stie cineva un medic reumatolog bun?

stie cineva un medic reumatolog bun? | Autor: mamaleone

Link direct la acest mesaj

Am facut recent niste analize in care factorul reumatic a iesit dublu. urmatoarea miscare ar fi sa merg la un medic, dar cum m-am ars de atatea ori mergand la cine nimeresc, am zis ca poate cineva de aici stie vre-unul bun.
Merci

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

DR. Fulvia Stefanescu - Spitalul Cantacuzino. De la Roamana pe B-dul Dacia si apoi pe o straduta la dreapta. Am fost internata de 2 ori la ea si e o tipa foarte draguta. In plus, toata lumea se poarta f frumos cu pacientii. Ti-o recomand din inima. Eu am fost suspecta de poliartrita reumatoida. S-ar putea sa ai acelasi lucru. Multa sanatate!

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

IOANA iti multumesc din suflet pentru raspuns, ma duc cat pot de repede. Imi place ca se poarta fain cu pacientii, mai rar pe la noi din pacate.


Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Laura, sper sa nu te superi ca ma bag peste subiectul tau. Dar vreau sa va intreb pe voi care aveti probleme reumatologice care sunt simptomele.
Eu am dureri mari de incheieturi, in special incheieturile genunchilor.
Analizele obisnuite (nu mi-a fost indicat nimic special pentru reumatism) sunt in limitele normale, in afara de ASLO care este foarte putin marit, 300 parca, calciu si magneziul putin scazute.
Am fost la prof Stoica la Spitalul Cantacuzino, care mi-a fost recomandat ca fiind un medic extrem de bun, dar Laura nu stiu daca sa ti-l recomand pentru ca, asa cum sunt medicii mari, a fost destul de grabit, consultatia a tinut cam 5 minute. Cert este ca s-a uitat la genunchii mei si mi-a zis ca nu am reumatism sau artrita ca ar trebui sa fie umflati si incheieturile rosii.
Mi-a recomandat sa iau Paduden si sa ma ung cu Fastum Gel.
Voi tot cu incheieturile aveti probleme? Care este analiza care masoara factorul reumatic?
Multa sanatate,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camibranzan spune:

Buna ziua,
Imi cer scuze pentru deranj,dar ma intereseaza si pe mine acest subiect.
Am un baietel de 8 ani care se plange tot mai des de dureri de genunchi. Am fost cu el la Grigore Alexandrescu (spitalul de copii) si mi s-a spus ca este in crestere si de aceea il dor genunchii.
Ok mi-am spus atunci dar vad ca durerile sunt din ce in ce mai dese si imi este frica sa nu fie altceva.
Rugamintea mea este ,daca stie cineva un medic de oase, care chiar se pricepe?

Mergi la inceput