Fetelor, va rog daca stiti un remediu naturist pt. varfurile de par despicate sau vreo masca eficienta, va rog sa-mi spuneti si mie.merci mult si astept sfaturile voastre.
NADYANA am auzit ca uleiul de masline ar fi foarte bun sa il tii pe par cam o ora inainte sa faci baita
Te pup si succes
Dolce
Merci mult,Dolce!am sa incerc si va spun rezultatele.eu am mai folosit ulei de masline cu galbenus de ou dar mai demult.acum am sa-l incerc si pt. varfuri.
varfurile despicate trebuie neaparat tunse altfel se despica si mai tare pe fir. tratamentul cel mai bun e taiat varfuri 1 data la 6 saptamani , masca de par nutritiva ( doar pe lungimi ) si eventual un ser de varfuri. Produsele cosmetice doar amelioreaza aspectul pt ca varfurile despicate nu se "lipesc" la loc. Oricum daca nu tunzi parul regulat problema se va mentine.
Michelle a aplica masca pe lungimi, cum spui tu, inseamna a aplica masca pe "finalul" parului?
ca eu asa fac, daca pun masca sau balsam pe tot parul nu mai are volum ,dar daca pun doar pe varfuri e muuuult mai bine.
quote:
Originally posted by michelle7
varfurile despicate trebuie neaparat tunse altfel se despica si mai tare pe fir. tratamentul cel mai bun e taiat varfuri 1 data la 6 saptamani , masca de par nutritiva ( doar pe lungimi ) si eventual un ser de varfuri. Produsele cosmetice doar amelioreaza aspectul pt ca varfurile despicate nu se "lipesc" la loc. Oricum daca nu tunzi parul regulat problema se va mentine.
cel mai bun remediu pt varfuri despicate este frizerul
acu mai in gluma mai in serios cred ca singurul fel sa scapi de ele e sa le tunzi si abia dupa sa folosesti o masca ca sa previi despicarea lor in viitor