Salata de icre de crap
Raspunsuri - Pagina 2
lulu77 spune:
Mi-ati facut pofta si chiar aseara am facut un castron mare de icre.O minunatie
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
exotic spune:
HAi ca ma bag si eu in seama ieri chiar am cumparat icre si nu mai stiam sa le fac si la fix am gasit subiectul asta,nu stiam ca cele portocali sunt de crap din alea am si luat,imi ploua in gura abia astept sa mananc
catrinelteodoru spune:
nu sunt amare din cauza ta, crede-ma ca stiu
nu poate fi de la ceapa, daca nu le cureti de vinisoarele acelea, nu face decat sa le dea gust de peste crud, dar nu amar
amareala vine de la vechime sau de la amestecul cu fiere ... ar fi trebuit sa le duci inapoi la magazin
solutie: gusta-le inainte de a le freca: in felul asta vezi daca sunt vechi si cata sare le-au pus comerciantii (cateodata le pun multa sare ca sa reziste cat mai mult) si in cazul asta nu mai are rost sa mai adaugi tu
si alt sfat din delta: nu le pune gris sau miez de paine daca nu ai probleme cu ele (nu se leaga, se "taie", sunt prea apoase etc)
daca se "taie", iei o lingura de icre deoparte, intr-un alt castron, o freci cu miez de paine / gris pana se leaga si, incetul cu incetul, le incorporezi si pe celelalte
ah, ce amintiri mi-ati trezit...o sa ii spun lui tata sa imi trimita un borcan intreg ...
Catrinel