..?

corset dupa nastere..? | Autor: oanna_c

Link direct la acest mesaj

vroiam sa va intreb daca dupa nastere ati folosit corset petru a reveni mai repede la dimensiunile initiale sau pentru a scapa de burtica intinsa?
este indicat in oricare dintre nasteri: normala / cezariana?
de unde ati cumparat?
as dori cat mai multe detalii...
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

oanna_c - eu am vrut sa-mi achizitionea corsetul acela de la Chicco -Mamma Donna, la indemnul mamei, soacrei si a cunoscutelor. Insa kinetoterapeuta mea m-a sfatui sa nu fac aceasta greseala deoarece muschiul se va obisnui lenes si se va lasa indubitabil. Cea mai buna solutie este sa lasi muschiul sa se sustina singurel, sa se retraga uterul, iar atunci cand dr iti va da liber la exercitii, sa incepi sa mergi la aerobic, sala, orice. Eu una am cantarit bine situatia si asa voi face.

Succes!

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu am folosit si bine am facut. Parerile sunt impartite aici, dar cred ca e bine sa porti.
La a doua nastere voi proceda in mod sigur la fel!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am folosit, dar nu corset ci burtiear simpla. Am tinut-o cam doua luni zi de zi, pana s-a facut prea cald si ma sufoca. Nu stiu in ce masura m-a ajutat pentru ca de burtica tot cu abdomene am scapat.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu am nascut vara prin cezariana. Cand m-am dus sa-mi scoata firele de la operatie nu aveam corset, nu aveam nimic pentru ca mi s-ar fi vazut prin haine care erau foarte subtiri. Cand m-a vazut doctorul m-a intrebat: "vrei sa-ti atarne burta pana la genunchi?" M-am speriat si de atunci n-am mai dat jos corsetul, chiar daca ma cam jena la operatie. L-am purtat 4 luni. La 1 an jumate dupa nastere (mult, putin - atata a fost la mine) aratam de parca nu nascusem niciodata, cu un abdomen perfect. Si fara nici un pic de sport - n-am facut abdomene in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

eu am nascut cu cezariana in toamna si desi doctorita mea mi-a recomandat sa nu folosesc burtiera (d-aia simpla de care iti vand infirmierele prin spitale) eu am pus-o din primele zile. Motivul nu a fost scapatul de burta ci ajutatul in a ma aseza/ridica/merge in primele zile de dupa operatie.
Chiar ma simteam mai bine si mi-a fost de mare ajutor in lupta cu durerile operatiei, ca fara ea imi ieseau ochii cand ma asezam pentru alaptat.
Burta inca am si nu cred ca voi scapa prea repede de ea pana nu se intzarca Mitzu si nu intru la o dieta adevarata si neshte abdomene adevarate.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Si eu sunt procorset.
Am folosit burtiera cateva saptamani,iar dupa aceea am schimbat-o cu sauna belt.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
amarantina Posted - 02/06/2006 : 13:33:21
--------------------------------------------------------------------------------
Eu am nascut vara prin cezariana. Cand m-am dus sa-mi scoata firele de la operatie nu aveam corset, nu aveam nimic pentru ca mi s-ar fi vazut prin haine care erau foarte subtiri. Cand m-a vazut doctorul m-a intrebat: "vrei sa-ti atarne burta pana la genunchi?" M-am speriat si de atunci n-am mai dat jos corsetul, chiar daca ma cam jena la operatie. L-am purtat 4 luni. La 1 an jumate dupa nastere (mult, putin - atata a fost la mine) aratam de parca nu nascusem niciodata, cu un abdomen perfect. Si fara nici un pic de sport - n-am facut abdomene in viata mea.

Subscriu...nu stiu daca este de la corset sau nu, l-am purtat mai putin decat Amarantina, cam 2 luni, dar arat ca la 17 ani!

_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am 2 nasteri normale si nu am purtat corset sau chilot elastic, sau...nici macar o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionasiu spune:

eu am nascut anul trecut in iunie aveam o burta f lasata dupa nastere dar nu am folosit corset in 6 luni parca nu nascusem niciodata,arat mai bine chiar decat inainte sa nasc,asa ca de ce sa ma chinui degeaba cand corpul isi poate reveni si fara strangeri incomode.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Sunt la a treia sarcina, am o fetita deja ( pentru ca prima sarcina s-a pierdut in ultimul trim. ), insa de sase ani de cand sunt in UK, merg in fiecare saptamana la sala de 5 ori, cate trei ore la fiecare sedinta,plus inot in fiecare seara. Asa am reusit sa imi pastrez un abdomen super plat,si nu am pus nici un kg in plus .Bine, ma refer la perioada normala,nu la cea in care sunt insarcinata. Dieta a fost intotdeauna diversificata,nu cu excese,si uite asa nu a fost nevoie sa port corset.Si sunt convinsa ca asa va fi si de data asta. Chiar si acum inot in fiecare seara,alerg usor pe banda in fiecare zi si ma simt super.

15+

cristina

Mergi la inceput