Ce parere aveti despre Dr.Radoi?

Ce parere aveti despre Dr.Radoi? | Autor: LEVI

Link direct la acest mesaj

Salut! Am nascut in 2003 cu dr.RADOIla SPITALUL MUNICIPAL.Singurele lucruri pe care as avea sa i le reprosez sunt ca desi mi-a promis epidurala nu mi s-a facut spunandu-mi ''ca e prea tarziu''(m-am internat noaptea in jurul orei 1,l-am sunat si a venit in jurul orei 4 dimineata),ca dupa ce am nascut, am fost bagata initial intr-un salon (desi cotizasem destul)si ulterior a venit la mine o asistenta si m-a mutat intr-o rezerva si ca nu s-a prea omorit cu vizitele in salon dupa nastere. In rest totul a fost OK.Am avut o sarcina fara probleme si am nascut normal cam in vreo 6 ore de la internare.Profesional nu am avut ce sa-i reprosez .Am avut insa o colega de salon care desi era pacienta lui, a fost lasata sa nasca cu rezidenta,fiindca era plecat din localitate. Daca a nascut cineva de curand cu el , astept impresii. Am auzit lucruri bune si despre dr.Badiu,dar daca e asa de ocupat parca nu m-as baga.VOI CE PARERE AVETI?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sunt insarcinata in 16 saptamani si sunt pacienta dr. Radoi. Pana acum am fost f. multumita de dumnealui. Anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani si mi-a facut chiuretaj. S-a purtat mai mult decit frumos cu mine, desi nu ma cunostea decit de doua saptamani. M-a incurajat in permanenta, iar chiuretajul a fost perfect. Adica fara nici un pic de durere nici in timpul interventiei si nici dupa aceea, fara singerari dupa, cum am auzit la atatea fete. Plus ca a fost un sprijin moral deosebit pentru mine. Acum, la sarcina aceasta, sper ca totul sa se termine cu bine, si sa fiu la fel de multumita de dumnealui pana la sfarsit.
Dupa parerea mea, este un om si un medic deosebit.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Multumesc pentru raspuns,Cristina.Este exact ceea ce doream sa aud.Poate mai tinem legatura.Am trimis aceasta intrebare pt ca s-ar putea sa fiu din nou inarcinata ,dar fffsigur voi afla peste vreo doua saptamini,asa ca era normal sa incep sa ma gandesc la ce medic voi merge .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna!
Am nascut pe 26 mai 2004 cu dr Radoi si am avut pe parcursul sarcinii si dupa nastere o relatie foarte armonioasa cu dansul, si eu, si sotul meu.Mai mentinem relatia si acum si sunt mandra de acest lucru.Profesional e - din punctul meu de vedere - de nota 10 +.Succes!

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina severina spune:

ce-am avut de spus despre Radoi, am postat in topicul de mai sus. Cine are chef sa-l testeze pe pielea lui pe Radoi, n-are decat. Nu stiu de ce am impresia ca domnul doctor se pricepe mult mai bine la campanii de PR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am nascut in aprilie 2004 cu dr. Radoi; desi aveam programare la cezariana dimineata, n-am mai apucat sa ajung la ora stabilita, pentru ca la ora 12.45 noaptea mi s-a declansat nasterea. L-am sunat si a ajuns la spital cam in acelasi timp cu noi. Totul a fost OK in timpul operatiei iar dupa doua zile am plecat acasa fara probleme. Au trecut 21 de luni de la nastere si nu am avut nici un fel de dureri sau de probleme in urma operatiei.

In timpul sarcinii a fost super OK, m-a sustinut, m-a ascultat, m-a sfatuit.

Personal nu am nimic rau de spus despre el si il recomand cu caldura.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Levi, in cazul meu dr. Radoi a fost extrem de superficial. Iti spun doar ca in saptamana 38 de sarcina am nascut o fetita moarta care avea aproape 4 kg.
Daca vrei sa citesti, franturi din povestea mea vei gasi in vreo 2 sau 3 pagini din topicul "Despre spitale si doctorii unde ati nascut"(aprox. 17 sau 18 si 25 sau 27) ori foarte pe scurt aici http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56076&whichpage=6

Intr-o tara din lumea civilizata acum dumnealui ar avea cel putin un proces pt malpraxis. Aici noi am depus armele dupa ce-am facut dosar la colegiul medicilor, care a decis ca o mustrare scrisa pt dr. Radoi e rezolutia potrivita. N-am avut puterea si motivatia sa mergem mai departe.

Vei decide singura daca vrei sa-ti monitorizeze sarcina. Poate acum este mai atent, desi ma indoiesc. Atat te sfatuiesc: daca tuseul vaginal este in continuare manevra predilecta pt consult in sarcina, mai mergi in paralel si la un alt medic specialist. Iar analizele care se fac in timpul sarcinii fa-le si fara recomandarea dumnealui.

Numai bine iti doresc.

Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Vad ca parerile sunt impartite.Imi pare sincer rau pt cele care ati trait experiente neplacute.Nimic nu poate compensa pierderea unui copil.Eu am avut o prima sarcina usoara care nu a pus mari probleme.Am dorit doar sa nasc normal si pt ca bb nu era f.mare acest lucru a fost acceptat de Dr Radoi si nasterea a decurs bine. M-a nemultumit insa ca desi discutasem cu dumnealui despre peridurala,nu si-a tinut promisiunea.Oricum am nascut in vreo 6 ore si durerile au fost pana la un punct suportabile.Aproape ca le-am si uitat.Stiti cum e: totul e bine cand se termina cu bine. Nu stiu inca ce decizie voi lua dar sper s-o iau pe cea mai inteleapta. Va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Buna, am avut anul trecut un avort spontan la 8 sapt si eram pacienta dr RADOI. Nu am ce sa-i reprosez, absolut tot ce mi-a zis a fost adevarat. Chiuratejul a fost fara nici o problema. Am f multe colege care au nascut cu el, una dintre ele prietena mea cea mai buna pe care am trimis-o eu la el,ea a nascut in iulie anul trecut si a fost tare incantata de el. Eu am ramas insarcinata la trei luni dupa avortul de care ti-am zis dar din superstitie nu mai m-am dus la el, l-am ales pe dr badiu care ai dreptate, este tare aglomerat dar si radoi este cam la fel in ultimul timp. Eu trebuie sa nasc in urmatoarele saptamani, sper sa fie la inaltime dr badiu asa cum a fost pe toata perioada sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Experienta pe care am avut-o acum 3 ani cu acest medic o poti citi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=2510

Citeste si parerea mea si apoi ia singura o decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu sunt pana acum foarte multumita de dansul. In cazul meu a dat dovada de foarte mult profesionalism. Niciodata nu mi-a intors spatele. Sper sa fie bine si de acum incolo. Pana acum mi se pare un om extraordinar.
Dupa parerea mea fiecare meserie are si riscurile ei. Noi nu am fost de fata la cazurile grele, deci nu cred ca pot fi judecate. Imi pare rau ptr acele mamici care au trecut prin clipe grele.

Mergi la inceput