Ce remedii mai aveti pentru criza de bila?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

anghirol

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Regim pe viata. La varsta asta ar trebui sa stie deja ce suporta si ce nu suporta organismul lui. Ideea e ca dupa o criza de colecist nu e de ajuns sa tii regim o saptamana ca dupa o diaree. Daca ti-a trecut nu inseamna ca bila s-a descarcat. Ii trebuie cateva luni de regim bilei ca sa se goleasca. Deci sa renunte la grasimi (gen porc), oua daca nu le suporta (eu nu am mancat vreo 5 ani, dar acum vad ca mi-am mai revenit si pot manca din nou din cand in cand), nuci, alune si ce stie el ca ii face rau. Daca stie ca o bere ii face rau, de ce trebuie sa o bea ?
Ii trebuie un regim de viata sanatos. Eu nu pot manca noaptea de exemplu ca mi se face rau. Iar daca pierd noptile tot asa.

Alfel mai luam Colebil, dimineata o lingurita de suc de lamaie proaspat stoarsa cu ulei de masline pe stomacul gol (ar fi bine sa nu mai foloseasca decat ulei de masline).

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galea spune:

la mine ptr durere de cap merge intotdeauna cafea cu lamaie
daca mananc ceva greu sau gras i-au 2 drajeuri de triferment sau poliferment .poti incerca si cu anghirol inainte de masa una sau doua tablete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

da seminte de armurariu de la plafar, date prin rasnita, sa fie macinate zilnic, se iau 4 lingurite pe zi inaintea meselor, e un bun detoxifiant si pentru ficat dar si ajuta bila f. mult.

Mergi la inceput