Copiii indigo, copiii de cristal.....

Copiii indigo, copiii de cristal..... | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Citind un alt subiect aici pe forum despre copii clarvazatori, mi-am amintit de doua carti pe care le-am citit de curand, despre copiii indigo si copiii de cristal.

Aveti cunostinta despre aceste tipuri de copii..., ce parere aveti?

Cartile pe care le-am citit eu sunt: Copiii indigo - Lee Carroll si Copiii de Cristal - Doreen Virtue.

O zi buna,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii


Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Despre copiii de cristal citeste aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172&SearchTerms=copiii,de" target="_blank">topic deschis de herra

nu stiu nimic despre copiii indigo...



ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

un articol despre copiii indigo:
http://www.ziarulcn.com/article/aid/1089/

quote:

"COPIII INDIGO VOR SCHIMBA LUMEA
Autor: ANA-MARIA PRELIPCEAN


Pe Pamant au aparut, de mai bine de 15 ani, Copiii Indigo. Ei stiu foarte bine care le este menirea si ce trebuie sa faca pentru omenire. Sunt foarte deosebiti de cei de varsta lor si au un comportament aparte. Alaturi de Copiii Soarelui, cei de Cristal si de Copiii Curcubeu, ei vor schimba lumea si-o vor face mai buna. Foarte multi dintre copiii nascuti incepand cu anul 1984 sunt Indigo, numiti si Copiii Mileniului. Conform unor statistici, se pare ca mai mult de 90% dintre copiii care nu au implinit inca varsta de 9 ani sunt Indigo. Cu toate acestea, pot exista si adulti care sa fie Indigo, fara sa stie. „Copiii Indigo sunt deosebiti. Ei stiu foarte bine ce misiune au pe acest pamant si fac parte din generatia care poate oricand sa-i invete pe cei mai in varsta decat ei. Din pacate, multi dintre ei sunt considerati „inapoiati“ sau sunt diagnosticati gresit ca avand Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive“, ne-a spus profesorul Moshe Zamurovich care studiaza Copiii Indigo din Romania.


INTELIGENTI, CREATIVI SI „INDISCIPLINATI”
Acesti copii au un nivel de mandrie foarte inalt si o sensibilitate deosebita. Sunt inteligenti, sensibili, creativi, „indisciplinati“, se plictisesc foarte usor si se opun autoritatii daca nu sunt indrumati in mod corect.
„Ei au mereu nevoie de adulti stabili din punct de vedere emotional, pentru ca orice dezechilibru le face rau. Intotdeauna invata de pe pozitia celui care vrea sa exploreze si niciodata nu vor memora in mod mecanic“, a spus Monica Visan, profesor si psiholog care se ocupa de Copiii Indigo.


LUMINEAZA LUMEA Pentru ca sunt deosebiti, Copiii Indigo (numiti astfel datorita culorii predominante a aurei, caracteristica persoanelor la care cel de-al treilea ochi, responsabil cu intuitia, este deschis) sunt in stare sa simta suferintele celor din jur. „Exista cativa pasi pe care-i fac. In primul rand, manifesta empatie fata de persoana de langa el. Daca aceasta are o problema, Copilul Indigo va incearca sa se detaseze, deoarece nu poate ajuta daca se simte rau si deprimat, urmand ca apoi sa intervina compasiunea“, a spus profesorul Mosche Zamurovich.
Copiii Indigo au venit in lumea aceasta pentru a ne ajuta sa depasim problemele majore. Ei sunt aici pentru a lumina lumea si pentru a ne ridica la un nivel superior de vibratie (fota inalta) si a ne invata sa traim in armonie cu tot ce ne inconjoara. Multi Indigo sunt vindecatori si par conectati la energia Reiki. Unii copii care sufera de autism si cei cu sindromul Asperger provin din randul Copiilor Indigo.


DISPAR CAND ISI INCHEIE CICLUL KARMIC
Copiii Indigo sunt foarte sensibili la tot ce inseamna stres si poluare, suferind cel mai adesea de alergii. „Exista douasprezece simptome Shaumbra (care inseamna familie si prietenie profunda) care se manifesta la un om Indigo. In primul rand corpul poate manifesta durere in zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acest lucru se datoreaza schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce samanta lui Hristos se trezeste din interior. Apoi se poate intampla sa planga fara motiv, sa duca o intensa autoconversatie sau sa aiba o dorinta intensa de a merge ACASA, adica de a parasi planeta. Aceasta senzatie apare mai ales cand respectivul om Indigo si-a incheiat ciclul karmic“, a continuat profesorul Zamurovich.
Dupa Copiii Indigo, peste vreo sapte-opt ani vor veni si Copiii de Cristal care vor aduce cu ei vibratia cristalelor pentru vindecare. Ei vor incerca sa restabileasca ordinea si sa aduca armonia, pacea pe Pamant. Pentru a continua ciclul, vor urma Copiii Curcubeu, care vor fi cu 200-300 de ani mai avansati decat noi.


DISCUTA CU BUNICA MOARTA
Margareta are 12 ani si este din Bacau. Profesoara Monica Visan si-a dat seama ca fetita este un copil Indigo si a studiat-o multa vreme. „Are o capacitate extraordinara de a invata si uneori ne uimeste. Cunoaste foarte multe lucruri si nu oboseste niciodata. Mereu este in alerta, gata sa ajute. De cateva ori i s-a intamplat sa discute cu bunica ei care murise de cativa ani. Nu s-a speriat, dimpotriva, considera ca este normal sa stai de vorba cu cei trecuti in nefiinta“, a spus tatal copilului.
Moshe Zamurovich s-a nascut in Israel, tara pe care a parasit-o in 1980, pentru a calatori prin intreaga lume si pentru a cauta experiente spirituale. Si-a petrecut mult timp in Asia - India, Nepal, Thailanda, Rangoon, Hong-Kong, Japonia, Coreea, Filipine -, SUA si majoritatea statelor din Europa. In ultimii 4 ani, si-a finalizat Masteratul in Reiki, Karuna Reiki si Lightarian Reiki. Reiki este un concept care se refera la energia vitala a universului. Este Profesor Lightarian (care cauta iluminarea) si reprezentant oficial al Miscarii Reiki in Romania.
"


Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Cum putem sa ne dam seama ca avem asemenea copii?
Din ce a scris Elise parca o recunosc pe fata mea.
Pana acum am crezut ca e ea mai ciudata,ca nu are nimic din comportamentul copiilor din jur.Uneori ma si sperie cu felul in care gandeste,de multe ori chiar mai bine decat mine,ce solutii gaseste la probleme de viata,parca ea ar fi omul mare si eu copilul.
Nu stiu daca comunica cu "cei plecati",dar in urma cu cativa ani tatal ei a murit si mult timp dupa aceea am avut impresia ca are o legatura speciala cu el,dormea noaptea cu poza lui si o vedeam cum abia asteapta sa se duca la culcare,de parca pleca sa se intalneasca cu el.
Nu mi-a povestit nimic,probabil stiind ca eu nu prea cred in chestii dastea,dar am sa incerc sa o intreb.


alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cele care ati citit despre copii de cristal si copii-indigo, cum ati putea sintetiza informatia? Un prieten de familie, care l-a vazut pe Alexis, a zis ca e "un copil de cristal"! N-am apucat sa citesc cartile amintite, e vorba pana la urma de doar de ceea ce simt mamele pt puiutii lor sau e ceva mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Sunt sigura ca exista astfel de copii...chiar eu am fost la inmormantarea unui pui de numai 4 anisori,care scria poezii ca un om mare,gandea ca un om de 40 ani si de altfel si creierul lui arata la fel,deaceea a si murit,in termen popular ,doctorul a zis ca a murit de batranete.Au fost si la emisiunea lui Virgil Iantu cativa copilasi extrem de inteligenti si de sensibili.
Noi ca mame nu ne putem da seama daca ai nostrii copii detin aceste calitati,pt ca avem tendinta de a exacera si de a supra aprecia calitatile lor,dar daca vedeti ceva intradevar deosebit ,eu zic ca este cazul sa consultati un psihiatru...pt ca acesti copii necesita intradevar de o atentie deosebital,cred ca se simt marginalizati intr-un fel sau altul.La bebelina mea de 1 an si doua luni ,slava Domnului ca nu am vazut un comprtament deosebit si nu mi-as dori asa ceva sub nici o forma ,cred ca as refuza sa cred in caz ca ar fi.Cred ca au o viata trista ,nu au parte de distractii si nu stiu sa se bucure ca un om normal.
Parerea mea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by Babisa


Cred ca au o viata trista ,nu au parte de distractii si nu stiu sa se bucure ca un om normal.

gogomarla



Dimpotriva, e posibil ca ei sa fie cei cu adevarat fericiti si nu noi. Si in nici un caz nu trebuie dus la psihiatru sa il trateze. Eu cred ca poate fi cea mai mare bucurie sa ai un asemenea copil, cu conditia sa vrei si sa poti sa il intelegi. Sa accepti ca este diferit si sa nu incerci sa il faci sa se incadreze in standarde si reguli. Sa accepti ca este pur si simplu "altfel" decat stim noi ca trebuie sa fie un copil. Si sa te bucuri de el si impreuna cu el. Citeste cartea si ai sa intelegi ce vreau sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Cele care ati citit despre copii de cristal si copii-indigo, cum ati putea sintetiza informatia? Un prieten de familie, care l-a vazut pe Alexis, a zis ca e "un copil de cristal"! N-am apucat sa citesc cartile amintite, e vorba pana la urma de doar de ceea ce simt mamele pt puiutii lor sau e ceva mai mult?



Citez din cartea pe care am mentionat-o mai sus:

" Primul lucru pe care il remarci la copiii de cristal sunt ochii lor mari, patrunzatori si mult mai intelepti decat ne-am astepta sa fie la varsta lor.Spre deosebire de copii indigo care au aparut mai devreme si acum au varste intre 9-27 ani, copiii de cristal (au inceput sa se nasca in 1995) sunt niste fiinte binecuvantate, fericite si cu un temperament echilibrat. Desi se mai intampla sa faca crize de furie , ei sunt in cea mai mare masura iertatori si prietenosi.
Iata care sunt caracteristicile Copiilor de Cristal:
-nascuti dupa 1995;
-au ochi enormi, cu o privire intensa;
-au o personalitate cuceritoare, magnetica -nu trec neobservati;
-sunt extrem de afectuosi;
incep sa vorbeasca destul de tarziu;
-au o orientare muzicala evidenta si este posibil sa inceapa sa cante inainte de a vorbi;
- uneori, pot fi diagnosticati ca suferind de autismsau sindrom Asperger;'
-au un temperament bland, echilibrat, iubitor;
sunt intelegatori cu ceilalti si iarta;
-sunt extrem de sensibili si simtitori fata de ceilalti;
-sunt foarte legati de natura si animale;
dau dovada de de capacitati tamaduitoare;
-sunt foarte interesati de cristale si pietre;
vorbesc deseori despre ingeri, indrumatori spirituali si amintiri din vieti trecute;
-au un simt artistic si creator deosebit de dezvoltat;
-prefera hrana vegetariana si sucurile "mancarii obisnuite";
sunt exploratori si cataratori neinfricati, cu un simt al echilibrului uimitor;"

E adevarat ca in aprecierile noastre privind proprii copii putem fi subiective si partinitoare, dar am observat atat la Rares cat si la unii dintre colegii/ prietenii sai, unele dintre caracteristicile mai sus mentionate.

Rares este extrem de afectuos si are permanent nevoie sa simta ca este apreciat, iubit si ca nu suntem suparati pe el, a inceput sa vorbeasca dupa ce a implinit 2 ani, canta orice melodie de orice factura dupa prima auzire,ii trece foarte repede supararea atunci cand are conflicte cu prietenii, vorbeste permanent de ingeri, doarme cu o icoana in brate(in loc de ursulet, papusa, etc), icoana pe care trebuie sa o luam cu noi peste tot, stie deja 4 rugaciuni( Ingerasul, Ceresc tata, Tatal nostru si Crezul), ultimele doua fara a-l fi invatat noi si doar auzindu-le, presupun, la biserica unde el merge cam o data la doua luni si sta cam 15 minute. Ii plac in mod deosebit povestile religioase depre Isus, Dumnezeu, fecioara Maria.

Sunt sigura ca si voi aveti pe acasa copii indigo(mai mari) sau de cristal, si am inteles din cartile respective ca trebuie tratati cu multa dragoste si atentie si ca au capacitati/ talente deosebite, precum si un coeficient de inteligenta ridicat, fiind util dupa 5-6 ani evaluarea lor psihologica pentru a fi indrumati cum se cuvine si pentru a nu se irosi. Un astfel de copil caruia nu i se ofera posibilitatea sa-si dezvolte si sa foloseasca darurile cu care a fost dotat devine nefericit.

O zi buna,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii


Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Superb Cornelia!

Sper sa ajung sa citesc cartea despre copii de cristal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Babisa

Sunt sigura ca exista astfel de copii...chiar eu am fost la inmormantarea unui pui de numai 4 anisori,care scria poezii ca un om mare,gandea ca un om de 40 ani si de altfel si creierul lui arata la fel,deaceea a si murit,in termen popular ,doctorul a zis ca a murit de batranete.Au fost si la emisiunea lui Virgil Iantu cativa copilasi extrem de inteligenti si de sensibili.
Noi ca mame nu ne putem da seama daca ai nostrii copii detin aceste calitati,pt ca avem tendinta de a exacera si de a supra aprecia calitatile lor,dar daca vedeti ceva intradevar deosebit ,eu zic ca este cazul sa consultati un psihiatru...pt ca acesti copii necesita intradevar de o atentie deosebital,cred ca se simt marginalizati intr-un fel sau altul.La bebelina mea de 1 an si doua luni ,slava Domnului ca nu am vazut un comprtament deosebit si nu mi-as dori asa ceva sub nici o forma ,cred ca as refuza sa cred in caz ca ar fi.Cred ca au o viata trista ,nu au parte de distractii si nu stiu sa se bucure ca un om normal.
Parerea mea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

gogomarla



din pacate, nu stii cita dreptate ai; un copil cu simptome gen :" vorbire tirzie, crize de furie, afectuos peste masura, sensibilitate extrema, incapacitate de perceptie sociala- fara simtul competitiei, extrem de bun, etc," trebuie dus urgent la medic si nu diagnosticat de clarvazatori "profesori" etc;
copii respectivi sunt copii cu probleme, din gama autistica, nu ne amagim cu calitati extraordinare pentru ca cresc si devin indivizi inadaptati, rupti de conventii sociale, nefericiti, daca nu intervenim la timp;
mai bine s-ar pune la punct un centru de autism accesibil in Romania parintilor care se zbat pentru copii respectivi, in locul a d'alde conferinte, despre copii-minune supra-dotati, si alte avioane, in urma carora copii respectivi au atita de pierdut in viata; oricum sunt curioasa sa citesc cartile respective, le voi cauta aici, si revin ulterior, dar intre timp recomand fiecarui parinte care constata ca copilul lui este diferit, extra, extra, etc sa se adreseze cadrelor medicale de specialitate, daca vrea sa-si trateze copilul;

asta e un punct de vedere subiectiv binenteles, al meu- mama de copil autist, dupa ce m-am confruntat din pacate cu ignoranta si ipotezele de genul celor din articolele respective, in locul terapiilor viabile pentru copil, in Romania.

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

NU am vrut sa spun ca trebuie tratat de un psihiatru ...Doamne fereste,nu consider ca fiind o boala psihica.Ci sa mergi tu ca sa ceri sfaturi ,cum anume trebuie sa te comporti cu el ...mai ales in anumite momente ,cand ei descopera lume si pun sute de intrebari ,care mai decare mai grea pt noi ...eu cred ca trebuie sa alegi un raspuns bine gandit ,si cred ca un specialist in domeniu ,te poate sfatui ce e mai bine pt copilul tau.Oricum tu ca mama sti ce e mai bine pt copilul tau,dar un sfat ,nu strica niciodata.
Cred ca sunt tristi ,pt ca vad rautatea celor din jur...ei fiind mult mai ingaduitori ,mai linistiti si dornici sa faca fapte bune.Sti cum e...e bine sa fi destept ...dar nu e bine sa fii inconjurat de prosti ...cam asa ar fii un copil de genul asta intre oamenii de care noi ca persoane normale ,ramanem socati de rautatea si de multe ori prostia lor.
Normal ca si eu as fii mandra de ea,as fii mandra oricum ar fii ,pt ca e a mea...dar nu inseamna ca ma si bucur ca nu traieste mai din plin viata ,dicauza multor principii de viata pe care ei le au si nu le incalca nicioadata.
sper ca nu am fost inteleasa gresit


http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput