Suntem din Radauti; unde nastem?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Este si un Spital particular al dr. Puscasu in Burdujeni in incinta fostei Crese de copii,daca stii unde este, de la Cinema Burdujeni un pic mai jos, poti suna la Policlinica Betesda 551566 poate-ti dau ei mai multe detalii.Mai asta toamna am auzit ca ar avea si maternitate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stoewer spune:

Dragele mele, m-ati cam bagat partial in ceata....

Cinstit vorbind, chiar nu ma asteptam sa-mi raspunda atata lume.

Sa luam pe rand: am vrut la inceputul lunii sa-mi fac programare la Bacau (din cauza distantei trebuie sa-mi iau o zi concediu, ce trebuie anuntata din timp) dar mi-au spus ca programarea se face doar cu 2-3 zile inainte (ceea ce denota ca nu e tocmai aglomerat). Am spus ca sotia mea e in luna a opta si nu au avut obiectii. Din niste date statistice gasite pe internet, numarul nasterilor acolo este destul de redus (din cauza costurilor, evident). Voiam sa merg acolo joia viitoare (mai ales ca am si alta treaba prin zona) asa ca o sa vad luni sau marti mai exact.

Am incercat astazi sa dau de doamna Coca la Spital, dar nu raspundea nimeni la etajul 5 (ma rog, sambata....). O sa mai incerc. Pe mana vreunui Merticariu n-as vrea insa sa-mi pice sotia....

De spitalul privat Bethesda din Burdujeni am aflat si eu abia azi dimineata, din pura intamplare, rasfoind noua carte de telefon. De policlinica Bethesda (in spatele autogarii) stiam, dar acolo ginecolog e Bolohan (no comment....). Nici macar ecograf nu are in cabinet....Despre acest spital privat nu am auzit mai nimic (majoritatea il confunda cu clinica, din cate mi-am dat si eu seama astazi). Dintr-o sursa (nu prea de incredere) cica doamna doctor Savescu ar fi acolo. Despre dansa am auzit ca pe vremuri ar fi fost foarte buna, dar acum nu. Dar pot sa dau un telefon acolo luni, sa ma lamuresc ce si cum.

Daca ar fi un anestezist bun la Radauti, nu mi-as bate capul. (nu sunt nici eu chiar Neica Nimeni sa nu se poarte frumos asistentele). Mai era inainte unul bun, parca din Milisauti, dar nu mai lucreaza la spital. Dar daca ii dai tariful si il aduci la spital, vine. Mi se pare totusi cam nesigura chestia asta.....

Inca o data, merci mult pentru sfaturi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Stoewer, iaca incerc si eu sa iti dau o idee doua pentru doamna ta...
eu sint nascuta in Radauti as ca salut cu drag oraselul bunicilor mei...
Am 41 de ani impliniti pe 3 ianuarie si am nascut la 7 februarie anul acesta o minune de fetita de 4,250 kg. Eu am nascut la Suceava, la Spitalul Judetean, la OG II (etajul IV) cu domnul doctor Rotaru. Sint foarte multumita de el, eu zic ca e un bun specialist. M-a urmarit pe perioada sarcinii, mi-a facut ecograf la fiecare control, totul a fost OK.
Initial am facut o lista lunga, lunga, de ginecologi, din care pina la urma au ramas doar d-na Hincu si Dl Rotaru. Dar dupa o vizita la cabinet la dna H. m-am cam dezumflat (facusem programare pentru o zi de vineri la ora 16 si cind am ajuns acolo, la ora respectiva erau inca 7 paciente toate cu programare la ora 16... m-am intrebat daca e banda rulanta sau cabinet serios !!!!)
Am auzit si eu de spitalul dr. Puscasu din Burdujeni, dar avind in vedere preturile (15 milioane o cezariana anul trecut, se pare ca de la 1 ianuarie 2006 ar fi 20 mil.) si avind in vedere ca acolo opereaza d-na Savescu, am zis "nu multumesc".
Sa merg la Bacau, Iasi sau in Ungaria (cum fac doamnele din vestul tarii) nu-mi permiteam.
Asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat la spital la Suceava cu spaimele mele cu tot (prima sarcina,la 40 de ani, fat dezvoltat nu gluma, si cu placenta praevia pe deasupra). La spital, deci eu vorbesc de etajul IV, conditii ca de spital - saloane de 3 paturi si fara baie proprie, dar curate si cu termopane la geam... mincare ca de spital, dar cui ii trebuie, daca naste prin cezariana oricum doua trei zile nu maninca, nu ?....curatenia de la WC-uri lasa de dorit, dar nu neaparat din cauza personalului, eu cind am fost internata erau cel putin 6-7 tiganci in saloane vecine... am uns buzunare si am fost multumita de serviciile care mi s-au oferit, asta e. A. si anestezist am avut pe dr. Stanescu, unul dintre cei mai buni, daca nu "The best"... daca mai doresti detalii, oricind, cu placere
Nastere usoara doamnei tale si multa sanatate tuturor!

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

ar mai fi ceva : de dr. Coca am auzit si eu, se pare ca nu-i rea deloc, insa din cite am auzit eu e adepta nasterii naturale si nu se prea baga la cezariene.. informatia e proaspata, tocmai am aflat-o de la fiica unei prietene, care urmeaza sa nasca.. tragedie mare, fata vrea cezariana iar dr Coca insista pentru naturala ! va dati seama ca nu mai doarme noaptea fata, si in plus e si inspaimintata pentru ca ar naste in preajma Sf Pasti... si stiti si voi ca de sarbatori se "inchide" tara !!!!

Toate cele bune !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stoewer spune:

Da, de Paste chiar ca totul e mort in tara. Se considera mai crestineste sa lasi omul sa moara decat sa te ocupi de el in zi de sarbatoare.

De doctor Savescu ai auzit acelasi lucru ca si mine?

Maine ma duc pana la o ecografie morfologica fetala la Iasi si la intoarcere poate dau peste doamna Coca. Prefer totusi la Suceava decat la Bacau (nu oi fi eu cel mai sarac dar 1700 Euro plus ceva in plus daca apar complicatii, plus cazare la Bacau pentru subsemnatul, sunt ceva pentru cineva care traieste numai din leafa...de acesti bani prefer sa iau ceva lui Bebelache). Daca nu ma lamuresc cu dna. Coca in privinta cezarianei, o sa revin cu intrebari..

La dr. Hancu sotia mea a avut cam aceeasi revelatie. Numai ca nu erau 7, erau "doar" 4. Plus ca trebuia sa se dezbrace de fata cu toata lumea si sa imbrace un halat jegos.

O intrebare acum off-topic: unde pot gasi in jud. SV sau la Iasi scaunel de bebelus tip scoica (pentru copii de la 0 la 9 luni)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bucovina, Centrul Comercial....pt scaunele
In rest, bafta multa si nastere usoara....tinem pumnii si sa ne tii la curent.....ai sa vezi ca nu e asa greu pana la urma....pupam viitoarea mamica si strangem mana viitorului tatic !

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Mai intreband in stanga si-n dreapta am aflat de-o colega de-a mea care a nascut prin cezariana,este multumita si se simte f bine, cu d-na dr. Andrei, la et IV are nr. de tel 0741171795. Asta vara nu avea cabinet particular era de gasit doar in spital.
Sa dea Dumnezeau sa faceti cea mai buna alegere pt mama si copil !
Multa sanatate, si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by Stoewer



De doctor Savescu ai auzit acelasi lucru ca si mine?

Daca nu ma lamuresc cu dna. Coca in privinta cezarianei, o sa revin cu intrebari..

La dr. Hancu sotia mea a avut cam aceeasi revelatie. Numai ca nu erau 7, erau "doar" 4. Plus ca trebuia sa se dezbrace de fata cu toata lumea si sa imbrace un halat jegos.

O intrebare acum off-topic: unde pot gasi in jud. SV sau la Iasi scaunel de bebelus tip scoica (pentru copii de la 0 la 9 luni)?




Eu nu vreau sa arunc cu piatra in nici un doctor, dar traim intr-un oras mic si toata lumea cunoaste pe toata lumea... in legatura cu d-na Savescu, eu n-am avut tangenta cu ea pina acum, insa nu mi-a fost recomandata de prietenele mele deja mamici, de asta am trecut-o la rubrica " nu, multumesc" ! :) Am vazut-o cit am fost internata, ca este sefa sectiei OG II din spitalul judetean suceava, dar n-am avut treaba cu ea, cita vreme eram pacienta altui doctor.
La cabinetul dr. Hincu, asta m-a socat si pe mine, faptul ca trebuie sa te dezbraci de fata cu inca 4-7 femei absolut necunoscute si intr-adevar trebuie sa te schimbi intr-un halat cel putin indoielnic !!!!
In legatura cu scaunelul scoica pentru bebe, nu stiu in Iasi dar in Suceava ai de unde alege : la "Bucovina" la etajul 2 sint doua sau trei standuri, in centru ai magazinul "Adam si Eva" si chiar in apropiere la Hala industriala este si acolo un stand cu de toate pentru prichindei. A, si mai e un magazin la iesirea din Suceava spre Scheia, spre G Humor, la un bloc turn mare, pe colt.

Cam atit deocamdata
Sa fiti sanatosi si voiosi !

Toate cele bune !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stoewer spune:

Multumim tustrei de urari.....

Deci ce-am mai facut intre timp: aseara am fost la Iasi la ecografie morfologica si Mititica e foarte bine. Are deja in saptamana 34 o greutate intre 2,3 si 2,5 Kg. In sfarsit s-a asezat si ea mai bine in vizor ca sa-i pot vedea fatzuca....Azi dimineata am reusit sa o prind in sfarsit pe doamna Coca la telefon (e mereu prinsa prin operatii) si dupa ce m-a luat un pic la impins vagoane (ca ar fi bine sa nasca sotia cu medicul care a supravegheat-o etc...) a spus ca pot trece intre 11 si 12, la ambulatoriu. Am fost eu acolo la 11 dar era iar intr-o operatie si cum eram tare strans cu usa de timp (poimaine imi vine patronul, saptamana viitoare AGA) dupa vreo ora si un sfert de asteptare am renuntat (deja incepusera telefoanele de stresare....). Pare oricum foarte iubita, ca era plin pe hol la asteptat. O sa mai incerc zilele urmatoare.

Pana una alta, joi trec si pe la clinica privata din Bacau (tot trebuie sa-mi iau pacostea de sef de la aeroport ....)

Servici, servici, dar pana la urma trebuie sa-ti alegi prioritatile.....

Cu scaunelul am rezolvat-o. Ca de obicei: caut o luna si cand in sfarsit intreb il gasesc imediat din pura intamplare. Am gasit la SensiBlue in Iasi, la 180 RON. Pretul mi se pare OK. Abia astept sa-l montez.....Sotia ma bate la cap sa-mi pun si abtibild cum isi pun nemtii: un triunghi pe care scrie "Baby on board"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Bine ca se aseaza lucrurile. Dupa cum vezi fiecare pacient cu medicul lui. Eu am nascut cu dr Hancu si am fost multumita. In ceea ce priveste cabinetul e mare dezamagire si pentru mine dar m-am descurcat la fata locului si nu m-am dezbracat acolo. Stiu ca policlinica Bethesda conditiile sunt super si chiar ti-as sugera sa faci o vizita si cred ca daca ceri sa vezi conditiile cred ca nu e o problema. Mai ramane problema dr,am inteles ca nu agreati ideea dr Savescu. Fiecare are motivele lui. Eu am o prietena care a nascut cu ea si a fost multmuita.
Una peste alta va dorim un bb sanatos si sa ne tineti la curent cu ce ati mai hotarat.

Mergi la inceput