Salutari tuturor!
Am o mica intrebare: stiti cumva niste marci de spray-uri fara miros in Romania?
Eu foloseam Nivea Sensitive Spray fara miros si fara alcool, dar nu se mai importa la noi :( Si nu imi place deloc sa folosesc parfum in combinatie cu un deodorant care are miros :(. Am tot cautat un inlocuitor pt Nivea dar nu am gasit...
Poate stiti voi...
Merci,
Monica
in ro am vazut de cumparat roll-on de la nivea fara miros.si la avon au,ca am primit cadou de la prietena mea.merg super alaturi de parfum.6+
Eu folosesc Dove crema, mie imi place cel mai mult. Arata ca un roll-on si nu are miros.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Eu folosesc numai Sanex,dar nu se gaseste in Romania.Cand nu ajung prin tari straine sa imi cumpar Sanex folosesc ori Nivea spray alb cu niste bule pe el,ori crema de la Yves Rocher-dar miros..........si miros divin.
Eu folosesc stickuri de la Nivea sau Rexona, mai ales cele ptr. piele sensibila nu au aproape deloc miros.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Eu folosesc de vreo 2 ani Dove cu bila si mirosul e discret . Iar eficienta e maxima. Mie nivea mi s-a parut intotdeauna ca PUTE
Michelle,sa sti ca si mie m-i s-a parut ca Nivea pute,dar asta de care am spus (cu bule-parca se numeste Oxigen,dar nu mai stiu sigur) e exceptia care confirma regula.
nici mie nu-mi place deloc deodorantul nivea...sampon,gel de dus folosesc,dar deodorantul..bleah.
foarte bun si fara miros sunt stick-urile cu cristal natural ..sau cum s-or fi chemand ca-mi scapa acum.
Eu folosesc acum un produs numit antisvet si e foarte,foarte bun.Are un miros placut,a curat cumva,nu a parfum,Inhiba transpiratia si se pastreaza un miros placut si doua zile(ca mai mult n-am testat:)am gasit un link,asa arata
http://www.boettger-gmbh.com/shop/home.html
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Multumesc de raspunsuri.
Eu as fi vrut si fara miros si _spray_ dar se pare ca este o dorinta imposibila
Voi incerca variantele voastre, poate iese vreo potrivire :)
Merci!