pandispan si chec

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

azi am facut chec cu mac si a iesit tare bun si pufos!

250g faina
70g mac
1ou
75ml ulei de floarea soarelui
150g zahar
150ml lapte
75g smantana acra,dar eu am pus iaurt simplu
1plic praf de copt,nestins

am amestecat oul cu zaharul si iaurtul cu mixerul apoi am pus laptele,uleiul si la final macul+faina+praful de copt.am turnat in tava de chec si deasupra am pus(in +fata de reteta ) acteva zmeure ce le aveam prin congelator.
am copt la 185grade vreo 45-50min,pina a ieist scobitoarea curata.si rece am pudrat cu zahar.







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Checul meu se crapa la mijloc si nu stiu de ce???

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si mie mi se mai intampla din cand in cand asta.mai ales la cele cu unt.




Mergi la inceput