FIV (46)

FIV (46) | Autor: Tia

Link direct la acest mesaj

continuarea capitolului www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59650&whichpage=10" target="_blank">(45)

bafta!


Alexandru (14 iulie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Faptul ca sunt prima care scrie la acest nou capitol sper sa fie de bun augur. Pentru cele care nu ma cunosc ( nu am mai scris din februarie, cu mici exceptii, ocazional ) ma pregatesc pentru al treilea FIV, din nou optimista. Azi fac Dipherelinul. Sunt fericita ca in pauza de un an, pe care am facut-o, am reusit sa realizez ceea ce mi-am propus, adica am slabit 19 kg!
Crinuta: Sa dea Dumnezeu sa reusesti din prima, stai linistita si nu te stresa, stiu ca perioada de asteptare este cea mai grea parte a tratamentului.
Cecilia: Iti tin pumnii maine la punctie si apoi vineri la ET!
Dodo: Nu renunta la visul tau, rezolva ce e de revolvat si incearca din nou, atunci cand vei fi pregatita.
Mishi: Mult succes! Ti-am mai scris in capitolul trecut cateva randuri in legatura cu ureaplasma, probabil ca nu ai observat.
Tia, Monica-Elena si Anemona: voua si minunilor voastre mici!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Bafta Cami si celorlalte fete! Sa auzim de burtici!


Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Zisa Cami,scumpa,multe felicitari ,esti o invingatoare!Iti tin pumnii sa fie totu bine si sa vina bebe

Fetele care faceti fiv,sunt sufleteste alaturi de voi asa cum ati fost si voi,doamne ajuta!
Noi suntem bine,avem deja 21+.de saptamani,bebe misca in burtic tot timpu,greturile nu au plecat din pacate nici acum si....am aflat ca este baietel.Speram tare de tot la o fetita dar....este nevoie si de barbati pe lume,nu?Incerc sa ma consolez si sa invat sa ma bucur de prichindelul ce va veni si ma rog celui de sus macar a 2-a sa fie fetita,programata sa vina peste 3 ani,prin 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata fetelor .

Delia, ce ma bucur ca mai dai un semn!! 21 sapt.?!oau, ce trece timpul! si sa-ti traiasca "cocoselul" , sa fiti sanatosi amandoi!!sper ca totul e bine cu tine acum! si sarcina usoara in continuare!

Cami, mult succes in tratament! sunt sigura ca a3a incercare e cea norocoasa !!!

Ceci, fata ptr curaj! maine o sa intri pe ultimii metri pana la ...sosire !



Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Pupici dulci la toata lumea!

Ieri nu am mai reusit sa mai stau la internet prea mult. Am vazut intrebarile voastre, Gina si Mishi. Va multumesc pentru incurajari. Lucia te pup mult.

Fac stimulare cu Diphereline 0.5 ml dimineata si cu Menogon 5 fiole odata seara. Diphe costa 260.000 flaconul (care ajunge pentru 2zile) iar Menogonul e 350.000 fiola.

Ma duc maine din nou la echo. Gina imi pare rau cu nu ne-am nimereit in aceasi zi dar poate totusi reusim sa ne vedem. Mishi poate luni o sa fiu si eu acolo. Inca nu stiu care o sa fie programul dar maine o sa aflu si o sa va mai scriu. Din cite am inteles saptamina asta o sa fie punctia, poate joi sau vineri, nu stiu.

Sper sa reusesc sa mai bag un cap pe forum azi dupa-masa. Pina atunci va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Nu prea am stare sa stau numai in pat si ma cam plictisesc daca nu merg niciunde. Sunt suparata ca uneori am dureri de burta asa ca si cand ar veni menstruatia. Ati avut asa ceva cele care ati facut FIV? Stie careva ce inseamna aceasta?

Cami multumesc de urari. Chiar ca e cea mai grea perioada a tratamentului. Iti doresc succes si sa-ti reuseasca acest FIV.
Delia, Tia multumim de urari.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Buna,
Chiar daca nu am mai scris de mult v-am urmarit zilnic. Ieri am fost la dr. si mi s-a dat si mie verdictul: FIV. Voi face anul acesta analizele si sper sa intru in primul lot din ianuarie. O intrebare am la cele care au facut FIV daca vi s-au dat si voua sa faceti testele genetice, unde le-ati facut si cum se fac ?

In speranta ca ma veti primi si pe mine in clubul vostru va doresc o zi buna.
Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Floran bine ai venit printre noi si speram sa stai cat mai putin ca sa fugi la mamici de 2006.Eu personal nu am avut de facut teste genetice,dar sunt persoane care au facut.Spune-ne mai multe detalii.De ce faci Fiv?Unde vrei sa-l faci etc;;;;? si multa bafta iti doresc.
Crinuta iubito lasa supararea ca nu o sa vina CM.Ai sa vezi.Eu cred ca e normal sa ne mai doara si burtica putin,nu?Hai nu te mai gandi. de 2006 o sa fi vorba lui Galinarodica . si ai grija de tine.
Andicule merci din suflet,esti o scumpete de fata.Sa dea Domnul sa fiu la sfarsitul cursei de formula unu FIV.
Delia imi pare bine ca nu ne-ai uitat si multumim mult.Ne rugam la Dumnezeu sa-ti calcam pe urme.Sa-ti traiasca baietelul si sa fi fffffffffffffff; fericita alaturi de el.
Cristinici multumesc mult de urari si bafta si tie in continuare.
Cami te pup dulce si merci pt. tot.
Dodo sa nu te lasi fata draguta.Te pup dulce si bafta multa!
Va pup dulce dulce pe toate si multa bafta tuturor .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Crinuta stai linistita ca e normal sa ai dureri de burtica; asa mai surde, nu foarte puternice, nu? Gandeste-te ca acum puiutii tai se straduiesc sa se prinda si sa ramana acolo la mami in burtica 9 luni. Ajuta-i si tu printr-o atitudine pozitiva. Iti tin pumnii sa reusesti.

Cecilia nu te-a durut pregnylul, nu? Hai ca a inceput numaratoarea inversa; iti tin pumnii maine dimineata la 10,30, am sa ma gandesc la tine si o sa ma rog sa reusiti sa obtineti suficienti embrioni buni si sa reusiti!

Tuturor fetelor care au pornit pe acest drum, mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Hei fete frumoase astzi se implineste un an de cand Mihnea a intrata la mami in burtica pe 25 oct intre orele 10.55 - 11.20 asa ca am citit din gandurile asternute pe hartie acum un an. In cele 2 sapt cat am stat la pat am scris tot ce am simtit in acele zile. Si m-a bufnit plansul dar de data asta de fericire cand ma uit la baiatul meu care astazi a si implinit 4 luni. Este bagat pe 25 oct si nascut pe 25 iunie ca mamica lui care e nascuta pe 25 aug deci avem ceva cu 25 . Asa ca:
Zisacami sa dea Domnul s afie cu noroc.

Cecilia astept telef de la dna dr sa imi spuna la ce ora sa vin maine cu Mihnea asa ca ne vedem.

Crinuta parerea mea este sa stai cuminte in pat. Stiu ca nu este usor si iti vine sa urli si nu o sa mai poti sta mai ales dupa 4 zile dar trebuie.

Lachi fata frumoasa speciali de la Mihnea.
Cristinici

Floran bine ai venit in acest club depinde de antecedentele tale cu sarcina referitor la analizele genetice. Eu nu am facut.

Tia ptr Alexandru.

Andicu .

Danita .

Dodo curaj si de la capat.

Mishi bafta.

Delia21 sarcina usoara in continuare si ai grija de comoara din burtica. Sa fi mandra ca ai baietel ptr ca de obicei la FIV iasa mai mult fetite baietii sunt cam raruti

la toate fetele daca am omis pe cineva ne cerem scuze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput