infectia urinara, o problema ???

infectia urinara, o problema ??? | Autor: adiutza

Link direct la acest mesaj

Va salut din nou, dragutzelor!

Ieri am fost la doctor si ne-a dat unda verde, sa ne apucam de treaba pt. bb. Doar o mica probelema este.... o infectie urinara puternica pe care nu am tratat-o suficient de bine la vremea respectiva si care necesita acum ceva naturist. Se pare ca este ceva la vezica ... Cunoasteti vreun remediu bun ???

Multumesc si va pup dulce !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

adiutza: dar doctorul nu ti-a dat nici un tratament? Eu sincer nu stiu ce ai putea lua, dar ma asteptam ca dr. sa-si dea cu parerea, nu doar sa puna diagnosticul. Iti doresc sa rezolvi problema cat mai repede si sa ramai imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Andiuta urocultura si antibiotic musai abia apoi naturiste.N-ar fi de dorit o recidiva mai ales c-ai avut o infectie puternica,apropo cum stii d asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Obligatoriu uroculturi,iar in f-ctie de antibiograma antibiotic...
nu e de glumit cu infectia urinara!!Si multe,multe lichide!
Te si sa te faci bine..
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


adiutza,
nu e de gluma cu infectia urinara. Pe langa alte probleme, infectiile urinare merg mana in mana cu cele vaginale, adica trec dintr-o parte in alta si nu mai scapi...plus cistita si altele...neaparat urocultura+antibiograma si tratament cu antibiotic in consecinta. Atentie la piscina si la baia in cada...eu m-am captusit cu infectie urinara din apa de la robinet. Deci mare grija!


Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Buna, dragutzelor!

Am luat antibiotic, cred ca le-am incercat pe toate... Ciprinol, Ceclor, Nitrofurantoina, Nolicin, etc.... Imi trece pentru o perioada, dar apoi recidiveaza... De exemplu am constatat ceva : daca beau fff multe lichide intr-o zi, nu am nimic... dar daca pe parcursul zilei nu consum min. 3-4l de lichide... vai de capul meu seara ( am niste usturimi si arsuri....) Examenul de secretie este ok. Medicul mi-a zis ca este un bacil instalat la vezica si ca bb nu poate fi afectat. Cu toate astea as lua ceva naturist, care sa ma fereasca macar cele 9 luni...

Va pup dulce si va multumesc

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Exact ca si tine am patit si eu! M-am tratat ani buni cu diverse antibiotice, care mai de care mai puternice pana cand...rascolind pe internet am citit ca se poate trata infectiile urinare recidivante cu Cranberry juice-(vaccinum vitis idea) sunt pastilute. Ei bine, n-am gasit in Romania decat un ceai de frunze de merisor (numite si afine de padure) care nu a dat rezultate spectaculoase.
Ulterior a aparut pe piata produsul URINAL, nu spun marca a nu se considera reclama, il gasesti la orice farmacie bine aprovizionata, care pentru mine a facut minuni.
Uite cum am procedat: am facut urocultura, evident a iesit infectie urinara cu E.Coli si am urmat tratamentul dat de nefrologul meu (tratament injectabil, ca la mine nu microbul devenise rezistent la pastile) si dupa ce am terminat antibioticele am continuat cu Urinal (la inceput doza mare-luam 6 /zi, apoi am descrescut doza la 2/zi). In aprilie se face un an de cand eu nu mai am nici-un simptom de infectie urinara.
Sa iti ajute Dumnezeu sa iti mearga tratamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Adiutza, si eu am avut probleme similare cu ale tale. Pe langa antibioticul pentru bacilul colli, eu am mai luat tinctura de ienupar si tinctura de stejar alb si s-au rarit mult recidivele ! Dar tratamentul naturist se face pe termen mai lung (3-6 luni), fara intrerupere, chiar daca nu mai ai simptome intre timp.
De asemenea, de vina poate fi si un sistem imunitar slabit; am citit in Formula AS de cineva cu probleme similare, care s-a tratat la un medic homeopat (dr. Florescu Daniela - tel. 0722 588 286) cu 2 medicamente homeopate (nu le gasesti la farmaciile obisnuite): SYSTEM WELL si DOPHILLUS+FOS - si a scapat complet si de infectii urinare si de candida !
Iti doresc multa sanatate si sa auzim de



rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Eu am scapat de infectia urinara cu Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products. Pana sa iau acest gel, faceam infectie urinara din doua in doua luni, desi faceam tratament cu antibiotic.Mi s-a parut extraordinar acest gel si am scapat si de anemia pe care o aveam.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Multumesc mult tuturor pentru sfaturi!

Felicia, mi-a mai recomandat o asistenta medicala Aloe Berry Nectar de la Forever Living Products, dar sincer pot spune ca tu m-ai convins !!! Credeam ca respectivii vor doar sa-si vanda produsele ... O sa-l iau, il incerc si promit sa anunt daca a avut rezultatul dorit.
Oricum sunt dezamagita de toti doctorii la care am fost in toti acesti ani... Singurii care m-au ajutat si al caror tratament a avut efect mai mult timp sunt cei doi soti, urologii MANU ( de la Fundeni ). Sunt niste profesionisti adevarati si vi-i recomand cu caldura. Ei mi-au dat nitrofurantoina, care mi-a fost de cel mai mare ajutor, dar care nu se mai fabrica...

Pup dulce toate fetele !!!

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Iata ca am fost si la un alt medic, am intrebat si de acest ALOE BERRY NECTAR (Forever Living Products) si mi-a fost recomandat pentru aceste nesuferite recidive ale infectiei urinare. Parerea medicului a fost ca practic este vorba de o imunitate scazuta a aparatului urinar care da impresia de infectii urinare, dar care sunt false. Mai jos va expun si voua descrierea acestui produs, poate va va fi de ajutor celor care v-ati confruntat cu asa ceva.

Este un produs cu gust exotic; la gelul de ALOE VERA s-au adăugat extracte de afine roșii și mere. Are aceleași efecte curative ca și gelul de ALOE VERA, în plus, datorită fructelor are efecte antioxidante și antiinflamatorii mai puternice. Se recomandă si copiilor având un gust plăcut. Nu se administrează în cazurile de diabet zaharat.

Indicații:
Datorită conținutului de afine bogat în vitamina C, iar zeama de mere bogată în pectine, vitamina A, C și potasiu este indicat pentru detoxifierea organismului, aparatului urinar, boli renale, biliare, inflamația prostatei, normalizând cu rezultate foarte bune ciclul menstrual, aportul de substanțe nutritive, vitamine, oligoelemente, favorizează și stimulează sistemul imunitar.

Produsul se comercializează în flacoane de l litru și se administrează zilnic 30-100 ml (pana la 250 ml zilnic în cazul unor boli foarte grave).


UTILIZARE
PROFILACTIC :
Dou㠖 trei cure anual cu durata de o lună de zile. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca în timpul curei să se consume un minim 1,5 – 2 litri lichide pe zi (ceai, apă, supă, sucuri naturale, etc.).
CURATIV :
Cure de maxim 3 luni, doza putând ajunge până la 100-150 ml/zi, în două sau trei reprize, de obicei asociat cu alte produse FLP.

Cam atat pentru moment. Pup fetele !!!




Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput