Topul restaurantelor din Bucuresti (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Fetelor care sti ceva dspre restaurantul Floare de cactus, fiindca inclin sa facem nunta acolo insa nu stiu cum se comporta ospatarii la servire, cum este tacamul, cum se aude muzica? Daca stiti careva ceva despre restaurantul asta, va rog mult da-ti si mie un semn.

Multumesc mult,

Claudia



nu stiu cum ies nuntile acolo, tot ce pot sa iti spun e ca, eu, o data pe sapt, miercurea, manac acolo (am un client la care merg si profit de ocazie). mancarea e f buna, sunt cele mai mari portii pe care le-am vazut (eu nu pot manca decat snitelul simplu fara garnitura- ala cu pui si cascaval yumi) plus ca au cel mai mare si mai bun cremsnit!!!!!!!!! E enorm, cat toata farfuria, crocant, ce sa mai, o nebunie, si costa doar 35.000lei. Dar, servirea e groaznica rau!!! Si cnad spun rau, nu exagerez. Niciodata nu mi-a venit mancarea mai repede de 50 min, asta in conditiile in care mananc in general salata (exotica, bulgareasca, etc) si cremsnit (care deja este facut, nu e ca la clatite de ex un trebuie sa le prepare atunci). Dar repet, asta este in cursul sapt, nu stiu cum este la nunta!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumesc mult Briza marii :)
m-ai facut sa fiu mai increzatoare in local.. sper sa iasa bine si la o nunta acolo, ca suntem destul de porniti sa dam avansul sambata si daca il dam nu mai avem cale de intoarcere.

Insa as vrea o parare daca sti ceva si despre Casa Universitarilor salonul de jos, in care mi s-a zis ca incap aprox. 110 persoane, insa mie mi s-a parut mis si paraca nu mai ramanea loc de dans.

Astept pareri de la cele care au facut nunta acolo.

Mai am timp pana sambata sa ma hotarasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vasilief spune:

eu fac nunta la Casa Universitarilor la anul in august.Noi am dat deja avansul, mi-a placut mult salonul de jos,mi se pare ok,bine eu nu am asa multi invitati - 80 persoane.Eu cred ca este suficient loc de dans.In rest am inteles ca mancarea este buna si destul de acceptabila ca pret.Mie mi-a placut mult restaurantul fata de celelalte pe care le-am vazut si unde pt un nr mai mic de persoane iti cerea o groaza de lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

nane, scuze de intarziere! noi am avut 100 de invitati si loc a fost destul! stai linistita pentru ca, capacitatea maxima a salii este de 300 de persoane! si noi am avut lumanari pe trepte! cei de la hotel s-au ocupat sa le aprinda!

Emily



Poze nunta
Mireasa de 15 iulie


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Ce sa va zic fetelor... am fost sa vad si Floare de catus si CUB dar se pare ca desi mie mi s-au parut dragute, iubitelului meu nu i-au palcut. Cel putin la Floare de cactus a zis ca nici nu se pune problema sa ma mai gandesc ca miroase a mancare toata sala si ca arata ca un hol de hotel un pic aranjat. Cat despre CUB i-a placut insa a zis ca nu or sa incapa 100-110 persoane acolo, si cam are dreptate .
Asa ca ne-am plimbat prin Bucuresti de ne-au iesit ochii din cap si tot nu am gasit nimic convenabil ca pret si care sa nu fie inchiriat sau daca ne-a placut si am gasit localul liber, era prea scump pentru noi.

A mai ramas optiunea de Restaurant Viilor - asa ca daca sti careva ceva despre el da-ti si mie va rog un semn.

Multumesc frumos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by clau_geo
Cat despre CUB i-a placut insa a zis ca nu or sa incapa 100-110 persoane acolo, si cam are dreptate .
Asa ca ne-am plimbat prin Bucuresti de ne-au iesit ochii din cap si tot nu am gasit nimic convenabil ca pret si care sa nu fie inchiriat sau daca ne-a placut si am gasit localul liber, era prea scump pentru noi.
A mai ramas optiunea de Restaurant Viilor - asa ca daca sti careva ceva despre el da-ti si mie va rog un semn.


Da, la CUB, sus cel putin, nu-ncap mai mult de 80-85, sa zicem, desi cei de-acolo sustin c-ar intra 100.
Cu Viilor, aveti grija: salonul mare arata foarte bine si e spatiu poate pt. 200 de persoane, dar alaturi este un alt salon, micutz, unde s-ar putea sa fie, in acelasi timp, o alta nunta sau un botez sau un privat party; usile glisante dintre saloane lasa zgomotul sa patrunda dintr-o parte intr-alta si atunci se va amesteca muzica. Pe de alta parte, preturile mi s-au parut ceva mai piperate decat prin alte parti (asta era anul trecut), iar meniul destul de saracacios (mai ales aperitivul). Cel care se ocupa de restaurant (daca o fi tot ala) - nu prea deschis la discutii: nu e voie cu nimic din afara si, in plus de asta, se obisnuieste sa se spuna ca pana la data nuntii preturile vor creste cu cca. 25-30%. Se poate, insa, sa se fi schimbat lucrurile intre timp...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi frumos de ajutor Olguttza ... din cate vad din poze tu ai facut in salonul de sus de la CUB si cred ca a iesit tare frumos...
ne-ar fi placut si noua acolo insa era deja ocupat pana in august cand ne-am dus noi.. asta e!
O sa incerc sa fiu mai atenta la Viilor daca dau de persoana de care spui tu, desi eu merg prin cineva care lucreaza acolo si sper sa nu am probleme de organizare.

Oricum daca mai stie cineva ceva de acest restaurant sa-mi spuna si mie, orice.. de la cum poate fi decorat si pana la servire.. please, pretty please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

clau_geo, incerca la Casa Scriitorilor, pe calea victoriei.( se mai numeste si Il Gattopardo Blu).Sunt doua sali, ei zic ca sunt ok pt max. 110 persoane.S-ar putea sa va placa.E contruit la 1870, cu coloane de marmura, cu tavan de lemn, cu oglinzi venetiene...Pretul tacamului e acceptabil.Noi vom face nunta acolo in 30 sept.Daca vrei detalii, pls PM

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumesc frumos nature, o sa merg in weekend pana acolo sa vad cum este si daca mai au locuri disponibile cand vrem noi. Daca ai mai multe detalii scrie-mi si mie te rog pe adresa de email, deoarece eu nu am reusit sa-ti dau un pm.

Mersi frumos si astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Superkat, ai rezolvat ceva cu restaurantul???

Cristina

Mergi la inceput