Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102) | Autor: Avalon

Link direct la acest mesaj


Gravidutele ,foste colege:

lunii august 2005 este:

Catrinel 17-cap.49

lunii septembrie 2005 sunt:

CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62

lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83

lunii decembrie 2005 este:

Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:

floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99

Acum urmam noi , celelalte

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ingeras, imi pare rau pt experienta prin care ai trecut ... Incearca sa fii pozitiva, sa iei partea buna a lucrurilor, cum au spus si fetele, e bine ca se poate... cat despre toxoplasma, bine ca ai depistat-o acum, cand o poti trata, si nu in timpul sarcinii, ca se stie ca da malformatii grave la fat... Vei face tratament si va fi bine!

Tabitha, iti doresc multa bafta la laparoscopie, sa fie usor si sa-ti rezolve trompita... luna viitoare sa pornesti cu sanse maxime!

Stuart, trista povestea ta cu medicii care nu ti-au dat tratamentul adecvat la timp... Cine plateste oare pt gafele medicale? Noi trebuie sa mergem inainte cu speranta ca data viitoare nu va mai fi la fel!

Simonette, mergi la medic pt intarziere... sau... un test ai incercat? Au mai vazut ochisorii mei 'luna fara ovulatie' si test pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mai ingerasule, ti-a vazut un medic valoarea aia? Ca am facut si io toxo mai demult si eram trista, dar cand s-a uitat Cezara pe analiza, a zis ca desi e pozitiv, am imunitate! Nu stiu exact care dintre ele tre sa fie poz. si care negativ...si atunci poate insemna ca defapt ai imunitate! Vezi daca te poate lamuri cineva de-aci de pe forum! Si chiar si asa, toxo se trateaza, asa ca sa n-aud ca esti pe langa butoi, bine?

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Avalon si Andicu, nici o sansa sa fie bb, va spun io, ca am facut un tratament cu sumamed pt o ureche, si ca nu fac vreo prostie, mai intai am incercat un test. NEGATIV, evident! Dar va pt. ca va ganditi la mine!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nici intarziere n-as putea spune ca e...ca daca a tinut o luna, io nu mai stiu acum la ce data ar trebui s-apara monstri rosii!

Cu dosarelul, stau bine as putea spune...mai am de dus cazierul si certificatele medicale care sunt gata si apoi astept tea de la ei sa stabilim prima intalneala! Cererea e depusa de saptamana trecuta si din cate am inteles a fost deja aprobata de director dar inca nu m-au repartizat la un asistent!

Va pup pe toate!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Simonettu, IGG-ul daca este pozitiv insemna ca are imunitate... IGM pozitiv arata ca are in prezent virusul... dar trebuie sa mergi la medic, INGERAS pt tratament, sa nu iei singurica, pt ca valoarea mi se pare mica (ori manifestarea este pe sfarsite, ori este la debut). Intr-adevar am auzit si eu ca sumamed este cel mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Avalon, eram sigura ca cineva de-aici poate lamuri fata! Io am recunoscut ca nu prea stiu care si cum!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu ma pot abtine sa fac o remarca!!!
Se pare ca olteanca noastra , cea vesela si plina de viatza, nu prea mai apare pe-aici asa, ca inainte! S-o fi suparat noi cu ceva???

Olteancoooo, daca te-am suparat io! Si uite si niste si putina atmosfera ca sa-ti treaca si sa-ti fac pofta de viata! Ca tare nu stiu ce-i cu tne!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ingeras, scria pe buletin ca IgM este pozitiv? De regula se da un interval in care se considera negativ, ca nu poate iesi niciodata 0(mi s-a explicat ca atunci cand se lucreaza analizele, se produc ceva reactii moleculare secundare). Oricum, te-as sfatui sarepeti analizele la Cantacuzino inainte sa intri in panica. Multa sanatate!

Felicia si Catty, tinem pumnii pentru luna urmatoare.

Tabitha, bafta la laparo! Inteleg faptul ca ai emotii, dar te poti imbarbata cu ideea ca dupa aceea macar vei sti cum stai si ca faci acest efort sa iti imbunatatesti sansele de a ramane gravi.

Amely, ce bine ca numaram impreuna! Oricum, nu imi fac prea multe sperante, intrucat nici nu stiu macar daca am ovulat. Asa incat incerc sa nu imi 'imaginez' prea multe simptome. Totusi de vreo 2 zile am usoare junghiuri in partea stanga (acolo unde am simiti furnicaturi saptamana trecuta cand ar fi trebuit sa aiba loc ovulatia) si parca imi amorteste piciorul. Nu prea cred sa aiba legatura cu o posibila sarcina, tot asa cum cred ca starea de foame mai accentuata provine mai degraba din nesimitire.

Andicu, cu intarziere te felicit si eu pentru finutul tau. Fetelor, daca vreti sa vedeti poze cu finuta mea(la botez) si cu nepotica mea(la brad)le gasiti la Pozici.

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata la endometristele mele dragi
Va doresc o duminica superba!

Catty, sper ca operatia a decurs normal si ca esti bine! Bafta multa pe viitor si nu uita ca suntem alaturi de tine! pe maselutza operata!
Tabitha, sper ca deja ai inceput sa slabesti si mai sper ca moralul tau este la fel de bun ca al meu, inainte de laparo! Sunt sigura ca totul va fi bine si ca vei avea si II, imediat dupa! Sa ne tii la curent! fata curajoasa!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!
Ieri am facut un test si a iesit negativ(nu stiu daca l-am facut bine),si m-am suparat si am plecat la sanius...Nu stiu ce sa mai cred:sanii ma dor,nu pot dormi noaptea,am si greturi....
Felicia
Catty sper ca ai trecut cu bine de operatie
Tabitha hai lasa gindurile negre,vei vedea sigur va fi bineIti tinem pumnii si sintem alaturi de tine
VA pe toate
ADELA

Mergi la inceput