Nodul la san

Nodul la san | Autor: carina

Link direct la acest mesaj

Azi am mers cu Carina la control la medicul de familie si mi-a spus ca are un nodul la san. Eu l-am intrebat daca nu e normal (stiu ca la fete le apare asa ceva dupa nastere din cauza hormonilor de la mama) dar el mi-a zis ca nodulul ala ar fi trebuit sa se retraga pana pe la 3 luni. Ne-a spus sa o verificaminca o luna si daca nu dispare sa mergem la un medic specialist. M-a intrebat si daca exista antecedente in familie si i-am zis ca soacra mea a murit de cancer la san (nodulul il avea din nastere ). Atunci a zis sa mergem urgent la control.
V-ati mai confruntat careva cu asa ceva? La ce medic trebuie sa merg?(ce specialitate????)

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana70mari2003 spune:

Da,fetita mea a avut acelasi lucru dar am observat un pic mai devreme.Incearca sa pui frunze de varza zdrobite cu sticla si unse cu ASOCILIN(este de uz veterinar)Face minuni!De seara pana dimineata, apoi schimbi!Peste frunza pui un material care sa creeze caldura!Sanatate multa, si Stefania

gana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Uffff, Anda imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme, eu zic sa nu te sperii, medicul care a vazut-o e bun, ai incredere in el. Eu zic sa o duci la dr. Miu si el sa-ti recomande un medic de specialitate, probabil oncolog pediatru.Cand plecati, mai ai timp de investigatii?
Sa auzim de bine, scrie-mi dac te pot ajuta cu ceva..

Raluca si Ilinca (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput